reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mi się śnił chrzest ale mój mąż nie wygladal na mojego męża dziecko nie miało wózka mój oglądał w trakcie mszy jakieś filmiki na tel.wogole jakoś dziwnie było chrzestnych nie było śmieszne to było :)

Mnie dziś obudził grad walący w okno, a tak chciałam się wyspać :zawstydzona/y:
O, to wg mojej domowej wagi mam cały czas 2 kg na plusie, ale ona chyba coś oszukuje. Dziś mam wizytę, to dowiem się ile dokładnie jest mnie więcej, na poprzedniej było 3 kg. Nie wiem o co chodzi, w 1 ciąży o wiele szybciej tyłam (i więcej)... Może tu jest też kwestia apetytu, bo na nic nie mam ochoty, mogę jeść rosół, makaron na zmianę z pizzą i mandarynki, czekolada od wielkiego dzwonu, a ze słodkiego to głównie owoce. Moje dziecko też, może cały dzień spać, a obudzić się od razu po kawałku pizzy, jakiś smakosz mi rośnie

Sprawy łóżkowe inne niż spanie mogłyby w tej ciąży dla mnie istnieć, biedny ten mój mąż :zawstydzona/y:

Wczoraj moja córka w 2 minuty postanowiła rozprawić się z kompem, spacja mi ledwo działa, a mnie szlag jakiś trafia przy pisaniu :sorry: Więc pewnie będzie mnie mniej, bo na tablecie czy telefonie to d* nie pisanie ;-)

Przypomniało mi się, że jakiś czas temu teściowa nam powiedziała, że była u wróżki i usłyszała,że bedziemy mieć córkę i 2 synów, haha wierzy któraś w takie "przepowiednie"?

Ostatnia edycja:
Ni cholery nie wiem jak to działa:/

Dziewczyny, ale mało przytylyście, Volka tylko 15 kg z bliźniakami? jak Ty to zrobiłaś, ja 20 kg z jednym, a urodziłam 3 tyg przed terminem, więc pewnie kilo czy dwa by mi przybyło:( ale ja już mam swoje lata, w przyszłym roku kończę 40, więc może dlatego mam wolniejszą przemianę materii, tak sobie przynajmniej próbuję to tłumaczyć. Chyba jestem najstarsza z Was, jakos tak się ułozyło, że tak późno mam dzieci

Nawet nie wiesz jak mi miło że nie tylko ja taka wiekowa tutaj :p

Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi :sorry2:
ja nawet nie pamietam co to jest seks :baffled::baffled::baffled:

Na górze? Spoko mogę Ci opowiedzieć Ale najpierw daj znać co to ten seks :p bo ja mam kłopoty z pamięcią ostatnio ;)

Hej

Seks mówicie hm hm u nas w grę tylko na boczku. Poza tym mój mąż teraz po operacji oka ma zakaz...

A co do wagi to mi się schudlo teraz 2 kg, więc od wagi wyjściowej mam dwa na plusie.

Kkasia te wszystkie syropy na kaszel to samemu można zrobić ,w aptece mi mówili ,że to wszystko z cebuli czosnku itp naturalne wiec nieopłacalne się kupować. Ja zrobiłam z cebuli ,ale dodatkowo biorę antybiotyk bo juz doszło do zapalenia prawie na płucach . W czwartek mam kontrol -mam nadzieje ,ze juz będzie czysto .

Ja przytyłam 7.5 kg i myślę ,że jeszcze z 7 pójdę w górę tak jak w pierwszej ciąży tyje póki co.

Sex ? He mój mąż wczoraj stwierdził właśnie ,że już nie pamięta co to i go żona zaniedbuje -ze jak się kładę to odrazę zasypiam nawet się z nim nie pobawie. . Tylko ,co ja na to poradzę ,że sex się boje ,a jak się kładę to myślę tylko żeby jak najszybciej zasnąć,bo przecież z rana trzeba wstawać ;) no ale jak wyzdrowije to musze mu jakoś przypomnieć na czym co i jak polega ;D hihi aż mi go szkoda ;D

Biedni Ci nasi mężowie:-) Ja tam staram się wypełniać "obowiązki", ale czasami jestem tak zmęczona po całym dniu spędzonym z dwulatkiem, że zasypiam na stojąco;-) A mąż mi prawi komplementy, że tak seksownie z tym brzuszkiem wyglądam (ja jakoś tego nie widzę;):-D

reklama
Do góry