reklama
Fanti to jeszcze taki na razie do wyboru :
tylko ze to oryginalne zdjecia a jest uzywany
To już mi się wydaje lepsze bo inny układ kół i lżejszy wygląda.
Tak jeszcze patrzę na mój suwaczek i na nim jest 25 tydz tak jak w karcie mam a wg mnie jest 22-23 a ona dziś mierzyła małego i ponoć najdokładniej po kości udowej się poznaje wiek i dziś wyszedł jej 27 tydzień. To już w ogóle cuda.
Młoda mama oszczędzaj się bardzo. W tygodniu u taty bądź a w weekendy tylko pod warunkiem pomocy Twojego wracaj do domu.
Dziewczyny dobrze mówia lepiej dom niż szpital bo jak raz pójdziesz to do końca będą Cię męczyć . Poza tym potem możesz sobie pluć w brodę że nie zrobiłaś wszystkiego żeby dziecko było zdrowe.
Fanti Twoj Bronus moze docelowo bedzie duzy dlatego teraz ma niby 27 tydzien nie wierze, ze az taka roznica moglaby byc no ale zobaczysz sama kiedy synek bedzie pchal sie na swiat.
Mi ginekolog powiedziala, ze do 20 tyg mozna okreslac mniej wiecej ile dziecko ma a pozniej to juz sie mija z celem bo kazde finalnie jest innej wielkosci
Mi ginekolog powiedziala, ze do 20 tyg mozna okreslac mniej wiecej ile dziecko ma a pozniej to juz sie mija z celem bo kazde finalnie jest innej wielkosci
Fanti mi w karcie wpisała 11 tydz a ja chodziła do niego od 2 tyg ale z tego co się orientuje to później po urodzeniu dziecka idziesz do ginekologa i wtedy on ci wypisuje specjalne zaświadczenie że bylas pod opieką lekarza przed 10 tyg więc nie stresuj się teraz tym aż tak bardzo bo Bronek to czuje spokojnie z tego co wiem to kartę ciąży ginekolog zabiera więc musi dać jakieś zaświadczenie
Cień widziałam wiadomość ale nie dam rady teraz raczej zrobić zamówienia bo teraz święta wypłaty jeszcze nie ma a trzeba lozeczko kupić choinkę ozdoby aż się już tego boje mam nadzieję że chociaż bony z pracy będą fajne
Cień widziałam wiadomość ale nie dam rady teraz raczej zrobić zamówienia bo teraz święta wypłaty jeszcze nie ma a trzeba lozeczko kupić choinkę ozdoby aż się już tego boje mam nadzieję że chociaż bony z pracy będą fajne
Hej
Mi tez sprawdza szyjke co wizyte,na fotelu kiedys a ostatnio tym do usg,mam 3,5cm,wiec mówiła,ze z tym problemu u mnie nie bedzie.
Mańka tak Ci mowiła?bo ja mam wizyte 17stego i mówiła,ze wtedy mi powie mw ile waży i mierzy,chyba w 20stym tygodniu miało 309g.
Cień właśnie a jaki mas zbudżet na wózek? bo popatrz np.na ten.nowy
Polski wózek wielofunkcyjny super cena - wyprzedaż (5817155542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny a co sadzicie o tym wózku?widziałam go ostatnio w sklepie i powiem Wam,ze wpadł mi w oko.
RIKO BRANO ECCO 3W1 wózek dziecięcy + GRATISY (5584607219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a zakochałam sie w tym,ale u nas w sklepach nie widze ich;/
ANEX SPORT 3w1 + FOTELIK NOWOŚĆ ATRAKCYJNE KOLORY! (5631449318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mi tez sprawdza szyjke co wizyte,na fotelu kiedys a ostatnio tym do usg,mam 3,5cm,wiec mówiła,ze z tym problemu u mnie nie bedzie.
Mańka tak Ci mowiła?bo ja mam wizyte 17stego i mówiła,ze wtedy mi powie mw ile waży i mierzy,chyba w 20stym tygodniu miało 309g.
Cień właśnie a jaki mas zbudżet na wózek? bo popatrz np.na ten.nowy
Polski wózek wielofunkcyjny super cena - wyprzedaż (5817155542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziewczyny a co sadzicie o tym wózku?widziałam go ostatnio w sklepie i powiem Wam,ze wpadł mi w oko.
RIKO BRANO ECCO 3W1 wózek dziecięcy + GRATISY (5584607219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
a zakochałam sie w tym,ale u nas w sklepach nie widze ich;/
ANEX SPORT 3w1 + FOTELIK NOWOŚĆ ATRAKCYJNE KOLORY! (5631449318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama