reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra wspólczuję Ci bardzo :( co tam moje szafki. Biedna.
Ja też mam często taki twardty nagle jak z kamienia trwa to chwilę i wraca - nie wiedzialam że to jakieś skurcze.

Bar Bra współczuję skurczy, mam nadzieję że przystopują...

Cocosh rozumiem że nie zapłaciłaś im za wszystko jeszcze? Ja bym nie darowała, niech sprzątają/malują albo kasę oddają.

Ja byłam dzisiaj u mamy i wróciłam z kartonem i 4 torbami ciuszków w rozm. 56-68. Musze to wszystko posegregować i pospisywać ile czego mam, ale wygląda na to że niewiele trzeba będzie dokupić :-)

Dziewczyny czy na te twardnienia macie jakieś leki. Ja w pierwszej ciąży mia£am z tym problem i brałam nospę forte i aspargin. Dodam że ja te skurcze miałam bolesne i częste.

Mi sie ten podoba :D robilam zdj. Mojemu i gdzies zgubilam linka :p haha i musze go szukac znowu

Załączniki

• 1449068726440.jpg
    1449068726440.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry