reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć wszystkim!
Właśnie wróciłam z glukozy. Troszkę było mi na początku słabo, niedobrze, za słodko, gorąco, duszno i śpiąco, ale byłam z koleżanką, więc czas szybko mi zleciał :)
Moja córcia miała dziś rano swoją pierwszą czkawkę :p :-)
Teraz zjadłam śniadanie i idę się wygrzać pod kołdrę i odespać zaległości, co by mnie później głowa ze zmęczenia nie bolała :)
Pozdrowionka dla wszystkich.

PS. Ostatecznie zmieniłam lekarza prowadzącego ciąże. Mam nadzieję, że tym razem będę zadowolona. Bo chyba gorzej niż było, to już być nie może :) :-)

reklama
nailie- u nas ostatnio drzemka o 18 do 20:30 :/ tragedia, potem buszowala do polnocy.
U nas malych dzieci tez brak, ale jestem pozytywnej mysli.

Marcowa oby było lepiej :)
Moja dzidzia właśnie teraz ma czkawke hehe ale co ciekawe :) kurcze po porodzie będzie mi brakowało tych koponiakow :(
Ja ide do łóżka na godz może dwie bo oczka mi się zamykają :)

Witam się :) ja właśnie się obudziłam dopiero... nie mam w sobie ostatnio silnej woli żeby wstać wcześniej :(
A jutro muszę siła zmusić siebie do wstanie na glukoze! We wtorek lekarz a ja jej nie powtorzylam jeszcze

Dzisiaj nic mi sie nie śniło Ale budzę się z 3.4- razy w nocy Ale zaraz usypiam :D

Isia pewnie tak... aczkolwiek sobie tłumaczę ze po tym moim poronieniu lepiej nie wysilać organizmu i ze jeszcze dość się nacwicze :) tylko denerwują mnie komentarze ludzi POWINNAŚ SIĘ RUSZAĆ a to a sramto nie siedzieć nie leżeć trzeba organizm przygotować to porodu itp i moja ulubiona część JA JAK BYŁAM W CIĄŻY TO MUSIAŁAM WSZYSTKO ROBIĆ (kosic trawnik malowalam p alilam w piecu sprzatalam przemeblowania robilam) a w dzisiejszych czasach to kobiety jak jajko :/ brrrrr
A każda z nas jest inna przecież i lekarz wie co dla nas najlepsze :) Ale u mojego (na wsi) raczej tego nikt nie rozumie bo one robiły wszystko... a ja wiecie ,miastowa' haha

Bar bra Isia mój w tamtym roku był i we wigilię i w sylwestra w pracy na 14 :( i już coś zagaduje ze grafik jest już zrobiony na grudzień i tak samo ma być ze pójdzie po poludniu do pracy :D a jak pytam czy dzwonił i zapytał się jak idzie remont i czy go skoncza na święta to on nic nie wie nie miał czasu dzwoni i ze najwyżej po świętach Ale ja nie mam zamiaru latać ze ścieżką i sprzątać gdzie w styczniu już będę odczuwać małą bardziej niż teraz więc będzie sam sobie sprzatal :D

Witam :)

ja byłam dzisiaj na glukozie - nawet nie było w moim przypadku tak źle :) Chociaż do tej pory odbija mi się słodkim :) Pani na początku sprawdziła mi poziom cukru na aparacie do mierzenia cukry - wyszło mi 81, a potem pobrała krew, za godzinę znowu i za 2 znowu. Do tego jeszcze pobrała krew na morfologię i oddalam mocz do badania. Popołudniu powinny być wyniki, więc czekam.

Jeszcze się wkurzyłam dzisiaj, bo wczoraj odebrałam paczkę, którą zamówiłam na allegro i w sumie przyszło mi wszystko co zamówiłam tylko oprawki do halogenów nie w tym kolorze co zamówiłam, a nie umie się do nich dodzwonić ;/ Ciekawe kiedy na maile odpiszą ;/;/

Jezu Bar Bra Ty jeszcze w lozku? Hehe :p. Ja juz sie nauczylam wstawac o 7 i powiem Wam,ze lepiej funkcjonuje. Jak za dlugo spie albo sie wyleguje dopada mnie jakas dolina i deprecha. Jak nie mam rozplanowanego dnia to tez tak mam :p. Dzisiaj juz zalatwilam zakupy,biblioteki dwie,obiad dla meza,odprawilam go do pracy i jeszcze poodkurzam dom zanim po dzieci pojde ;). A po poludniu usg :)

reklama
Tez sie witam :) Ja rowniez zle spalam Non stop jakies glupoty mi sie snily...Do wc tez czesto wstawalam.Teraz robie zapiekanke ziemniaczana :-) Pozniej po corke,do lekarza i na darmowe spa :-)

Do góry