reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Moj lekarz mowil!ze mam rodzic naturalnie a ten u ktorego dzis bylam i ktory jest ordynatorem w moim miescie powiedzial,ze raczej cesarka,wiec postanowilam,ze urodze jednak u siebie ;)

Każdy lekarz to chyba inna opinia :)
Mój nic mi na temat cc nie mówił
A ordynator w szpitalu jak byłam powiedział ze u mnie będzie cc bo nie wyobraza sobie jak ja urodze dziecko naturalnie... :D
Mi właściwie jest to obojetne jak urodze byleby zdrowa była :)
Umowilam się do ortopedy z tym Dretwieniem nogi i ręki za 2tyg. I zobaczymy :D

Volka strasznie niski ten po 2 godz ale jakie były wcześniej też ważne przy tym. Jak ktoś ma niski na czczo bo taka jego uroda to i kolejne będą niskie a ty nie miałaś na czczo ani po godz pobierane więc trudno coś powiedzieć.
Młoda mama ja tak miałam w październiku że jedna strona mi dretwiala to mi gin powiedział że to dziecko uciska na nerw lub kręgosłup i jedyne lekarstwo to zakończyć ciążę więc poczekalam i samo przeszło.

Fanti no to musiała się wystraszyc biedna
Ja trochę poprasowalam i krzyże mnie bola :(
Mieliśmy iść do kina na 20:20 ale powiem wam że nie chce mi się przez to że jest tak zimno :p

Fanti ja przed ciążą leczylam plecy i mam między kregami większą szczelinę i tam mam nerwa i przy większym wysiłku jak spalam lub jak się schylalam mi ta szczelina sie zmniejszala i uciskala tego nerwa... chodziłam na rehabilitacje przez pol roku :)
Przeszło mi na prawie 2lata a przy 5 msc ciazy nawrocilo mi sie ale nie mówiłam mojemu lekarzowi właściwie jeszcze... o tym

Ciasto w smaku ok ale piekarnik jest do dupy ogrzanie góra dół zepsute jest chyba bo góra w niektórych miejscach ok a niektóre lekko podpalone a dół spalony :( na szczęście da się to zeskrobac i zjeść resztę ciasta :) no ale cóż na swoim będę miała lepszy piekarnik

reklama
Marcowa Fanti dobrze radzi. Zrób awidność, to będzie wiadomo jak dawno chorowałaś. Ja bym zrobiła, zwłaszcza że tak późno masz to badanie zrobione.

Volka jednak siusiak nie odpadł :) ja będę próbować naturalnie teraz rodzić.

Do góry