reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej:)

Mi tez sprawdza szyjke co wizyte,na fotelu kiedys a ostatnio tym do usg,mam 3,5cm,wiec mówiła,ze z tym problemu u mnie nie bedzie.

Mańka tak Ci mowiła?bo ja mam wizyte 17stego i mówiła,ze wtedy mi powie mw ile waży i mierzy,chyba w 20stym tygodniu miało 309g.

Cień właśnie a jaki mas zbudżet na wózek? bo popatrz np.na ten.nowy

Polski wózek wielofunkcyjny super cena - wyprzedaż (5817155542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dziewczyny a co sadzicie o tym wózku?widziałam go ostatnio w sklepie i powiem Wam,ze wpadł mi w oko.

RIKO BRANO ECCO 3W1 wózek dziecięcy + GRATISY (5584607219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a zakochałam sie w tym,ale u nas w sklepach nie widze ich;/
ANEX SPORT 3w1 + FOTELIK NOWOŚĆ ATRAKCYJNE KOLORY! (5631449318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Fajny i nie duza chca tylko szukam takiego koloru dla dziewczynki :-)
Ok teraz patrzylam,sa rozne kolory :)

Cień zawsze możesz poczekać trochę do marca jest jeszcze czas, więc pewnie auto będziesz do tego czasu miała :) Albo może jakiegoś znajomego poprosisz jak znajdziesz w pobliskich miejscowościach :) Chyba, że akurat któryś z wózków naprawdę Ci się bardzo podoba i jesteś zdecydowana :) Ja uważam, że wózek to ważny zakup, bo na spacery jak pogoda dopisuje to dużo się chodzi :) Mi z tych wózków, które akurat pokazałaś żaden nie przypadł do gustu to dlatego nie doradzę :)

Ja użytkuje allegro od niedawna i nic na raty nie brałam.

Cień A te 200 zł to maks co chcesz na wózek wydać? Czy możesz więcej?

Eh no na jeden raz to tyle,Niestety duzo wydatkow teraz z autem,wiec moze fakt lepiej poczekac...Fajne nowe na allegro sa nawet do 500 zl i wlasnie z oferta plac na raty.Musze sie zastanowic.Moi rodzice nic nie wpominali ze cos chca kupic a na tesciow nie ma co liczyc jak oni dzien w dzien najeb***.Ja mam najnizsza krajowa wyplaty,moj niewiele wiecej dlatego dorabia jeszcze w 2 miejscach a wszystko pojdzie na auto teraz

reklama
Do góry