Dziś w nocy znów się dusIlam normalnie od kaszlu... od 2 do 4 cały czas kaszel. Mąż mnie zabrał dziś do lekarza . Miałam przyjechać na 13 i wejść po pacjencie bez kolejki. Wzięłam ze sobą synka i go przebadali (zdrowy) gorzej ze mną. Zapalenie oskrzeli !! Dostałam antybiotyk ; ( powiedziała brać bo jak nie przejdzie to za tydzień da mi skierowanie do szpitala , bo nic innego mi w ciąży nie przepisze. Ale się boje .... no ale nic chyba wezmę ,niż potem maj mnie faclszerowac jakimiś zatrzykami itp ...
Fanti pytanie do Ciebie. Mam wizytę w poniedziałek . Jutro miałam robić morfologie,mocz- nie wspomnę o wypiciu glukozy tylko teraz czy jest sens robić badani przy braniu antybiotyku? Mi się wydaje,że leki i choroba spowodują całkiem inne wyniki ? Tak myślę czy iść na wizytę a powiem ginekolog,że zrobię wyniki po chorobie ? Doradz ratuj , ratunku
Fanti pytanie do Ciebie. Mam wizytę w poniedziałek . Jutro miałam robić morfologie,mocz- nie wspomnę o wypiciu glukozy tylko teraz czy jest sens robić badani przy braniu antybiotyku? Mi się wydaje,że leki i choroba spowodują całkiem inne wyniki ? Tak myślę czy iść na wizytę a powiem ginekolog,że zrobię wyniki po chorobie ? Doradz ratuj , ratunku