reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry,
Jestem studentką psychologii i piszę pracę magisterską na temat psychologicznych aspektów aktywności fizycznej w czasie ciąży i porodu. W związku z tym przeprowadzam badania (ankiety i testy psychologiczne) i potrzebuję Waszej pomocy. Jeśli, któraś z Pań, zgodziłaby się mi pomóc i chciała poświęcić czas na wypełnienie tych kilku kwestionariuszy będę bardzo wdzięczna. Zainteresowane Panie proszę o kontakt na maila: mpoplawska1@gmail.com

Bez Waszej pomocy moja praca nie powstanie, dlatego bardzo proszę o przemyślenie sprawy. Ze swojej strony gwarantuję oczywiście całkowitą anonimowość.

Volka ja jem wątróbkę ale moczę ją w mleku przed przyrządzeniem całą noc. Ponoc mleko wyciąga z niej toksyny, dodaje krruchości i ogólnie tak zrobiona wątróbka jest przepyszna.
Mam pytanie: zrobiłąm dziś mocz i wyszły liczne bakterie i pasma śluzu. Poza tym wszystko inne ok. Zapomniałam się rano umyc przed pobraniem moczu. Co oprócz herbatki żurawinowej byście radziły? Lekarz dopiero w połowie grudnia. Powtórze badanie za tydzień. Nic ogólnie mi nie dolega

hej!
odebrałam wyniki z krwi, wszystko ok, poza Toxo-IgG , normy są takie:
wynik ujemny: poniżej 1
wynik wątpliwy 1-3
wynik dodatni powyżej 3
Ja mam 350!!!

reklama
Do góry