Ja już też p osortowalam ubranka które trzeba wyprać jak kupię w końcu komode a budowlańcy oddadzą mi klucze do mieszkania zebym mogła działać...
Nie ma tego az tak wiele na upartego do spania rzeczy mam trochę koszulek parę geterkow jakieś bluzy Ale tak naprawde nie mam nic ładnego takiego na wyjscie!
I tak siedzę oglądam i mówię mojemu już wiem co trzeba dokupić a on ,A CO TY CHCESZ DOKUPIĆ?! Jak w TO pół osiedla ubierzesz'
Łóżeczko mam zarezerwowane no Ale też nie możemy go przywieźć
Mój też wczoraj popil i moje niedziela wygląda tak jak w tamtym tyg :/ on śpi a ja sie nudze chciałam do parku na spacer jechac Ale chyba nic z tego.
Wózek wózek Tata mi dzwonił czy już wybrałam żeby kupić kupić ja nawet nie mam gdzie go trzymać jak na razie
Bursztynek moje koleżanki też kupują biedronkowe pampersy i husteczki ew. Z Lidla
Mamy które mają dzidziusia już jednego to już fajnie wszystko mają ogarniete a ja to bym chciała tyle kupić Ale mi odradzaja ze po co tyle tego wyrośnie to Ci jeszcze nie potrzebne

a mi sie wydaje ze jest mi wszystko potrzebne

a wiadomo szkoda kasy... Na cos co będzie leżało
Bursztynek a co do brata to taki ciężki orzech

niby 8 lat to nie jest mały... Ale jak go mama rozpiescila to czy nie będzie zazdrosny jak będzie się dzidziusiem zajmować i czy nie będzie się nudził może tak jak dziewczyny wyżej pisały ze weźmie jakieś gry czy cos ze sobą... Ale ja bym mamie powiedziała żeby pozsbieral cos co zajmie mu czas

Może nie będzie aż tak źle

Nawyzej zamkniesz go w łazience haha taki żarcik