reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Każdy lekarz to chyba inna opinia
Mój nic mi na temat cc nie mówił
A ordynator w szpitalu jak byłam powiedział ze u mnie będzie cc bo nie wyobraza sobie jak ja urodze dziecko naturalnie...
Mi właściwie jest to obojetne jak urodze byleby zdrowa była
Umowilam się do ortopedy z tym Dretwieniem nogi i ręki za 2tyg. I zobaczymy
Mój nic mi na temat cc nie mówił
A ordynator w szpitalu jak byłam powiedział ze u mnie będzie cc bo nie wyobraza sobie jak ja urodze dziecko naturalnie...
Mi właściwie jest to obojetne jak urodze byleby zdrowa była
Umowilam się do ortopedy z tym Dretwieniem nogi i ręki za 2tyg. I zobaczymy
Volka strasznie niski ten po 2 godz ale jakie były wcześniej też ważne przy tym. Jak ktoś ma niski na czczo bo taka jego uroda to i kolejne będą niskie a ty nie miałaś na czczo ani po godz pobierane więc trudno coś powiedzieć.
Młoda mama ja tak miałam w październiku że jedna strona mi dretwiala to mi gin powiedział że to dziecko uciska na nerw lub kręgosłup i jedyne lekarstwo to zakończyć ciążę więc poczekalam i samo przeszło.
Młoda mama ja tak miałam w październiku że jedna strona mi dretwiala to mi gin powiedział że to dziecko uciska na nerw lub kręgosłup i jedyne lekarstwo to zakończyć ciążę więc poczekalam i samo przeszło.
MłodaMama93
Fanka BB :)
Fanti ja przed ciążą leczylam plecy i mam między kregami większą szczelinę i tam mam nerwa i przy większym wysiłku jak spalam lub jak się schylalam mi ta szczelina sie zmniejszala i uciskala tego nerwa... chodziłam na rehabilitacje przez pol roku
Przeszło mi na prawie 2lata a przy 5 msc ciazy nawrocilo mi sie ale nie mówiłam mojemu lekarzowi właściwie jeszcze... o tym
Przeszło mi na prawie 2lata a przy 5 msc ciazy nawrocilo mi sie ale nie mówiłam mojemu lekarzowi właściwie jeszcze... o tym
Ciasto w smaku ok ale piekarnik jest do dupy ogrzanie góra dół zepsute jest chyba bo góra w niektórych miejscach ok a niektóre lekko podpalone a dół spalony na szczęście da się to zeskrobac i zjeść resztę ciasta no ale cóż na swoim będę miała lepszy piekarnik
reklama