reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
volka wspolczucia dla Twojej kolezanki :-(
MlodaMama dostalam wiadomosc od Ciebie i ta wiadomosc o ktorej piszesz tez .
Ja sie biore za cwiczenia :-) Podesle Wam linki do cwiczen :
https://www.youtube.com/watch?v=64Xkmp7JZKo&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=Qa2qAsE1hJk&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=hyDjsDqrmt4&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=3
MlodaMama dostalam wiadomosc od Ciebie i ta wiadomosc o ktorej piszesz tez .
Ja sie biore za cwiczenia :-) Podesle Wam linki do cwiczen :
https://www.youtube.com/watch?v=64Xkmp7JZKo&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=1
https://www.youtube.com/watch?v=Qa2qAsE1hJk&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=2
https://www.youtube.com/watch?v=hyDjsDqrmt4&list=PLZZBp71NETYEYRYpP1gO9z3DXcHKVitKm&index=3
A wcześniej nikt nie pomyślał o tym żeby dać mi w razie w skierowanie do szpitala a ten zapytał czy mam i odrazu wypisal tak to musialabym np z napadem kolki iść do zwykłego po skierowanie a potem dopiero do szpitala a tak to nie muszę się o to martwić 
No i zmierzył mi miedniczke nerki i ma 47mm teraz oby się tylko nie powiększała mam to kontrolować
No i zmierzył mi miedniczke nerki i ma 47mm teraz oby się tylko nie powiększała mam to kontrolować
Ja mam sporo sluzu caly czas. A oczywiscie zamiar byl na cwiczenia i jeszcze sie za nie nie zabralam
. Kolezanke jakos staram sie pocieszyc,chociaz ciezko to idzie,bo juz zaczela sie obwiniac,ze to na pewno jej wina,bo jak plamiła to sprzatala dom i byla po zakupy 
Kamka spokojna bądź ,bo bierzesz te luteine, wiec będzie dobrze. Tylko nie staraj się nie dźwigać itp .
mnie też kręgosłup zaczyna boleć .. tez przez moją nieszczęsna skolioze ..
Aplikacja mi dziś tez nie działała.
Isia ja też zawsze chcialam studiować psychologię. Ale finalnie skończyłam pedagogikę. Choć myślę ,że jeszcze kiedyś z psychologia się spotkam ;p
Volka moja bardzo dobra koleżanka 4 razy już poronila z tego raz już biło serduszko. Zrobili badania genetyczne i okazało się ze ma zerwany jakiś tam gen. Najlepsze rozwiązanie wg lekarzy dla nich invitro choć to tez daje im tylko 50% szansy. To jest straszne . Starają się już 3 rok. Ona mówi ze narazie opuszczają,ale myślę ,że prawda jest taka , iż nie chce nikomu nic mówić póki nie skończy czy się wszystko dobrze.
Twardnien brzucha póki co jeszcze nie mam . A śluzu mam tyle co zawsze , często mokro
mnie też kręgosłup zaczyna boleć .. tez przez moją nieszczęsna skolioze ..
Aplikacja mi dziś tez nie działała.
Isia ja też zawsze chcialam studiować psychologię. Ale finalnie skończyłam pedagogikę. Choć myślę ,że jeszcze kiedyś z psychologia się spotkam ;p
Volka moja bardzo dobra koleżanka 4 razy już poronila z tego raz już biło serduszko. Zrobili badania genetyczne i okazało się ze ma zerwany jakiś tam gen. Najlepsze rozwiązanie wg lekarzy dla nich invitro choć to tez daje im tylko 50% szansy. To jest straszne . Starają się już 3 rok. Ona mówi ze narazie opuszczają,ale myślę ,że prawda jest taka , iż nie chce nikomu nic mówić póki nie skończy czy się wszystko dobrze.
Twardnien brzucha póki co jeszcze nie mam . A śluzu mam tyle co zawsze , często mokro
Isia ja robie spaghetti jak mi sie nie chce gotowac wlasnie,bo to takie szybkie danie. Cień ja tez biore 3 tabletli magnezu i nad ranem lapia mnie skurcze w lydkach. Nie wiem czy jeszcze wiecej brac. Co do torby do szpitala to ja biore taka miekka podrozna i taka mala co na silownie. Laski,moja kolezanka dobra dzisiaj poronila. Byla w 6 tyg. Strasznie mi przykro. Dlugo sie starali a jak juz sie udalo to o
![]()
Bo to spaghetti się szybko robi, nawet dla mnie laika w temacie gotowania
Współczucia ogromne dla Twojej koleżanki...
A dostalyscie prywatna wiadomość ze będzie zmiana forum czy cos?![]()
Isia mój przyjaciółka również studiuje psychologięwczoraj mi napisała wiadomość ze nie może się doczekać aż urodze żeby na małej przeprowadzić wszystkie psychologiczne rzeczy i ,to bedzie najlepiej stymulowane dziecko do rozwoju ever ' hahaha
Isia ja sie zastanawiałam nad porodem w Bielsku ;p
MlodaMama to daj znać jak Wam idzie stymulacja bo ja pewnie nie będę miała na nic czasu z takich rzeczy...
I przyznam szczerze, że ten temat mnie średnio kręci hihi
Mnie bardziej pociąga przemoc, rodzina jako system, dzieci w tej rodzinie, dziecko jako jednostka...
Co do porodu w Bielsku to super sprawa...jedyne co mnie teraz od tego miejsca 'odrzuca' to cena porodu
Chociaż M mówi, że dla mojego komfortu mam tam iść...
Jeszcze nie podjęłam decyzji
MłodaMama93
Mi sie wydaje ze jak mi mama powiedziała ze mam niski brzuch to ze mam więcej sluzu niz zawsze a czytalam ze jak się skraca szyjka to i sluzu jest więcej oszaleje! 
Teraz sobie będę wszystko wmawiać
Teraz sobie będę wszystko wmawiać
MłodaMama93
Isia a czy ty mówisz o eskulapie czy tym wojewódzkim koło wordu?
A jakie macie zdanie odnośnie klapsow? Jak dziecko jest niegrzeczne?
A jakie macie zdanie odnośnie klapsow? Jak dziecko jest niegrzeczne?
reklama
Edit nic straconego
zawsze możesz zrobić dla magistrów i już
) ale naprawdę polecam bo nawet w połowie moich myśli nie sądziłam, że to może być tak ciekawe
Co do pedagogiki to mnie się zawsze wydaje ze musiałabym tam robić wszystkie prace plastyczne jakie robią dzieci, wymyślać tematy tych prac czy uczyć się śpiewać wszystkich piosenek z przedszkola
Takie głupie mam wyobrażenia o tym a ja jestem antytalencie w tym kierunku hihi
Ale wiedzę pedagogiczna baaaaaaaardzo bym chciała mieć
Co do pedagogiki to mnie się zawsze wydaje ze musiałabym tam robić wszystkie prace plastyczne jakie robią dzieci, wymyślać tematy tych prac czy uczyć się śpiewać wszystkich piosenek z przedszkola
Takie głupie mam wyobrażenia o tym a ja jestem antytalencie w tym kierunku hihi
Ale wiedzę pedagogiczna baaaaaaaardzo bym chciała mieć