reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziś w nocy znów się dusIlam normalnie od kaszlu... od 2 do 4 cały czas kaszel. Mąż mnie zabrał dziś do lekarza . Miałam przyjechać na 13 i wejść po pacjencie bez kolejki. Wzięłam ze sobą synka i go przebadali (zdrowy) gorzej ze mną. Zapalenie oskrzeli !! Dostałam antybiotyk ; ( powiedziała brać bo jak nie przejdzie to za tydzień da mi skierowanie do szpitala , bo nic innego mi w ciąży nie przepisze. Ale się boje .... no ale nic chyba wezmę ,niż potem maj mnie faclszerowac jakimiś zatrzykami itp ...

Fanti pytanie do Ciebie. Mam wizytę w poniedziałek . Jutro miałam robić morfologie,mocz- nie wspomnę o wypiciu glukozy tylko teraz czy jest sens robić badani przy braniu antybiotyku? Mi się wydaje,że leki i choroba spowodują całkiem inne wyniki ? Tak myślę czy iść na wizytę a powiem ginekolog,że zrobię wyniki po chorobie ? Doradz ratuj , ratunku :)

reklama
Z tego co ja się orientuje to nie ma sensu robić badań jak jesteś chora
Ja już po wizycie lekarz ok mówił że jest zastój ale widzial większy niż mój z sonda to tak naprawdę się okaże i to ja będę musiała zdecydować ostatecznie w zależności od tego jakie będą wyniki badań więc muszę to kontrolować zastój się zmniejszy po ciąży :) a przynajmniej powinien:)
Mam za wysokie pH moczu :( mam go więcej zakwaszac i kupilam od pana doktora miód z jego pasieki 1l za 35 zł więc myślę że cena ok podał mi też stronę www swoją:)
Sondę mogą mi też w Katowicach założyć i wtedy też będą maluszka obserwować bo to kliniką typowo dla kobiet w ciąży i starających się :) mogę nie zakładać na razie sondy ale jak dostaje ataku kołki to owszem wsadza mi sondę ale bez znieczulenia:(

Witam jestem tu pierwszy raz niebardzo wiem na ktore forum sie z tym zwrócić. Jestem w 22 tygodniu ciąży i wczoraj na wizycie okazało sie że mam 1 cm rozwarcia przy czym szyjka ma 45mm i jest dobrze zamknieta jak ujął to lekarz dostałam luteine dopochwowo 2razy dziennie i duzo leżeć dodam ze to moja 2 ciąża i nie mialam wczesniej takich problemów. Chcialam zapytac czy ktoras z mam miala taki problem i na co zwracac uwage.

Witam wszystkie mamy [emoji5]️
Lewusek- mi wszystko dziala jak nalezy.

Duzo zdrowia dla wszystkich chorowitek i trzymam kciuki za udane wizyty:)

Mam pytanie do doswiadczonych mam[emoji12]: jaki rodzaj torby szykowalyscie do szpitala? Nie mam pojecia w co sie zapakowac, a jedyne co posiadam to walizki podrozne i jakies zakupy musze zrobic.

reklama
Do góry