reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ja robie spaghetti jak mi sie nie chce gotowac wlasnie,bo to takie szybkie danie :p. Cień ja tez biore 3 tabletli magnezu i nad ranem lapia mnie skurcze w lydkach. Nie wiem czy jeszcze wiecej brac. Co do torby do szpitala to ja biore taka miekka podrozna i taka mala co na silownie. Laski,moja kolezanka dobra dzisiaj poronila. Byla w 6 tyg. Strasznie mi przykro. Dlugo sie starali a jak juz sie udalo to o :(

reklama
Volka współczucia dla koleżanki:(
Cień tak twój kurier mnie obudził zapomnialam o tej paczce i trochę się wystraszylam hehe :) podeslij jak będziesz miała nowy nie obiecuje dużo ale :)
Obiad gotowy zmykam jeść

Hej Kamka90 :)
Również mam dziewczynkę :) chyba ze jej urośnie sisior do samego końca xD

A dostalyscie prywatna wiadomość ze będzie zmiana forum czy cos? :)

Isia mój przyjaciółka również studiuje psychologię :) wczoraj mi napisała wiadomość ze nie może się doczekać aż urodze żeby na małej przeprowadzić wszystkie psychologiczne rzeczy i ,to bedzie najlepiej stymulowane dziecko do rozwoju ever ' hahaha

Cień mi zablokowali konto z powodu tego dowodu osobistego a jak chciałam jechać do banku zapytać czy jednak nie można e-mailem przesłać im skany to się okazało ze mój centralny zamek w aucie zepsuł się do końca i jak miałam problem bo ne zamykaly się wszystkie drzwi trzeba było obchodzić by zamknąć to teraz WOGOLE MI SIĘ KLUCZ NIE PRZEKRECA więc stoi otwarte... taki urok posiadania! Zawsze cos się zepsuje wtedy kiedy nie trzeba!

Isia ja sie zastanawiałam nad porodem w Bielsku ;p

Ja pojadlam teraz jakiś owoc dawno kiwi nie jadlam więc najwyższy czas też pomaga na anemię :)
Witam nową mamusie gratulacje dziewczynki u nas ich malutko więc super że jesteś :)

reklama
Ja mialam torbe sredniej wielkosci, a dziewczyna obok mnie walizke i torbe- no myslalam, ze padne. Ubranka na wyjscie m przywiozl w dniu wypisu, wiec nie bralam ze soba, dla mnie na wyjacie tez przywiozl- teraz sobie sama przyszykuje co ma wziac
:D
Kamka witaj :)
mlodamama- ja dostalam taka wiadomosc. Co do sluzu to jest duzo, ale to normalne.
U mnie tfu,tfu skurczy jak na razie brak.

Do góry