reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Dziewczynki:) mnie znowu bezsenność dopadła:/ mecze się już od godziny... byliśmy wczoraj rodzinnie oglądać wózki, foteliki i bazy isofix...
Teraz na Maxi Cosi jest promocja w Katowicach i kosztuje 300 zł taniej... ale nie wiem czy już się na niego rzucać i kupować czy jeszcze poczekać trochę...
Kiedy kupujecie wozek? Macie ustalony jakiś termin bo mam termin porodu na 8 marca i nie wiem czy nie za wcześnie na taki zakup:/
Przy Zuzce wózek był zapłacony też jakoś 3 miesiące wcześniej ale odebrany z 2 tyg przed porodem...
M z Zuzka idą na basen z samego rana, tzn jadą na godz 9 a ja pozamiatalam dół domu i zacznę robić obiad jak dadzą mi znak, że wychodzą z basenu. Zuzka zawsze jest bardzo głodna po basenie...
A potem mam zamiar udać się na drzemke:)

Isia ja tez się obudzilam z okropnym bolem głowy i spac nie mogę:baffled: z tym wózkiem to bym zrobila tak jak Ty zrobilas przy pierwszej corce, po co tracic gwarancję ;) (o ile liczona jest od odbioru wozka, a nie od zaplaty). Ja swoj kupowalam jakis miesiac przed terminem, trzeba bylo jeszcze chwilkę poczekać az dojedzie do sklepu, ale tak z miesiac stal i się kurzyl, bo oczywiscie musialam go złożyć podziwiac :p

Barbra ale Cię wzięło od tego kwaśnego, tez tak czasami mam, dobrze ze nie mam tym razem zachcianek na kwasne rzeczy bo bylby problem :O zrobilam w tej ciazy raz żurek i ze 2 dni go czułam, fajnie nie bylo

Xa ja mam tez juz butelki kupione dwie. Chusteczki tez 6 paczek. Teraz muszę kupić pampersy. Wózek zamowiony do odbioru w lutym
A rzeczy trochę mam a by kupić coś nowego to czekam az poznamy płeć

Ale mialam dziwny sen. Śnił mi się bronek że mój nieżyjący tato go pilnował i robił mu butlę. Wtedy ja chciałam go nakarmić podniosłam do góry A to był mój pies. Potem karmiłam już dziecko i zastanawiałam się dlaczego ani razu nie dałam mu Cyca A miał już kilka tygodni.

Nailie chyba tak zrobię jak mówiłaś z tym wózkiem.... a z drugiej strony jest 300 zł taniej ehhhh i bądź tu mądry człowieku ;)

Kkasia a kiedy poznacie płeć? Ja nie mam ani chusteczek ani pampersow jeszcze....i nie wiem kiedy kupie ubrania bo czeka nas jeszcze remont domu :/ tzn trzech pokoi ale kurz pewnie będzie wszędzie :(
Najgorsze jest to, że nie wiem kiedy ten remont bo dostaliśmy kolejne zlecenie do końca grudnia a znając życie to przyciągnie się do końca stycznia o nie wiem kiedy M ma zamiar zrobić ten remont:/ a ponieważ w tyg go nie ma w domu i wraca w pt w nocy to w weekend mu się nie chce... a przy swojej działalności można zapomnieć o urlopie :/ tym bardziej że u nas zawsze w lutym marcu jest spokojniejszy okres... No chyba że kogoś weźmiemy do tego remontu ale to znowu kasa :/
Fanti niezły sen... byłaś spokojna jak się obudziłas? Bo ja nie lubię jak się obudze i czuję strach... ale to chyba nikt nie lubi ;)

Isia1982 nie mam pojęcia kiedy. Tydzień temu byłam na wizycje i lekarka nic nie widziała stwierdziła nastepna wizyta 18 grudzień dopiero i cały czas mam dylemat czy isc na 3d czy nie

Dziewczynki u nas sniadanie zjedzone juz po 8,teraz mam zamiar szybciutko pocwiczyc bo mam zas cisnienie niskie (80/60) zreszta czuje bo non stop kreci mi sie w glowie i ciemno przed oczami...Czyzby nowe tabletki jednak byly gorsze ? :crazy: A pozniej do mamy na obiadek :-)

reklama
Witam się z rana. Syn pojechał z mężem na te chrzciny . Ja opuściłam, wczoraj z tego kaszlu zwymiotowalam i wolę nie wychodzić z domu żebym zapalenia płuc nie dostała ;/ będę się stresować ,czy moje dzieci nie jest głodne ,czy go tam pilnują . Zamiast odpocząć to będę siedzieć jak na szpilkach ;)

Do góry