reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Oj widze, ze dzisiaj ma wiekszosc zly dzien :(
Mloda mama najwazniejsza jestes teraz Ty i maluszek wiec duzo odpoczywaj.
Zdrowka wszystkim.

reklama
My opłat w domu mamy ok 1000 ale kredytu płacimy ok 10tysiecy miesięcznie . To dopiero rata co ?;D nieraz mam dola ,że za te pieniądze to ja bym trzy domy spłacala swoje. Hyhy ;/

Ja miałam swoje mieszkanie sprzedałam je bo to kawaleria była ale zrobilam na niej a kasę wsadzilismy w firmę za nim dziecko się pojawiło to byłam w stanie zaryzykować wszystko idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej :) i dlatego teraz musimy wziasc kredyt ale nie żałuje decyzji z firma przynajmniej na razie :)

reklama
Właśnie oglądam wiadomości o 500 zlna dziecko. Od 2 dziecka i jestem ciekawa jak to wyjdzie w praktyce. Tak samo z tym 1000 przez rok dla bezrobotnych po porodzie. My akurat mamy taką sytuację ze ja siedzę w domu a mąż pracuje, taką decyzję podjęliśmy wspólnie. Mieszkamy sami i by nie miał kto zając się synem. Dziadki 30 km dalej, Mąż ma pracę na dwie zmiany. Ale chodzi różnie raz na 10 a raz na 15 innym razem na 22. A u nasz przedszkole czynne od 8 do 15.

Do góry