reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam mamuski :-)

MI zaczyna cos cisnienie znowu leciec,wczoraj 80/60 :crazy: Dzis tez niskie ale nie az takie.Ale ciagle w glowie mi sie kreci,i ciemno przed oczami.Ale mala szaleje strasznie.Wczoraj u rodzicow obiad jadlam bez miesa bo nie dalam rady.

Mnie waga tez przeraza ,ale wiem ze to przez te slodycze :crazy: Musze jakos sie powstrzymywac ....A co do spacerow to z corka to urodzila sie 29.12 po 5 dniach wyszlysmy ze szpitala .Pozniej oswajanie z zima na balkonie i pozniej krotkie spacery :-)

reklama
ja też łapię zadyszkę bardzo szybko i często, kolek na razie nie mam.
Na pierwszy spacerek z synkiem wyszlismy chyba z tydzien czy dwa po wyjściu ze szpitala, a potem to w zależności od pogody, ale jakoś specjalnie go nie wietrzyliśmy jak było zimno. Pierwszy raz zachorował jak poszedł do przedszkola.

Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi :sorry2:
ja nawet nie pamietam co to jest seks :baffled::baffled::baffled:

haha, Isia, mam tak samo, w tych sprawach u nas posucha, niewygodnie mi z brzuchem, jakoś tak dziwnie, jak sobie pomyślę, że trzeba ostrożnie i nie można zaszaleć, to mi się odechciewa;-)

Dziewczyny co brałyście na kaszel i ból gardła. Bo dopadło i coś mnie. Czuję sie fatalnie. A do rodzinnego pojade jutro dopiero

Isia a może jak masz dużo rzeczy po zuzi to byś wystawiła tu je nam. Może któraś mama się skusi

Mi pomogły płukanki z wody z solą i psikanie gardła sprayem Halset (w ciąży bezpieczny). Na drugi dzień było już po bólu :)

Jak Was czytam, że jesteście przerażone 5, 6 kg na plusie, to co ja mam powiedzieć, jak już przeszło 10 kg na plusie mi stuknęło :p jakoś się tym nie martwię ;) zrzucę po porodzie :-):-):-)

Dziewczyny, a możecie mi przypomnieć co to jest seks na gorze? ;-)
Bo ja nie pamietam hihi :sorry2:
ja nawet nie pamietam co to jest seks :baffled::baffled::baffled:

Pocieszę Cię, bo ja też ;)

Isia to tak jak ja ostatni miałam w weekend 12-14 czerwca jak Grzesia zrobiliśmy:p hehe a teraz to nie wiem co to seks :)
Mam octanisept więc będę to przemywac z wietrzenie to ew w łóżku bo tak po domu nie lubię chodzić bez majtek hehe
Ja już po wizycie u fryzjera potem na kompie wrzuce fotki :) teraz sniadanko potem mycie garow i gotowanie zupki pomidorowej :)

reklama
Do góry