reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja wstalam dzisiaj o 8:30, moje dziecie mnie obudzilo jeszcze takie zaspane, oczka same jej sie jeszcze kleily do spania :D ale nie spac nie bedzie, zabawnie to wygladalo :)

reklama
Volka zła pod tym względem ze za 3h miałam jechać na glukoze a już nie byłam naczczo :( Bo to za krótki czas był a chciałam mieć to już za sobą... Ale siła wyższa nie pozwoliła mi być glodna

Jeszcze mama do mnie czemu ja mam tak nisko brzuch czy lekarz cos mi mowil... a ja ze jak nisko normalnie a ona no nie normalnie bo tak nisko się nie ma!
I teraz chodzę co chwilę oglądam czy nie spada mi na dół :/ a wizyta na wtorek dopiero brre

Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać :-D

Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść :)

MlodaMama spokojnie. Ja cala pierwsza ciaze mialam brzuch strasznie nisko. Jesli szyjka sie nie skraca to wszystko jest ok:)
Kubus glowka byl wstawiony w kanal juz przed 34 tygodniem a urodzilam w 37tyg+6dni. Wiec sie nie stresuj kochana:) niech tylko lekarz szyjke bada czy sie nie skraca;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja dzisiaj od 6 na nogach mały łobuz w brzuchu dłużej nie dał pospać :-D

Wyjaśniła się moja sytuacja z paczką, bardzo szybko odpisali na maila - czekam teraz na kuriera z właściwym kolorem i odbierze ten zły. Aż w szoku jestem, że tak szybko wszystko załatwione, nie potrzebnie się tylko wkurzałam, ale jakoś na luzie nie umiałam do tego podejść :)

Ja zamówiłam gwiazki takie na ścianę fluorestentycjne (chyba dobrze napisalam) czekałam ponad tydzień! A Ci idioci napisali mi wczoraj e-maila ze paczka jest uszkodzona i do nich wraca i ze mam posłać nr konta to mi kasę oddadzą bo więcej takich gwiazdek nie mają!

Kubusiowa mi sie wydaje ze ja cały czas miałam taki brzuch... a co 3 tyg mnie bada i mówi że szyjka ok i się nie skraca :) a do wizyty mam 5 dni to będę domu jak na szpilkach siedziała a jakby nic mi nie powiedziała to by było dobrze :D

Aaaa to co innego. W takim razie sie nie dziwie :p. A co do tego,ze brzuch nisko no daj spokoj i nie wkrecaj sobie czegos. Kazdy brzuchol inny a moze dzidzia zmienila ulozenie i teraz bardziej wypycha Cie na dole.

hej Mamusie:)

a ja znowu przeziębiona, nos zawalony, w nocy ciężko oddychać, więc spać nie mogłam, do tego ból głowy gardła :/

odwołałam jutrzejszą wizytę u położnej.
A co do tej awidności to muszę przycisnąć moją lekarkę, by mi dała skierowanie na badanie + jeszcze raz toxo, by mieć jakiś pkt odniesienia . pozdrawiam z łóżka :)

Volka no wlasnie taka sytuacja :D

Marocowa kuruj sie :)
Ja na szczęście jeszcze w ciazy nie byłam chora :)
To aż dziwne bo normalnie potrafiłam mieć zapalenie oskrzeli w maju :p

reklama
Do góry