reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cień to samo u nas.. grudzień to bardzo kosztowny miesiąc..
6- mikołaj
7- urodziny syna
19- im brata
24 prezenty świąteczne..
Mój syn się cieszy że taki fajny miesiąc tyle prezentów a ja zawsze mam zagwozdkę jak to ogarnąć..
A jak planujemy sylwestra wyjść gdzieś to już masakra.. W tym roku akurat nie idziemy nigdzie bo wiadomo.. nie da się z takim brzuchem..

reklama
Cień to będziesz miała pełną chatę hehe :) i dużo pomocy :)
Ja nie mam ani choinki ani ozdob i teraz nie wiem czy zakupy są wskazane ale w sumie do kina mogę iść to może zamiast kina pojade na zakupy a kino mamie oddam bo potrzebuje na fakturę zwrócą mi z roboty fundusz socjalny :)
Zabieram się za rybkę w sosie pomidorowym a potem herbatka mąż mi robi :)

Hej

Bar odpoczywaj dużo!!!

Gosia witaj. Smutne to co Cię spotkało, ale teraz będzie dobrze.

La Luna a na NFZ nie możesz iść do dentysty? Bo w ciąży kanałowe leczenie jest refundowane i to wszystkich zębów.

My choinkę ubierzemy kilka dni przed świętami, wcześniej nie ma co bo mała nam ją rozniesie.

No u mnie w rodzinie wiecej okazji ale nie ide na wszystkie :-)
Dzis ma ciotka urodziny a za 2 dni imieniny
6.12 Mikolaj i moje imieniny 7.12 urodziny szwagierki
10.12 wujek urodziny (aktualnie juz chyba 5 msc w szpitalu)
20.12 taty urodziny
29-urodziny corki
30-urodziny mamy :-)
No na Wigilie bedzie nas duzo,fajnie ze w tym roku mam w tym czasie L4 przynajmniej w domu jestem.Niestety ja i maz pracujemy na 3 zmiany wiec czesto mijalismy sie w Swieta :crazy: W tym roku i nastepnym to chociaz ja w domu jestem :-)

Chrobek- no niby mogę iść na NFZ, ale jakoś zaufania nie mam. Już kiedyś chodziłam na NFZ, a kilka lat później i tak musiałam wszystko prywatnie poprawiać. Mam nadzieję, że na tym jednym się skończy:sorry:
Co do ubierania choinki to mamy taką tradycję, że zawsze we Wigilię rano ubieramy razem:-) Mam nadzieję, że śnieg spadnie na Święta, bo bez niego to atmosfery nie będzie;-)

W moim przypadku przyjacielem zakupów jest ALLEGRO :) jak nie mogę nic robić :D

Ja bym chciala iść po nowym roku gdzieś prywatnie na usg żeby mi ja ogladnal dobrze :)

reklama
Mlodamama ja tez buszuje po allegro. Ostatnio kupiłam kilka koszul i spodni jeansów dla Bartusia... Teraz oglądam pościele bo muszę kupic jeszcze jeden komplet.
Ide spac dziewczynki bo padam na ryjek, a jutro muszę wstać przed 6 rano i Zuzke przed 7 zaprowadzić do przedszkola :/ a ona tez ma ostatnio cieżko ze wstawaniem. Nie wiem jak sie będę ogarniała rano jak jeszcze Bartus bedzie na świecie... Byle do końca maja bo w czerwcu juz tylko sesja... Tylko hihi

Do góry