reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Coś ta aplikacja bb nie działa tak jak powinna. posty mi znikają a komunikat jaki się pojawia jest tak krótki że jednego słowa nie jestem w stanie przeczytać.

Ok jeszcze raz.
Barbra LM powiadasz. 9 lat to załapałas się na wymianę całego sklepu i wyjazd na burzę mózgów w 2011, zapomniałam tylko jak to się nazywało.
Ja ponad rok pracowałam w LM. Zaraz po urlopie macierzyńskim otwierał się nowy sklep z Legnicy. Od początku w nim pracowałam włącznie z dojazdami na szkolenia do Wrocławia, zatowarowaniem, otwarciem itd. Nie jest to lekka praca ale nie żałuję bo to była niezła szkoła życia. Tym bardziej doceniam teraz obecną pracę i poprzednie.
Wkurza mnie jak u siebie w pracy słyszę narzekania na pracę szefa system itd. Każdego wtedy wysłała bym do takiego marketu do pracy. I powodzenia.
A jesteś dh? Na jakim dziale pracujesz?

reklama
Ja właśnie jadę do siebie do pracy zawieść zwolnienie i po paczkę. U nas pączki są konkretne bo to wielka reklamówa pełna słodyczy i to samych lepszych firm. większość się dla dzieci nie nadaje ale dla rodziców i owszem :p

Do tej pory jakoś normalnie podchodziłam do tego badania glukozy ale tak tu narzekacie że zaczynam sama się bać. Jakoś za tydzień będę robić chyba.

Dzień dobry.

Zjadłam śniadanko i muszę się za sprzątanie wziąć.

Fanti u nas też konkretne paczki ale bez słodyczy, tylko zabawki i gry edukacyjne dostosowane do wieku dziecka. Aż jestem ciekawa co w tym roku Hania dostanie.

W ogóle pakiet socjalny w pracy mamy niezły. Z tytułu urodzenia dziecka dostanę jakąś wyprawkę, potem jak będę wracać do pracy to bon na 150 zł na jakąś przyjemność, ja ostatnio fryzjera wybrałam. Jest też dofinansowanie do żłobka i przedszkola, 100 zł miesięcznie i wyprawki jak dziecko idzie pierwszy raz do szkoły lub przedszkola. I dodatkowy dzień urlopu w urodziny dziecka.

Fanti to był horyzont 2020 :) zaliczylam te lepsze czasy a teraz to już niestety tylko gorsze od kad odszedł nasz dyrektor :( a pracuje na farbach w Gliwicach 2
Te krwawienia to myślę że trochę po badaniu jeszcze i jedną z tych tab jest duża i lekko szpiczaste ciężko wchodzi :(
Ja mam średni socjal bo nigdy nie ma na nic kasy dla dzieci coś tam jest jakieś paczki książki refunduja itp zobaczymy bo to raczej na następne święta teraz tylko bony zobaczymy ile :)

reklama
Bar to i tak super, że masz socjal w pracy, mój mąż nie ma nic praktycznie poza do finansowaniem do wyjść kulturalnych, ale to są jakieś grosze. I ma dofinansowanie do żłobka, przedszkola 20 zł raz na kwartał.

Kkasia zdrówka życzę.

Do góry