reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam mamuski :-)

MI zaczyna cos cisnienie znowu leciec,wczoraj 80/60 :crazy: Dzis tez niskie ale nie az takie.Ale ciagle w glowie mi sie kreci,i ciemno przed oczami.Ale mala szaleje strasznie.Wczoraj u rodzicow obiad jadlam bez miesa bo nie dalam rady.

Mnie waga tez przeraza ,ale wiem ze to przez te slodycze :crazy: Musze jakos sie powstrzymywac ....A co do spacerow to z corka to urodzila sie 29.12 po 5 dniach wyszlysmy ze szpitala .Pozniej oswajanie z zima na balkonie i pozniej krotkie spacery :-)

reklama
ja też łapię zadyszkę bardzo szybko i często, kolek na razie nie mam.
Na pierwszy spacerek z synkiem wyszlismy chyba z tydzien czy dwa po wyjściu ze szpitala, a potem to w zależności od pogody, ale jakoś specjalnie go nie wietrzyliśmy jak było zimno. Pierwszy raz zachorował jak poszedł do przedszkola.

Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi :sorry2:
ja nawet nie pamietam co to jest seks :baffled::baffled::baffled:

haha, Isia, mam tak samo, w tych sprawach u nas posucha, niewygodnie mi z brzuchem, jakoś tak dziwnie, jak sobie pomyślę, że trzeba ostrożnie i nie można zaszaleć, to mi się odechciewa;-)

Dziewczyny co brałyście na kaszel i ból gardła. Bo dopadło i coś mnie. Czuję sie fatalnie. A do rodzinnego pojade jutro dopiero

Isia a może jak masz dużo rzeczy po zuzi to byś wystawiła tu je nam. Może któraś mama się skusi

Mi pomogły płukanki z wody z solą i psikanie gardła sprayem Halset (w ciąży bezpieczny). Na drugi dzień było już po bólu :)

Jak Was czytam, że jesteście przerażone 5, 6 kg na plusie, to co ja mam powiedzieć, jak już przeszło 10 kg na plusie mi stuknęło :p jakoś się tym nie martwię ;) zrzucę po porodzie :-):-):-)

Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi :sorry2:
ja nawet nie pamietam co to jest seks :baffled::baffled::baffled:

Pocieszę Cię, bo ja też ;)

Isia to tak jak ja ostatni miałam w weekend 12-14 czerwca jak Grzesia zrobiliśmy:p hehe a teraz to nie wiem co to seks :)
Mam octanisept więc będę to przemywac z wietrzenie to ew w łóżku bo tak po domu nie lubię chodzić bez majtek hehe
Ja już po wizycie u fryzjera potem na kompie wrzuce fotki :) teraz sniadanko potem mycie garow i gotowanie zupki pomidorowej :)

reklama
Do góry