reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej:)

Mi tez sprawdza szyjke co wizyte,na fotelu kiedys a ostatnio tym do usg,mam 3,5cm,wiec mówiła,ze z tym problemu u mnie nie bedzie.

Mańka tak Ci mowiła?bo ja mam wizyte 17stego i mówiła,ze wtedy mi powie mw ile waży i mierzy,chyba w 20stym tygodniu miało 309g.

Cień właśnie a jaki mas zbudżet na wózek? bo popatrz np.na ten.nowy

Polski wózek wielofunkcyjny super cena - wyprzedaż (5817155542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dziewczyny a co sadzicie o tym wózku?widziałam go ostatnio w sklepie i powiem Wam,ze wpadł mi w oko.

RIKO BRANO ECCO 3W1 wózek dziecięcy + GRATISY (5584607219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a zakochałam sie w tym,ale u nas w sklepach nie widze ich;/
ANEX SPORT 3w1 + FOTELIK NOWOŚĆ ATRAKCYJNE KOLORY! (5631449318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Fajny i nie duza chca tylko szukam takiego koloru dla dziewczynki :-)
Ok teraz patrzylam,sa rozne kolory :)

Cień zawsze możesz poczekać trochę do marca jest jeszcze czas, więc pewnie auto będziesz do tego czasu miała :) Albo może jakiegoś znajomego poprosisz jak znajdziesz w pobliskich miejscowościach :) Chyba, że akurat któryś z wózków naprawdę Ci się bardzo podoba i jesteś zdecydowana :) Ja uważam, że wózek to ważny zakup, bo na spacery jak pogoda dopisuje to dużo się chodzi :) Mi z tych wózków, które akurat pokazałaś żaden nie przypadł do gustu to dlatego nie doradzę :)

Ja użytkuje allegro od niedawna i nic na raty nie brałam.

Cień A te 200 zł to maks co chcesz na wózek wydać? Czy możesz więcej?

Eh no na jeden raz to tyle,Niestety duzo wydatkow teraz z autem,wiec moze fakt lepiej poczekac...Fajne nowe na allegro sa nawet do 500 zl i wlasnie z oferta plac na raty.Musze sie zastanowic.Moi rodzice nic nie wpominali ze cos chca kupic a na tesciow nie ma co liczyc jak oni dzien w dzien najeb***.Ja mam najnizsza krajowa wyplaty,moj niewiele wiecej dlatego dorabia jeszcze w 2 miejscach a wszystko pojdzie na auto teraz

reklama
Do góry