reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja wstalam dzisiaj o 8:30, moje dziecie mnie obudzilo jeszcze takie zaspane, oczka same jej sie jeszcze kleily do spania :D ale nie spac nie bedzie, zabawnie to wygladalo :)

reklama
Volka zła pod tym względem ze za 3h miałam jechać na glukoze a już nie byłam naczczo :( Bo to za krótki czas był a chciałam mieć to już za sobą... Ale siła wyższa nie pozwoliła mi być glodna

Jeszcze mama do mnie czemu ja mam tak nisko brzuch czy lekarz cos mi mowil... a ja ze jak nisko normalnie a ona no nie normalnie bo tak nisko się nie ma!
I teraz chodzę co chwilę oglądam czy nie spada mi na dół :/ a wizyta na wtorek dopiero brre

Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać :-D

Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść :)

MlodaMama spokojnie. Ja cala pierwsza ciaze mialam brzuch strasznie nisko. Jesli szyjka sie nie skraca to wszystko jest ok:)
Kubus glowka byl wstawiony w kanal juz przed 34 tygodniem a urodzilam w 37tyg+6dni. Wiec sie nie stresuj kochana:) niech tylko lekarz szyjke bada czy sie nie skraca;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać :-D

Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść :)

Ja zamówiłam gwiazki takie na ścianę fluorestentycjne (chyba dobrze napisalam) czekałam ponad tydzień! A Ci idioci napisali mi wczoraj e-maila ze paczka jest uszkodzona i do nich wraca i ze mam posłać nr konta to mi kasę oddadzą bo więcej takich gwiazdek nie mają!

Kubusiowa mi sie wydaje ze ja cały czas miałam taki brzuch... a co 3 tyg mnie bada i mówi że szyjka ok i się nie skraca :) a do wizyty mam 5 dni to będę domu jak na szpilkach siedziała a jakby nic mi nie powiedziała to by było dobrze :D

Aaaa to co innego. W takim razie sie nie dziwie :p. A co do tego,ze brzuch nisko no daj spokoj i nie wkrecaj sobie czegos. Kazdy brzuchol inny a moze dzidzia zmienila ulozenie i teraz bardziej wypycha Cie na dole.

hej Mamusie:)

a ja znowu przeziębiona, nos zawalony, w nocy ciężko oddychać, więc spać nie mogłam, do tego ból głowy gardła :/

odwołałam jutrzejszą wizytę u położnej.
A co do tej awidności to muszę przycisnąć moją lekarkę, by mi dała skierowanie na badanie + jeszcze raz toxo, by mieć jakiś pkt odniesienia . pozdrawiam z łóżka :)

Volka no wlasnie taka sytuacja :D

Marocowa kuruj sie :)
Ja na szczęście jeszcze w ciazy nie byłam chora :)
To aż dziwne bo normalnie potrafiłam mieć zapalenie oskrzeli w maju :p

reklama
Do góry