reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Volka zła pod tym względem ze za 3h miałam jechać na glukoze a już nie byłam naczczo
Bo to za krótki czas był a chciałam mieć to już za sobą... Ale siła wyższa nie pozwoliła mi być glodna
Jeszcze mama do mnie czemu ja mam tak nisko brzuch czy lekarz cos mi mowil... a ja ze jak nisko normalnie a ona no nie normalnie bo tak nisko się nie ma!
I teraz chodzę co chwilę oglądam czy nie spada mi na dół :/ a wizyta na wtorek dopiero brre
Jeszcze mama do mnie czemu ja mam tak nisko brzuch czy lekarz cos mi mowil... a ja ze jak nisko normalnie a ona no nie normalnie bo tak nisko się nie ma!
I teraz chodzę co chwilę oglądam czy nie spada mi na dół :/ a wizyta na wtorek dopiero brre
dzastibasti
Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać 
Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść

Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść
KubusiowaMama
MlodaMama spokojnie. Ja cala pierwsza ciaze mialam brzuch strasznie nisko. Jesli szyjka sie nie skraca to wszystko jest ok
Kubus glowka byl wstawiony w kanal juz przed 34 tygodniem a urodzilam w 37tyg+6dni. Wiec sie nie stresuj kochana
niech tylko lekarz szyjke bada czy sie nie skraca;D
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Kubus glowka byl wstawiony w kanal juz przed 34 tygodniem a urodzilam w 37tyg+6dni. Wiec sie nie stresuj kochana
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać
Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść![]()
Ja zamówiłam gwiazki takie na ścianę fluorestentycjne (chyba dobrze napisalam) czekałam ponad tydzień! A Ci idioci napisali mi wczoraj e-maila ze paczka jest uszkodzona i do nich wraca i ze mam posłać nr konta to mi kasę oddadzą bo więcej takich gwiazdek nie mają!
MłodaMama93
Kubusiowa mi sie wydaje ze ja cały czas miałam taki brzuch... a co 3 tyg mnie bada i mówi że szyjka ok i się nie skraca
a do wizyty mam 5 dni to będę domu jak na szpilkach siedziała a jakby nic mi nie powiedziała to by było dobrze 
marcowa 07
hej Mamusie
a ja znowu przeziębiona, nos zawalony, w nocy ciężko oddychać, więc spać nie mogłam, do tego ból głowy gardła :/
odwołałam jutrzejszą wizytę u położnej.
A co do tej awidności to muszę przycisnąć moją lekarkę, by mi dała skierowanie na badanie + jeszcze raz toxo, by mieć jakiś pkt odniesienia . pozdrawiam z łóżka
a ja znowu przeziębiona, nos zawalony, w nocy ciężko oddychać, więc spać nie mogłam, do tego ból głowy gardła :/
odwołałam jutrzejszą wizytę u położnej.
A co do tej awidności to muszę przycisnąć moją lekarkę, by mi dała skierowanie na badanie + jeszcze raz toxo, by mieć jakiś pkt odniesienia . pozdrawiam z łóżka
MłodaMama93
Volka no wlasnie taka sytuacja
Marocowa kuruj sie
Ja na szczęście jeszcze w ciazy nie byłam chora
To aż dziwne bo normalnie potrafiłam mieć zapalenie oskrzeli w maju
Marocowa kuruj sie
Ja na szczęście jeszcze w ciazy nie byłam chora
To aż dziwne bo normalnie potrafiłam mieć zapalenie oskrzeli w maju
reklama
marcowa 07