reklama
nailie
Fanka BB :)
Mnie dziś obudził grad walący w okno, a tak chciałam się wyspać
O, to wg mojej domowej wagi mam cały czas 2 kg na plusie, ale ona chyba coś oszukuje. Dziś mam wizytę, to dowiem się ile dokładnie jest mnie więcej, na poprzedniej było 3 kg. Nie wiem o co chodzi, w 1 ciąży o wiele szybciej tyłam (i więcej)... Może tu jest też kwestia apetytu, bo na nic nie mam ochoty, mogę jeść rosół, makaron na zmianę z pizzą i mandarynki, czekolada od wielkiego dzwonu, a ze słodkiego to głównie owoce. Moje dziecko też, może cały dzień spać, a obudzić się od razu po kawałku pizzy, jakiś smakosz mi rośnie
Sprawy łóżkowe inne niż spanie mogłyby w tej ciąży dla mnie istnieć, biedny ten mój mąż
Wczoraj moja córka w 2 minuty postanowiła rozprawić się z kompem, spacja mi ledwo działa, a mnie szlag jakiś trafia przy pisaniu
Więc pewnie będzie mnie mniej, bo na tablecie czy telefonie to d* nie pisanie ;-)
Przypomniało mi się, że jakiś czas temu teściowa nam powiedziała, że była u wróżki i usłyszała,że bedziemy mieć córkę i 2 synów, haha wierzy któraś w takie "przepowiednie"?

O, to wg mojej domowej wagi mam cały czas 2 kg na plusie, ale ona chyba coś oszukuje. Dziś mam wizytę, to dowiem się ile dokładnie jest mnie więcej, na poprzedniej było 3 kg. Nie wiem o co chodzi, w 1 ciąży o wiele szybciej tyłam (i więcej)... Może tu jest też kwestia apetytu, bo na nic nie mam ochoty, mogę jeść rosół, makaron na zmianę z pizzą i mandarynki, czekolada od wielkiego dzwonu, a ze słodkiego to głównie owoce. Moje dziecko też, może cały dzień spać, a obudzić się od razu po kawałku pizzy, jakiś smakosz mi rośnie
Sprawy łóżkowe inne niż spanie mogłyby w tej ciąży dla mnie istnieć, biedny ten mój mąż

Wczoraj moja córka w 2 minuty postanowiła rozprawić się z kompem, spacja mi ledwo działa, a mnie szlag jakiś trafia przy pisaniu

Przypomniało mi się, że jakiś czas temu teściowa nam powiedziała, że była u wróżki i usłyszała,że bedziemy mieć córkę i 2 synów, haha wierzy któraś w takie "przepowiednie"?
Ostatnia edycja:
Ni cholery nie wiem jak to działa:/
Dziewczyny, ale mało przytylyście, Volka tylko 15 kg z bliźniakami? jak Ty to zrobiłaś, ja 20 kg z jednym, a urodziłam 3 tyg przed terminem, więc pewnie kilo czy dwa by mi przybyłoale ja już mam swoje lata, w przyszłym roku kończę 40, więc może dlatego mam wolniejszą przemianę materii, tak sobie przynajmniej próbuję to tłumaczyć. Chyba jestem najstarsza z Was, jakos tak się ułozyło, że tak późno mam dzieci
Nawet nie wiesz jak mi miło że nie tylko ja taka wiekowa tutaj
Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi
ja nawet nie pamietam co to jest seks![]()
Na górze? Spoko mogę Ci opowiedzieć Ale najpierw daj znać co to ten seks
Kkasia te wszystkie syropy na kaszel to samemu można zrobić ,w aptece mi mówili ,że to wszystko z cebuli czosnku itp naturalne wiec nieopłacalne się kupować. Ja zrobiłam z cebuli ,ale dodatkowo biorę antybiotyk bo juz doszło do zapalenia prawie na płucach . W czwartek mam kontrol -mam nadzieje ,ze juz będzie czysto .
Ja przytyłam 7.5 kg i myślę ,że jeszcze z 7 pójdę w górę tak jak w pierwszej ciąży tyje póki co.
Sex ? He mój mąż wczoraj stwierdził właśnie ,że już nie pamięta co to i go żona zaniedbuje -ze jak się kładę to odrazę zasypiam nawet się z nim nie pobawie. . Tylko ,co ja na to poradzę ,że sex się boje ,a jak się kładę to myślę tylko żeby jak najszybciej zasnąć,bo przecież z rana trzeba wstawać
no ale jak wyzdrowije to musze mu jakoś przypomnieć na czym co i jak polega ;D hihi aż mi go szkoda ;D
Ja przytyłam 7.5 kg i myślę ,że jeszcze z 7 pójdę w górę tak jak w pierwszej ciąży tyje póki co.
Sex ? He mój mąż wczoraj stwierdził właśnie ,że już nie pamięta co to i go żona zaniedbuje -ze jak się kładę to odrazę zasypiam nawet się z nim nie pobawie. . Tylko ,co ja na to poradzę ,że sex się boje ,a jak się kładę to myślę tylko żeby jak najszybciej zasnąć,bo przecież z rana trzeba wstawać
La_Luna
Fanka BB :)
Biedni Ci nasi mężowie:-) Ja tam staram się wypełniać "obowiązki", ale czasami jestem tak zmęczona po całym dniu spędzonym z dwulatkiem, że zasypiam na stojąco;-) A mąż mi prawi komplementy, że tak seksownie z tym brzuszkiem wyglądam (ja jakoś tego nie widzę

reklama
Seks seks mi się wydaje że zapomnialam już jak to się robięhehe
Coś mnie bierze więc muszę sie na chwilke drzemnac![]()
Wzięło Cię na seks kochana więc ostrożnie bo przyśni się coś ciekawego hihi