reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
BarBra ja mam podobne wyniki, na początku ciąży robiłam. Wtedy mi moja pani doktor powiedziała, że są dobre. Tylko uważać na jedzenie (surowego nie jeść itd.) i na koty też uważać. Ale ona akurat miała przypadki pacjentek, które w czasie ciąży zaraziły się najprawdopodobniej od jedzenia, bo z kotami nie miały styczności. Dodała, że częściej właśnie z jedzenia się człowiek zarazi niż od kotów. Ale wiadomo, że lepiej dmuchać na zimne i uważać na wszystko. Ja też mam kotkę w domu, w sumie to dziadek ma on mieszka na dole,a my z mężem na górze dom, kuwetę on jej sprząta, ale generalnie i do mnie jego Fredzia przychodzi.
CieńWielkiejGóry
Bar Bra ja mam to szczescie ze moj kot wiecej czasu spedza na polu i bardzo rzadko chodzi do kuwety ale jak juz to albo maz sprzata albo ja ale w rekawiczkach.Bardziej uwazaj zeby owoce i warzywa porzadnie myc i nie grzebac bez rekawiczek w ziemi :-) Poza tym wyslalam wiadomosc, MlodaMama do Ciebie tez
Dziewczyny doradzcie mi ,waham sie miedzy 2-ma wozkami i nie wiem ktory wybrac :
zielony czy pomaranczowy ?
Oba są do D... Przepraszam jeśli Cię urazilam ale miałam tego typu wózek i nie dość że są mega ciężkie, są trudne w prowadzeniu to ogólnie są nie wygodne.
Ja mimo że miałam nowy markowy to bardzo szybko go wymieniłam na skrętne koła przede wszystkim i po czasie jak wzięliśmy tamten znów dla próby to wcale zdania nie zmieniłam.
Ja też dziś po wizycie. Coś dziś nie pomyślne wiatry na wizytach. U mnie anemia mimo żelaza i diety. Miała mi nie dawać glukozy jednak się uparła i próbowałam rozmawiać z gin o zaświadczeniu do becikowego że wpisała mi że się stawiłam w 12 tyg a to był koniec 8, tak mi nagadała że jej wpieram bzdurę, że to możliwe żeby ona się myliła bo na zdjęciu do 12 tygodnia jest widoczna różnica między dzieckiem 9 tyg a 12 że nie ma opcji. Żadne argumenty nie przekonywały jej.
A na koniec jak wyszłam mąż mówi że pewnie ona pomyślała że jej wpieram bo zdradziłam męża i teraz muszę mężowi jakoś to wytłumaczyć. To mi wcześniej do głowy nie przyszło i tak mi się głupio zrobiło że szok. A tak mi przykro się zrobiło że ktoś mi kłamstwo zarzuca że aż mi łzy poszły w aucie. I teraz mam humor do D.
CieńWielkiejGóry
reklama
CieńWielkiejGóry
A my sie wybieramy z corka do dentysty na lakowanie 6-tek