reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja :)
Noc przespana cala bez snow i bez wstawania na siku :)
Malutki tak kopal wczoraj i dzis jakby juz chcial wyjsc z brzuszka. Jeszcze nie wie co go czeka :D
Pogoda w dalszym ciagu bardzo tragiczna.

reklama
U nas seks jak zwykle, choć pozycje to raczej od tyłu lub na boczku ;)
Wagowo na razie stoję w miejscu, ale ja wcześniej ważyłam za dużo bo 66kg przy 161cm. Teraz 24 tc i 66,5kg. Jak rodziłam Ole to ważyłam 80kg i tym razem się pilnuję :D

Moja waga również taka jest w miarę :p ja schudłam 4kg wróciłam te 4kg i tak jakby po wroceniu mam około 2kg na +

Ja tam leze na dole :p jest mi wygodniej
I to właściwie tylko jak wraca na weekend to tak raz w tyg :p

Ja ostatnio u mamy w szafie znalazłam płaszczyk, w którym mam nadzieję pochodzić już do końca. Jakoś nie widzi mi się kupować specjalnie.
Słodkie, uwielbiam :-D ale po wczorajszym pączku i ciastku, które mi nie podeszło patrzę ostrożniej. Na dodatek w czwartek mam glukozę i już się boję :szok:
Ubranka dla Emi kupowałam przeważnie w lumpie, ładne, niezniszczone, niektóre jak nowe. Dużo też dostałam po kuzynach m, no i na odwiedziny też dostałam. Jedynie parę nowych kupiłam.
volka- to ja w pierwszej ciąży przytyłam 16 kg :baffled:
Isia- haha, u nas też ostatnio w tym temacie cisza. Chciałam w sobotę, to mój sobie flaszkę z tatą wypił i zasnął w 2 min.

Po naszym wczorajszym bałwanie ślad zaginął.
Udało mi się umyć okno w sypialni i zmienić firankę, i co? zaczął padać deszcz :crazy:

A ja na brak sexu nie narzekam. Może nie jest już aż tyle ale jest. Przedtem był co dzień a teraz co 2-3 dni. Chociaż pozycje trzeba było zmienić przez brzuszek

O kurcze ale zasnelam masakra odpadlam w 3 sekundy i teraz tel koleżanki mnie na szczęście obudził bo nie wiem o której bym wstała a obiad trzeba zrobić :)

reklama
Do góry