Isia ja robie spaghetti jak mi sie nie chce gotowac wlasnie,bo to takie szybkie danie . Cień ja tez biore 3 tabletli magnezu i nad ranem lapia mnie skurcze w lydkach. Nie wiem czy jeszcze wiecej brac. Co do torby do szpitala to ja biore taka miekka podrozna i taka mala co na silownie. Laski,moja kolezanka dobra dzisiaj poronila. Byla w 6 tyg. Strasznie mi przykro. Dlugo sie starali a jak juz sie udalo to o
reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
Weszłam na zdjęcia brzuszków
Ale różne są :-)
Muszę i swój dorzucić.
Ale różne są :-)
Muszę i swój dorzucić.
MłodaMama93
Hej Kamka90
Również mam dziewczynkę chyba ze jej urośnie sisior do samego końca xD
A dostalyscie prywatna wiadomość ze będzie zmiana forum czy cos?
Isia mój przyjaciółka również studiuje psychologię wczoraj mi napisała wiadomość ze nie może się doczekać aż urodze żeby na małej przeprowadzić wszystkie psychologiczne rzeczy i ,to bedzie najlepiej stymulowane dziecko do rozwoju ever ' hahaha
Cień mi zablokowali konto z powodu tego dowodu osobistego a jak chciałam jechać do banku zapytać czy jednak nie można e-mailem przesłać im skany to się okazało ze mój centralny zamek w aucie zepsuł się do końca i jak miałam problem bo ne zamykaly się wszystkie drzwi trzeba było obchodzić by zamknąć to teraz WOGOLE MI SIĘ KLUCZ NIE PRZEKRECA więc stoi otwarte... taki urok posiadania! Zawsze cos się zepsuje wtedy kiedy nie trzeba!
Isia ja sie zastanawiałam nad porodem w Bielsku ;p
Również mam dziewczynkę chyba ze jej urośnie sisior do samego końca xD
A dostalyscie prywatna wiadomość ze będzie zmiana forum czy cos?
Isia mój przyjaciółka również studiuje psychologię wczoraj mi napisała wiadomość ze nie może się doczekać aż urodze żeby na małej przeprowadzić wszystkie psychologiczne rzeczy i ,to bedzie najlepiej stymulowane dziecko do rozwoju ever ' hahaha
Cień mi zablokowali konto z powodu tego dowodu osobistego a jak chciałam jechać do banku zapytać czy jednak nie można e-mailem przesłać im skany to się okazało ze mój centralny zamek w aucie zepsuł się do końca i jak miałam problem bo ne zamykaly się wszystkie drzwi trzeba było obchodzić by zamknąć to teraz WOGOLE MI SIĘ KLUCZ NIE PRZEKRECA więc stoi otwarte... taki urok posiadania! Zawsze cos się zepsuje wtedy kiedy nie trzeba!
Isia ja sie zastanawiałam nad porodem w Bielsku ;p
MłodaMama93
Dzieczyny jak z waszym sluzem jest? Dużo czy mało?
Kkasiaa
Mlodamama ja mam sluzu duzo, ale lekarka stwierdziła ze dobrze dla dzidzi.
A teraz zrobiłam sobie kisiel i odpoczywam
A teraz zrobiłam sobie kisiel i odpoczywam
reklama
Ja mialam torbe sredniej wielkosci, a dziewczyna obok mnie walizke i torbe- no myslalam, ze padne. Ubranka na wyjscie m przywiozl w dniu wypisu, wiec nie bralam ze soba, dla mnie na wyjacie tez przywiozl- teraz sobie sama przyszykuje co ma wziac
Kamka witaj
mlodamama- ja dostalam taka wiadomosc. Co do sluzu to jest duzo, ale to normalne.
U mnie tfu,tfu skurczy jak na razie brak.
Kamka witaj
mlodamama- ja dostalam taka wiadomosc. Co do sluzu to jest duzo, ale to normalne.
U mnie tfu,tfu skurczy jak na razie brak.