reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
A ja dopiero wrocilam pol godziny temu do domu.Na 15 jechalam po corke ,z nia do babci,potem do rodzinnego,na razie tylko zurawina,potem spowrotem do mamy i z siostra pojechalysmy na to Spa darmowe :-) A wiec bylo nas 6 plus 2 prowadzace ,najpierw demakijaz,oczyszczanie twarzy,jakis olejek do twarzy (troche po nim twarz szczypala) i maseczka (tez szczypalo).POtem babka opowiadalo o tej firmie Arbonne i moczylysmy nogi w wodzie ze sola jakas specjalna.Potem peeling stop i goracy recznik na twarz z jakas mgielka i zmywanie maseczki.I potem kremy,podklady,bronzer.Kosmetyki fajne ale cholernie drogie.Od 100 zl do nawet 300zl.Oczywiscie babka opowiadala ile sie to nie zarabia,ze do 3 msc wspolpracy nawet do 3600 zl.A po ponad roku nawet od 10000 zl.... :szok: Ale mowie kto u nas w takim biednym Cieszynie kupi takie drogie kremy...Ze naturalne itd...Ogolnie twarz po nich fajna,ale wolne moj AVON :) Tani i tez naturalne skladniki :)

Jedynie co mi sie przyda to np wiedza ze olejki naturalne to...ropa... :crazy: I do kosmetykow dodaja silikon i i rozne inne swinstwa...Umylam corke,polozylam spac ,i zjadalam bo bylam potwornie glodna :-)

A oczywiscie myslalam ze widac ze w ciazy przyszlam.Hmm a jak wychodzilam z siostra to gadalysmy z babka co prowadzila kiedys aerobik na ktory chodzilysmy i mowi moja siostra ze ja jestem w ciazy,ze sie nie pochwalilam.Ta sie na mnie patrzy no ok,i pyta ktory msc.Mowie ze 6 .A ta gały na mnie zdziwione i tylko spytala czy cwicze teraz cos.To powwiedzialam ze tak,cwiczenia dla kobiet w ciazy,z pilka itp :-) Ale ta mina bezcenna :-D

Jeju dziewczyny ale piszecie. Teraz nadrabiam cały dzień.
I jak czytam o planowanych cesarkach to aż mnie strach bierze, jaki ja będę mieć poród z synem spędziłam prawie 24h na porodówce bez jedzenia i z powodu braku postępu 24h po odejściu wód zrobili Cc. Wielka masakra. Drugi raz bym już tego nie chciała przechodzić i mieć odrazu Cc.

Ja nie bede miec wyjscia.Kardiolog juz na 1 szej wizycie powiedzial ze z moim tetnem nie ma szans na porod naturalny,w szpitalu druga doktorka tez to samo mowila....Wiec nie mam wyjscia

reklama
Do góry