reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć dziewczyny, nie było mnie troszkę, ale już nadrobiłam:) dziecko mi się znów rozchorowało, od kiedy poszedł do przedszkola, to tydzień jest zdrowy, tydzień chory i tak ciągle. Jutro planuję zaprowadzić go do przedszkola, o ile coś się w nocy nie pojawi.
Młoda Mama - niczym się nie przejmuj, Ty i Twoje dziecko jesteście najważniejsi, a koleżanka - cóż, to jej problem i musi sobie z nim poradzić z pomocą innych osób. Podejrzewam, że sobie to przemyśli i odezwie się do Ciebie na dniach. A jeśli nie - to znaczy, że myśli tylko o sobie i swoich problemach i się z Tobą nie liczy.
BarBra - ale duży chłopak! odpoczywaj jak najwięcej!
Isia- mój mąż też prowadzi swój biznes, na szczęście nie mamy kredytów jak na razie, firma jest niewielka, ale on tam spędza dosłownie całe dnie, ma jeden dzień wolny w tygodniu, a i tak myślami jest w pracy. Poza tym, dochody są na razie skromne, więc nie ma ani męża, ani pieniędzy. żyjemy z mojej pensji, skromnie bardzo jak na razie, ale może niedługo coś się rozkręci. Dołuje mnie bardzo ta niepewność, czy coś zarobi w tym miesiącu, czy nie, bo wiadomo, zaraz będzie mnóstwo wydatków na małą. Ale skoro ustaliliśmy, że damy tej firmie szansę, to zaciskam zęby i czekam.

reklama
U mnie to samo czekam aż się rozwinie :)

Gosia jasne witaminy ;)

Tzn witamy :)

A coś więcej o sobie?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A coś więcej o sobie?:)

Dziekuje za mile przyjecie :happy: Mam 26lat, a to jest moja 4 ciaza, niestety mam 3 aniolki w niebie :-( Wiec ta ciaza jest naprawde dla mnie ciezka pod kazdym wzgledem i psychicznie i fizycznie :baffled: Od poczatku biore mase lekow na jej podtrzymanie i mam nakaz lezenia, tym bardziej teraz gdy moja szyjka miala juz 25mm i przez bakterie nie mogli mi zalozyc pessera. jutro mam wizyte wiec bede wiedziec co u mojego Synusia :) Na ostatniej wizycie, 2 tyg temu, wazyl 709gram :happy: Na imie bedzie miec Piotruś :-) Jestem dobrej mysli i z kazdego dnia ciesze sie jak male dziecko, bo wiem, ze one sa wazne dla mojego synka w brzuszku :)

Witaj Gosia :) ja mam dwa Aniołki... W tym jednego tylko na cmentarzu... i to tylko dlatego że lekarz wiedział, że nie odpuszczę... na szczęście z tą ciąża wszystko dobrze... przynajmniej na razie... W pon mam wizytę i mam nadzieję, że dalej tak będzie... też biorę ciągle leki, najpierw opakowanie duphastonu miałam na trzy dni ale teraz już go odstawilam. Natomiast do końca ciąży i po porodzie jeszcze czekają mnie zastrzyki z clexane... ale już od 1 lipca je biorę więc mam wprawe;)
Natomiast psychicznie czuje się super! Na szczęście:)

reklama
Bar Bra heh mam nadzieje... bo szczerze mowiac to nic mi nie pozostalo, musze byc dobrej mysli bo inaczej bym zwariowala :baffled:

Isia bardzo mi przykro z powodu strat :( Ja mam dwie coreczki pochowane na cmentarzu, bo urodzilam je w 20tyg a druga w 25 tyg i nie wyobrazalam sobie zeby ich nie pochowac, pierwsze stracilam w 6 tyg i nawet nie wiedzialam, ze mam prawo je pochowac, nikt mi nie powiedzial o tym nawet... Ja biore duphaston, luteine, encorton, acard,i tez clexan 0,6 od samego poczatku i chyba szybko nie odstawie ich :baffled: do tego mam oczywiscie witaminy, urinal i ciagle cos nowego dochodzi:baffled: a znasz przyczyne strat malenstw?

Do góry