reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Gosia witaj ! Wspolczuje aniolkow ale pewnie teraz wspieraja Piotrusia z nieba :* Wszystko bedzie dobrze,wazne zebys sie badala i na bierzaco widziala co i jak.

Fanti ja tak samo czesto trace watek,duzo zapominam,najgorzej jest w sklepie,zawsze czegos zapomne :crazy:

Wiecie co w pracy kazdy mowil ze w koncu brzuszek widac ,ale i tak maly a ja sie zalamuje ze juz 10 kg na plusie :-( I zaczynam sie czuc ociezale,czesto zadyszka mnie bierze,zwlaszcza jak mowie.Nogi strasznie bola,stopy mi puchna i okolice kostek.Ale mala kopie jak szalona zwlaszcza jak sie za bardzo pochyle to walnie ze mam sie wyprostowac bo ja pewnie przygniatam.Nic mi sie nie chce,lenia mam okropnego.
Okna mialam myc ale oczywiscie ciagle albo pada albo mnie w domu nie ma.

A co do porzadkow przedswiatecznych to jeszcze mam czas,ale trzeba sie zabrac za to :-)

Co do skurczy to tez mnie lapia,moze nie tak czesto jak ciebie Volka i Bar Bra,zreszta nie licze:-) Ale przyjemne to nie jest jak tak dol brzucha nagle stwardnieje ale po paru chwilach popuszcza.

reklama
Fanti ja to samo mam :) często gęsto wiem co chce powiedzieć dzwonię i za chwile już nie wiem... albo ktoś coś mi mówi np. Możesz mi załatwić coś tam coś tam a jak później się pytają i co masz to? A ja ALE CO? Zapomnialas...prosiłam żebyś mi coś tam :D nie pamiętam po prostu

Ja teraz odpuszcza sprzątanie poprosze mamę no i męża :)
Młodamama fajnie że twój się tak teraz słodko martwi o ciebie :)
Fanti nie martw się ja mam podobnie hehe :p

Bar bra bo to na razie początek :D zobaczymy jak będzie dalej... jak przyjdzie się wynosić z mieszkania i to ogarnąć :D a ja będę leżała z nogami w gorze :p

Witaj Gosia:-) Aż mi się łezka w oku zakręciła jak przeczytałam co przeszłaś. Teraz musi być już tylko dobrze:tak:
Ja dzisiaj byłam u dentysty, bo przez ból zęba pół nocy nie spałam. Oczywiście leczenie kanałowe. Ta "przyjemność" będzie mnie kosztowała 350 zł:baffled:

Barbra oszczedzaj sie i nedzie ok. Ja biore magnez 2 razy dziennie i juz nie mam skurczy. , no chyba ze przesadze z sprzataniem...jesli chodzi o infekcje to mam nadzieję ze mam juz za soba leczylam sie chyba ze 3 mce
a Twoje malenstwo przebilo wszystkich 1400???!!!
Artur 2 tyg temu 26 tydz mial 850 powiedziala ginekolog ze jakos o tydz wiekszy
gosua witam przykro mi z powodu strat aniolkow. Moj aniolek odszedl w lutym w 7 tyg :)(
Musze wracac do pracy pa

La Luna wspolczucia,
Mloda Mama no my ubieramy w Wigilie,ewentualnie dzien przed.Zreszta my od 23 bedziemy miec na Swieta 2 siostrzencow ( sa z domu dziecka) plus na Wigilii siostrzenica z chlopakiem i szwagierke z facetem....Siostrzency beda pewnie az do 1.01 .Z jednej strony fajnie bo pomoc przy robieniu kolacji bedzie i ogolnie obiadow a z drugiej przez kilka dni malo prywatnosci .Jeszcze w tym msc ma moj tata urodziny,mama 60-tke i moja corka 7 lat konczy...Grudzien strasznie jest nabity imprezami i co za tym idzie-wydatki...

U nas dzisiaj kuzynka myla okna ale firany M będzie wieszal przez weekend... natomiast nie szaleje ze sprzątaniem na święta że względu na ciążę no i jeszcze czeka nas remont jak M upora się z pracą...
Dzisiaj był 12 godzin na budowie, w międzyczasie robił w aucie projekty i oferty. O 21 godz przyszedł do hotelu i już w trakcie rozmowy czułam, że odplywa hihi
Jeszcze czwartek i piątek i już będzie z nami... a od przyszłego tygodnia znowu poza domem ehhhhh

Moja mała to już nie może doczekać się choinki, więc pewnie w tym roku szybciej ubierzemy.Chciałabym jeszcze pierniczki zrobić, ale coś czuję, że one od razu znikną. Na dodatek m zapowiedział, że w połowie grudnia jedzie na delegację- tylko 2 dni, za to w styczniu na tydzień.

reklama
Co do choinki to ubieramy zawsze w weekend w okolicach Mikołaja... niby mieliśmy ubierać ja w ten weekend ale M E sobotę na 8 rano musi być w Wolbromiu- jakieś 60 km od nas i nie wiem ile mu tam czasu zejdzie:/ a w niedziele od 11-13 godziny idziemy na Mikołaja do sali zabaw a potem pewnie do mojej mamy z tej samej okazji... i tak weekend zleci :/

Do góry