reklama
Kkasiaa
Fanka BB :)
Dzień dobry
I juz pobudka syn na 8 do przedszkola, trzeba obiad wymyśleć wplaniemam gulasz z kaszą i warzywami.
I juz pobudka syn na 8 do przedszkola, trzeba obiad wymyśleć wplaniemam gulasz z kaszą i warzywami.
Jeeeeny zaspalismy do przedszkola . Pierwszy raz mi sie to zdarzylo. Nie wiem czy budzik nie dzwonil czy go nie slyszalam,ale tel.zawsze wlacza mi sie o 7 a jak sie sama obudzilam o 8 30 to byl wylaczony...ale moje dzieci budzuly mnie dzisiaj 4 razy w nocy!wiec chyba moze to byc mi wybaczone . Chrobek dzis 25+2
Ostatnia edycja:
Kkasiaa
Dziewczyny może któraś doradzi licytuje na allegro koszule czerwoną w kratke dla syna i jakie spodnie do tego. Za tydzień syn w przedszkolu ma zdjęcia, Sesja świąteczna za tanie pieniądze dla chętnych. Mieliśmy by super pamiątkę, ale mam dylemat jakie spodnie do tego. Mamy w domu prawie same Jeansy jasne i ciemne.
Koszula będzie taka
Koszula będzie taka
Załączniki
Ostatnia edycja:
Jak dla mnie najbardziej pasują jeansy
Zazdroszczę niektórym z was porannego wysypiania się.. ja niestety od 7 co rano na nogach a jeszcze dziś w nocy kilka razy się budziłam w sumie nie wiem po co.. A mój syn oczywiście w tyg wiecznie zaspany i nie ma ochoty wstać o 7. A jak przychodzi sobota, niedziela gdzie można pospać.. pobudka o 6.30 -7.30.
Głowa mnie boli nie wiem czy z niewyspania czy może już od mamy coś złapałam.. Wzięłam paracetamol na wszelki wypadek ale skończyła mi się wit c i nie wiem czy rutinoscorbin możemy czy rutyna jest nie dla nas.. Będę jechała po młodego to pojadę do apteki jeśli nie zapomnę..
Zazdroszczę niektórym z was porannego wysypiania się.. ja niestety od 7 co rano na nogach a jeszcze dziś w nocy kilka razy się budziłam w sumie nie wiem po co.. A mój syn oczywiście w tyg wiecznie zaspany i nie ma ochoty wstać o 7. A jak przychodzi sobota, niedziela gdzie można pospać.. pobudka o 6.30 -7.30.
Głowa mnie boli nie wiem czy z niewyspania czy może już od mamy coś złapałam.. Wzięłam paracetamol na wszelki wypadek ale skończyła mi się wit c i nie wiem czy rutinoscorbin możemy czy rutyna jest nie dla nas.. Będę jechała po młodego to pojadę do apteki jeśli nie zapomnę..
MłodaMama93
Hejka! Ja miałam jechać na glukoze i nie pojechałam...
Obudziłam się o 3 z tak strasznym głodem!az mi sie wymiotowac chcialo po prostu wstałam i zjadłam bułkę. Jestem taka zla na siebie!
Obudziłam się o 3 z tak strasznym głodem!az mi sie wymiotowac chcialo po prostu wstałam i zjadłam bułkę. Jestem taka zla na siebie!
reklama