reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

LAski mam ochotę zabijać. Wczoraj mi wpadli i zaczęli montować dwie garderoby. górna i dolną. Jeszcze wcozraj starałam się panować nad sobą i też było już ciemno jak wyszli ale dzisiaj to bym mendy porozrywała. Nosz...wa. Wszystko jest brudne. Zamontowali mi korpusy białe i są urąbane całe od góry do dołu. Brudne i obmierzłe. dodatkowo wsszędzie nawet na suficie są odbbite brudne paluchy tych kolesi. ściany porysowane. No poprostu bajka. Mają kończyć w piątek. Kosztowały mnie te przyjmeności 12 000 i z tej firmy też kuchnie mają mi robić. W dupie mam ich kuchnie. Serio biorę z ikei. 2 godziny dzisiaj kilka półek próbowałam domyć. Jak można w takim stanie meble zamontować i nie wstydzić się. Nawewt nie wiem czym to już myć. Zamiast dostać za tą kasę lux meble lśniące to dostałam usmarowane *****. Oj jeszcze powiem właścicielce co myślę o takie robocie. Teraz to by wypadało żebym ja odmalowała po ich wyjściu garderoby od nowa. a jeszcze mają mi montować ścianę z desek drewnianych w sypialni za łóżkiem i ja ich bez rękawiczek nie wpuszczę !!! Serio.!!! Jak można wziąść łaspkami czarnymi i macać ściany biłałe i wszytsko i zadowoleni .

reklama
Arusiowa właśnie wczoraj po wizycie jej dzwoniłam ze musi sobie teściowa przywiesc bo ja nie jestem w stanie... jej przychodzić :)
To odniosłem wrażenie ze się obrazila bo sie od wczoraj nie odzywa :D
Nie nie już nie chodzę do niej
Wybrałam się do sklepu po kefir co zajmowało mi jakieś 10min tam i powrót a teraz 40min Ale szłam powolutku żeby mi tak brzuch nie drgal :p no i to 3 piętro też powoli ale szczerze?
Czuję ze mi ciągnie go na dol

A ja dalej nie wiem kiedy się napina a kiedy nie :D wiec pewnie jak zacznie mnie boleć ze będę miała zamiar zejść z tego świata to wtedy to będzie TO :D

Cocosh mi jak zanotowali garderobę mam drzwi białe 2 dni mylam je i ciężko palce schodzily!!! Tyle ze nie mogłam się odezwac bo to nie moje mieszkanie

Arusiowa właśnie wczoraj po wizycie jej dzwoniłam ze musi sobie teściowa przywiesc bo ja nie jestem w stanie... jej przychodzić :)
To odniosłem wrażenie ze się obrazila bo sie od wczoraj nie odzywa :D
Nie nie już nie chodzę do niej
Wybrałam się do sklepu po kefir co zajmowało mi jakieś 10min tam i powrót a teraz 40min Ale szłam powolutku żeby mi tak brzuch nie drgal :p no i to 3 piętro też powoli ale szczerze?
Czuję ze mi ciągnie go na dol

A ja dalej nie wiem kiedy się napina a kiedy nie :D wiec pewnie jak zacznie mnie boleć ze będę miała zamiar zejść z tego świata to wtedy to będzie TO :D

To niech się obraża na Ciebie .Trochę zrozumienia. Ludzie lubia wykorzystywac innych a jak sie odmowi to juz koniec znajomosci.Olej to ...teraz Ty i fasolka jest najwazniejsza

Bar Bra- to sie porobilo :/ uwazaj na siebie.
Mi brzuch twardnieje na dole, nad pepkiem to zazwyczaj mala napiera. Wczoraj wieczorem, az mnie wyprostowalo na dodatek zaserwowala jeszcze kopniaka :D m stwierdzil, ze bedzie wieksza lobuziara niz Emi.

Mlodamama- heh, tacy sa ludzie. Ty chcialas pomoc z dobrej woli, a ona to miala gdzies. Nawet widocznie sie twoim stanem nie interesowala.
Cocosh- ja bym chyba nie wytrzymala. Bym powiedziala swoje, albo zadzwonila do firmy.

reklama
Lewusek ale wiesz jest mi przykro bo jednak zawsze kiedy potrzebowała żeby zostać czy gdzies zawiesc czy popilnowac jak szla do lekarza czy gdzies czy cos to jej nie odmowilam ... (jak byłam u taty) bo od siebie nie jeżdżę bo mam 25km to wiadomo...żE na wodę auto mi nie jezdzi
A teraz jest problem bo musiała tesciwowa wziąść kiedy ja jestem i taty...

Do góry