reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cień to samo u nas.. grudzień to bardzo kosztowny miesiąc..
6- mikołaj
7- urodziny syna
19- im brata
24 prezenty świąteczne..
Mój syn się cieszy że taki fajny miesiąc tyle prezentów a ja zawsze mam zagwozdkę jak to ogarnąć..
A jak planujemy sylwestra wyjść gdzieś to już masakra.. W tym roku akurat nie idziemy nigdzie bo wiadomo.. nie da się z takim brzuchem..

reklama
Cień to będziesz miała pełną chatę hehe :) i dużo pomocy :)
Ja nie mam ani choinki ani ozdob i teraz nie wiem czy zakupy są wskazane ale w sumie do kina mogę iść to może zamiast kina pojade na zakupy a kino mamie oddam bo potrzebuje na fakturę zwrócą mi z roboty fundusz socjalny :)
Zabieram się za rybkę w sosie pomidorowym a potem herbatka mąż mi robi :)

Hej

Bar odpoczywaj dużo!!!

Gosia witaj. Smutne to co Cię spotkało, ale teraz będzie dobrze.

La Luna a na NFZ nie możesz iść do dentysty? Bo w ciąży kanałowe leczenie jest refundowane i to wszystkich zębów.

My choinkę ubierzemy kilka dni przed świętami, wcześniej nie ma co bo mała nam ją rozniesie.

No u mnie w rodzinie wiecej okazji ale nie ide na wszystkie :-)
Dzis ma ciotka urodziny a za 2 dni imieniny
6.12 Mikolaj i moje imieniny 7.12 urodziny szwagierki
10.12 wujek urodziny (aktualnie juz chyba 5 msc w szpitalu)
20.12 taty urodziny
29-urodziny corki
30-urodziny mamy :-)
No na Wigilie bedzie nas duzo,fajnie ze w tym roku mam w tym czasie L4 przynajmniej w domu jestem.Niestety ja i maz pracujemy na 3 zmiany wiec czesto mijalismy sie w Swieta :crazy: W tym roku i nastepnym to chociaz ja w domu jestem :-)

Chrobek- no niby mogę iść na NFZ, ale jakoś zaufania nie mam. Już kiedyś chodziłam na NFZ, a kilka lat później i tak musiałam wszystko prywatnie poprawiać. Mam nadzieję, że na tym jednym się skończy:sorry:
Co do ubierania choinki to mamy taką tradycję, że zawsze we Wigilię rano ubieramy razem:-) Mam nadzieję, że śnieg spadnie na Święta, bo bez niego to atmosfery nie będzie;-)

W moim przypadku przyjacielem zakupów jest ALLEGRO :) jak nie mogę nic robić :D

Ja bym chciala iść po nowym roku gdzieś prywatnie na usg żeby mi ja ogladnal dobrze :)

reklama
Mlodamama ja tez buszuje po allegro. Ostatnio kupiłam kilka koszul i spodni jeansów dla Bartusia... Teraz oglądam pościele bo muszę kupic jeszcze jeden komplet.
Ide spac dziewczynki bo padam na ryjek, a jutro muszę wstać przed 6 rano i Zuzke przed 7 zaprowadzić do przedszkola :/ a ona tez ma ostatnio cieżko ze wstawaniem. Nie wiem jak sie będę ogarniała rano jak jeszcze Bartus bedzie na świecie... Byle do końca maja bo w czerwcu juz tylko sesja... Tylko hihi

Do góry