reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja :)
Noc przespana cala bez snow i bez wstawania na siku :)
Malutki tak kopal wczoraj i dzis jakby juz chcial wyjsc z brzuszka. Jeszcze nie wie co go czeka :D
Pogoda w dalszym ciagu bardzo tragiczna.

reklama
U nas seks jak zwykle, choć pozycje to raczej od tyłu lub na boczku ;)
Wagowo na razie stoję w miejscu, ale ja wcześniej ważyłam za dużo bo 66kg przy 161cm. Teraz 24 tc i 66,5kg. Jak rodziłam Ole to ważyłam 80kg i tym razem się pilnuję :D

Moja waga również taka jest w miarę :p ja schudłam 4kg wróciłam te 4kg i tak jakby po wroceniu mam około 2kg na +

Ja tam leze na dole :p jest mi wygodniej
I to właściwie tylko jak wraca na weekend to tak raz w tyg :p

Ja ostatnio u mamy w szafie znalazłam płaszczyk, w którym mam nadzieję pochodzić już do końca. Jakoś nie widzi mi się kupować specjalnie.
Słodkie, uwielbiam :-D ale po wczorajszym pączku i ciastku, które mi nie podeszło patrzę ostrożniej. Na dodatek w czwartek mam glukozę i już się boję :szok:
Ubranka dla Emi kupowałam przeważnie w lumpie, ładne, niezniszczone, niektóre jak nowe. Dużo też dostałam po kuzynach m, no i na odwiedziny też dostałam. Jedynie parę nowych kupiłam.
volka- to ja w pierwszej ciąży przytyłam 16 kg :baffled:
Isia- haha, u nas też ostatnio w tym temacie cisza. Chciałam w sobotę, to mój sobie flaszkę z tatą wypił i zasnął w 2 min.

Po naszym wczorajszym bałwanie ślad zaginął.
Udało mi się umyć okno w sypialni i zmienić firankę, i co? zaczął padać deszcz :crazy:

A ja na brak sexu nie narzekam. Może nie jest już aż tyle ale jest. Przedtem był co dzień a teraz co 2-3 dni. Chociaż pozycje trzeba było zmienić przez brzuszek

O kurcze ale zasnelam masakra odpadlam w 3 sekundy i teraz tel koleżanki mnie na szczęście obudził bo nie wiem o której bym wstała a obiad trzeba zrobić :)

reklama
Do góry