reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja jestem po wizycie i jestem załamana :((
Dostałam 2 wybory
Albo idę do szpitala do marca...
Albo przymusowo bede leżała w domu ( zero seksu, podnoszenia czegoś,dzwigania ciężkich i jakich kolejek rzeczy sprzątania,biegania,skakania długich spacerów )
Mam skróconą szyjke za dwa tygodnie mam wizytę znowu!
Z dzidzia wszystko okej tylko mama jakaś taka dziwna :D
A jak bede miała jakieś skurcze 2xdziennie nospe max mam brac

reklama
28 mm to jeszcze nie tak źle, minimum długości to 25 mm. No ale oszczędzaj się, bo skoro już Ci się skrocila, to trzeba uważać. Dzidzia najważniejsza. Moja koleżanka leżała na patologii ciąży z mega krótka szyjka, a jej mąż w tym czasie kupił mieszkanie i całe wyremontoeal.

Witam sie wieczornie :)
Wlasnie przez okolo 2h mialam tak potworny bol brzucha, myslalam ze rodze xd Ale juz mo przeszlo, a bolal chyba bo dlugo nic cieplego nie zjadlam tylko same takie *******y a po goracej herbatce juz ok :)

Dziewczyny farbujecie wlosy w ciazy ? Chodzi mi dokladniej o rozjasnianie :) Bo zaraz przed ciaza farbowalam ale wyszly mi za ciemne i juz nie zdazylam ich odratowac bo 2 kreski sie pojawily i dalam sobie spokoj :) ale teraz jak tak patrze to porazka odrost straszny i pragne rozjasnic .. to znaczy odrostu i tak nie rozjasnialabym bo chce miec od glowy naturalny kolor no ale rozjasniacz to rozjasniacz.. jakie Wy macie zdanie na ten temat ? :) Jezeli podejme decyzje to bede to robic dopiero pod koniec stycznia :p

Ja farbuje wlosy ,wlasnie w sobote siostrzenica mi farbowala pasemka na blond a a reszta na kasztanowy.To juz drugi raz jak w ciazy farbuje :-) I mysle ze pod koniec lutego kolejny raz zafarbuje :-)

Ja jestem po wizycie i jestem załamana :((
Dostałam 2 wybory
Albo idę do szpitala do marca...
Albo przymusowo bede leżała w domu ( zero seksu, podnoszenia czegoś,dzwigania ciężkich i jakich kolejek rzeczy sprzątania,biegania,skakania długich spacerów )
Mam skróconą szyjke za dwa tygodnie mam wizytę znowu!
Z dzidzia wszystko okej tylko mama jakaś taka dziwna :D
A jak bede miała jakieś skurcze 2xdziennie nospe max mam brac

Ojej wspolczuje :crazy: No to lepiej sie dostosowac i oszczedzac dla dobra dzieciatka.Powodzenia zycze ! :* Bedzie dobrze :happy:

Mam nadzieję ! Ze jednak stanie w miejscu i dalej nie pójdzie :)
Pytałam go czemu się skraca... a on ze różne sa przyczyny ze u mnie bardziej waga dziecka jak na moje gabaryty nie wiem jak to przetrawic :)

MłodaMama spokojnie, jak się okaże że trzeba do szpitala to się polozysz, wszystko dla dobra dziecka. Oby jednak szyjka za bardzo już się nie skracala. Jak Twój na to zareagował? Będzie musiał Ci teraz dużo pomagać w np zakupach, sprzątaniu itd.

Dziewczyny doradzcie mi ,waham sie miedzy 2-ma wozkami i nie wiem ktory wybrac :
zielony czy pomaranczowy ?

Załączniki

• 285279673_1_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-plus-nosidelko-malo-uzywany-cieszyn_rev001.jpg
    285279673_1_644x461_wozek-gleboko-spacerowy-plus-nosidelko-malo-uzywany-cieszyn_rev001.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 12316220_926434020781625_1654048248865425720_n.jpg
    12316220_926434020781625_1654048248865425720_n.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry