reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Czyli nie przechodzilas. To pamietaj nie sprzataj kotom i czasami po lapkach ich nie caluj po lapkach,bo tam tez moga byc resztki odchodow.

BarBra ja mam podobne wyniki, na początku ciąży robiłam. Wtedy mi moja pani doktor powiedziała, że są dobre. Tylko uważać na jedzenie (surowego nie jeść itd.) i na koty też uważać. Ale ona akurat miała przypadki pacjentek, które w czasie ciąży zaraziły się najprawdopodobniej od jedzenia, bo z kotami nie miały styczności. Dodała, że częściej właśnie z jedzenia się człowiek zarazi niż od kotów. Ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne i uważać na wszystko. Ja też mam kotkę w domu, w sumie to dziadek ma on mieszka na dole,a my z mężem na górze dom, kuwetę on jej sprząta, ale generalnie i do mnie jego Fredzia przychodzi.

Bar Bra ja mam to szczescie ze moj kot wiecej czasu spedza na polu i bardzo rzadko chodzi do kuwety ale jak juz to albo maz sprzata albo ja ale w rekawiczkach.Bardziej uwazaj zeby owoce i warzywa porzadnie myc i nie grzebac bez rekawiczek w ziemi :-) Poza tym wyslalam wiadomosc, MlodaMama do Ciebie tez :)

Dziewczyny doradzcie mi ,waham sie miedzy 2-ma wozkami i nie wiem ktory wybrac :
zielony czy pomaranczowy ?

Oba są do D... Przepraszam jeśli Cię urazilam ale miałam tego typu wózek i nie dość że są mega ciężkie, są trudne w prowadzeniu to ogólnie są nie wygodne.
Ja mimo że miałam nowy markowy to bardzo szybko go wymieniłam na skrętne koła przede wszystkim i po czasie jak wzięliśmy tamten znów dla próby to wcale zdania nie zmieniłam.

Ja też dziś po wizycie. Coś dziś nie pomyślne wiatry na wizytach. U mnie anemia mimo żelaza i diety. Miała mi nie dawać glukozy jednak się uparła i próbowałam rozmawiać z gin o zaświadczeniu do becikowego że wpisała mi że się stawiłam w 12 tyg a to był koniec 8, tak mi nagadała że jej wpieram bzdurę, że to możliwe żeby ona się myliła bo na zdjęciu do 12 tygodnia jest widoczna różnica między dzieckiem 9 tyg a 12 że nie ma opcji. Żadne argumenty nie przekonywały jej.
A na koniec jak wyszłam mąż mówi że pewnie ona pomyślała że jej wpieram bo zdradziłam męża i teraz muszę mężowi jakoś to wytłumaczyć. To mi wcześniej do głowy nie przyszło i tak mi się głupio zrobiło że szok. A tak mi przykro się zrobiło że ktoś mi kłamstwo zarzuca że aż mi łzy poszły w aucie. I teraz mam humor do D.

Fanti ​to jeszcze taki na razie do wyboru :
tylko ze to oryginalne zdjecia a jest uzywany

Załączniki

• 12307997_1151090431575674_1963063055954389040_o.jpg
    12307997_1151090431575674_1963063055954389040_o.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry