reklama
nailie
Fanka BB :)
Mnie dziś obudził grad walący w okno, a tak chciałam się wyspać
O, to wg mojej domowej wagi mam cały czas 2 kg na plusie, ale ona chyba coś oszukuje. Dziś mam wizytę, to dowiem się ile dokładnie jest mnie więcej, na poprzedniej było 3 kg. Nie wiem o co chodzi, w 1 ciąży o wiele szybciej tyłam (i więcej)... Może tu jest też kwestia apetytu, bo na nic nie mam ochoty, mogę jeść rosół, makaron na zmianę z pizzą i mandarynki, czekolada od wielkiego dzwonu, a ze słodkiego to głównie owoce. Moje dziecko też, może cały dzień spać, a obudzić się od razu po kawałku pizzy, jakiś smakosz mi rośnie
Sprawy łóżkowe inne niż spanie mogłyby w tej ciąży dla mnie istnieć, biedny ten mój mąż
Wczoraj moja córka w 2 minuty postanowiła rozprawić się z kompem, spacja mi ledwo działa, a mnie szlag jakiś trafia przy pisaniu Więc pewnie będzie mnie mniej, bo na tablecie czy telefonie to d* nie pisanie ;-)
Przypomniało mi się, że jakiś czas temu teściowa nam powiedziała, że była u wróżki i usłyszała,że bedziemy mieć córkę i 2 synów, haha wierzy któraś w takie "przepowiednie"?
O, to wg mojej domowej wagi mam cały czas 2 kg na plusie, ale ona chyba coś oszukuje. Dziś mam wizytę, to dowiem się ile dokładnie jest mnie więcej, na poprzedniej było 3 kg. Nie wiem o co chodzi, w 1 ciąży o wiele szybciej tyłam (i więcej)... Może tu jest też kwestia apetytu, bo na nic nie mam ochoty, mogę jeść rosół, makaron na zmianę z pizzą i mandarynki, czekolada od wielkiego dzwonu, a ze słodkiego to głównie owoce. Moje dziecko też, może cały dzień spać, a obudzić się od razu po kawałku pizzy, jakiś smakosz mi rośnie
Sprawy łóżkowe inne niż spanie mogłyby w tej ciąży dla mnie istnieć, biedny ten mój mąż
Wczoraj moja córka w 2 minuty postanowiła rozprawić się z kompem, spacja mi ledwo działa, a mnie szlag jakiś trafia przy pisaniu Więc pewnie będzie mnie mniej, bo na tablecie czy telefonie to d* nie pisanie ;-)
Przypomniało mi się, że jakiś czas temu teściowa nam powiedziała, że była u wróżki i usłyszała,że bedziemy mieć córkę i 2 synów, haha wierzy któraś w takie "przepowiednie"?
Ostatnia edycja:
Ni cholery nie wiem jak to działa:/
Dziewczyny, ale mało przytylyście, Volka tylko 15 kg z bliźniakami? jak Ty to zrobiłaś, ja 20 kg z jednym, a urodziłam 3 tyg przed terminem, więc pewnie kilo czy dwa by mi przybyło ale ja już mam swoje lata, w przyszłym roku kończę 40, więc może dlatego mam wolniejszą przemianę materii, tak sobie przynajmniej próbuję to tłumaczyć. Chyba jestem najstarsza z Was, jakos tak się ułozyło, że tak późno mam dzieci
Nawet nie wiesz jak mi miło że nie tylko ja taka wiekowa tutaj
Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi
ja nawet nie pamietam co to jest seks
Na górze? Spoko mogę Ci opowiedzieć Ale najpierw daj znać co to ten seks bo ja mam kłopoty z pamięcią ostatnio
Kkasia te wszystkie syropy na kaszel to samemu można zrobić ,w aptece mi mówili ,że to wszystko z cebuli czosnku itp naturalne wiec nieopłacalne się kupować. Ja zrobiłam z cebuli ,ale dodatkowo biorę antybiotyk bo juz doszło do zapalenia prawie na płucach . W czwartek mam kontrol -mam nadzieje ,ze juz będzie czysto .
Ja przytyłam 7.5 kg i myślę ,że jeszcze z 7 pójdę w górę tak jak w pierwszej ciąży tyje póki co.
Sex ? He mój mąż wczoraj stwierdził właśnie ,że już nie pamięta co to i go żona zaniedbuje -ze jak się kładę to odrazę zasypiam nawet się z nim nie pobawie. . Tylko ,co ja na to poradzę ,że sex się boje ,a jak się kładę to myślę tylko żeby jak najszybciej zasnąć,bo przecież z rana trzeba wstawać no ale jak wyzdrowije to musze mu jakoś przypomnieć na czym co i jak polega ;D hihi aż mi go szkoda ;D
Ja przytyłam 7.5 kg i myślę ,że jeszcze z 7 pójdę w górę tak jak w pierwszej ciąży tyje póki co.
Sex ? He mój mąż wczoraj stwierdził właśnie ,że już nie pamięta co to i go żona zaniedbuje -ze jak się kładę to odrazę zasypiam nawet się z nim nie pobawie. . Tylko ,co ja na to poradzę ,że sex się boje ,a jak się kładę to myślę tylko żeby jak najszybciej zasnąć,bo przecież z rana trzeba wstawać no ale jak wyzdrowije to musze mu jakoś przypomnieć na czym co i jak polega ;D hihi aż mi go szkoda ;D
La_Luna
Fanka BB :)
Biedni Ci nasi mężowie:-) Ja tam staram się wypełniać "obowiązki", ale czasami jestem tak zmęczona po całym dniu spędzonym z dwulatkiem, że zasypiam na stojąco;-) A mąż mi prawi komplementy, że tak seksownie z tym brzuszkiem wyglądam (ja jakoś tego nie widzę
reklama
Seks seks mi się wydaje że zapomnialam już jak to się robię hehe
Coś mnie bierze więc muszę sie na chwilke drzemnac
Wzięło Cię na seks kochana więc ostrożnie bo przyśni się coś ciekawego hihi