reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziś w nocy znów się dusIlam normalnie od kaszlu... od 2 do 4 cały czas kaszel. Mąż mnie zabrał dziś do lekarza . Miałam przyjechać na 13 i wejść po pacjencie bez kolejki. Wzięłam ze sobą synka i go przebadali (zdrowy) gorzej ze mną. Zapalenie oskrzeli !! Dostałam antybiotyk ; ( powiedziała brać bo jak nie przejdzie to za tydzień da mi skierowanie do szpitala , bo nic innego mi w ciąży nie przepisze. Ale się boje .... no ale nic chyba wezmę ,niż potem maj mnie faclszerowac jakimiś zatrzykami itp ...

Fanti pytanie do Ciebie. Mam wizytę w poniedziałek . Jutro miałam robić morfologie,mocz- nie wspomnę o wypiciu glukozy tylko teraz czy jest sens robić badani przy braniu antybiotyku? Mi się wydaje,że leki i choroba spowodują całkiem inne wyniki ? Tak myślę czy iść na wizytę a powiem ginekolog,że zrobię wyniki po chorobie ? Doradz ratuj , ratunku :)

reklama
Z tego co ja się orientuje to nie ma sensu robić badań jak jesteś chora
Ja już po wizycie lekarz ok mówił że jest zastój ale widzial większy niż mój z sonda to tak naprawdę się okaże i to ja będę musiała zdecydować ostatecznie w zależności od tego jakie będą wyniki badań więc muszę to kontrolować zastój się zmniejszy po ciąży :) a przynajmniej powinien:)
Mam za wysokie pH moczu :( mam go więcej zakwaszac i kupilam od pana doktora miód z jego pasieki 1l za 35 zł więc myślę że cena ok podał mi też stronę www swoją:)
Sondę mogą mi też w Katowicach założyć i wtedy też będą maluszka obserwować bo to kliniką typowo dla kobiet w ciąży i starających się :) mogę nie zakładać na razie sondy ale jak dostaje ataku kołki to owszem wsadza mi sondę ale bez znieczulenia:(

Witam jestem tu pierwszy raz niebardzo wiem na ktore forum sie z tym zwrócić. Jestem w 22 tygodniu ciąży i wczoraj na wizycie okazało sie że mam 1 cm rozwarcia przy czym szyjka ma 45mm i jest dobrze zamknieta jak ujął to lekarz dostałam luteine dopochwowo 2razy dziennie i duzo leżeć dodam ze to moja 2 ciąża i nie mialam wczesniej takich problemów. Chcialam zapytac czy ktoras z mam miala taki problem i na co zwracac uwage.

Witam wszystkie mamy [emoji5]️
Lewusek- mi wszystko dziala jak nalezy.

Duzo zdrowia dla wszystkich chorowitek i trzymam kciuki za udane wizyty:)

Mam pytanie do doswiadczonych mam[emoji12]: jaki rodzaj torby szykowalyscie do szpitala? Nie mam pojecia w co sie zapakowac, a jedyne co posiadam to walizki podrozne i jakies zakupy musze zrobic.

reklama
Do góry