reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cześć wszystkim!
Właśnie wróciłam z glukozy. Troszkę było mi na początku słabo, niedobrze, za słodko, gorąco, duszno i śpiąco, ale byłam z koleżanką, więc czas szybko mi zleciał :)
Moja córcia miała dziś rano swoją pierwszą czkawkę :p :-)
Teraz zjadłam śniadanie i idę się wygrzać pod kołdrę i odespać zaległości, co by mnie później głowa ze zmęczenia nie bolała :)
Pozdrowionka dla wszystkich.

PS. Ostatecznie zmieniłam lekarza prowadzącego ciąże. Mam nadzieję, że tym razem będę zadowolona. Bo chyba gorzej niż było, to już być nie może :) :-)

reklama
nailie- u nas ostatnio drzemka o 18 do 20:30 :/ tragedia, potem buszowala do polnocy.
U nas malych dzieci tez brak, ale jestem pozytywnej mysli.

Marcowa oby było lepiej :)
Moja dzidzia właśnie teraz ma czkawke hehe ale co ciekawe :) kurcze po porodzie będzie mi brakowało tych koponiakow :(
Ja ide do łóżka na godz może dwie bo oczka mi się zamykają :)

Witam się :) ja właśnie się obudziłam dopiero... nie mam w sobie ostatnio silnej woli żeby wstać wcześniej :(
A jutro muszę siła zmusić siebie do wstanie na glukoze! We wtorek lekarz a ja jej nie powtorzylam jeszcze

Dzisiaj nic mi sie nie śniło Ale budzę się z 3.4- razy w nocy Ale zaraz usypiam :D

Isia pewnie tak... aczkolwiek sobie tłumaczę ze po tym moim poronieniu lepiej nie wysilać organizmu i ze jeszcze dość się nacwicze :) tylko denerwują mnie komentarze ludzi POWINNAŚ SIĘ RUSZAĆ a to a sramto nie siedzieć nie leżeć trzeba organizm przygotować to porodu itp i moja ulubiona część JA JAK BYŁAM W CIĄŻY TO MUSIAŁAM WSZYSTKO ROBIĆ (kosic trawnik malowalam p alilam w piecu sprzatalam przemeblowania robilam) a w dzisiejszych czasach to kobiety jak jajko :/ brrrrr
A każda z nas jest inna przecież i lekarz wie co dla nas najlepsze :) Ale u mojego (na wsi) raczej tego nikt nie rozumie bo one robiły wszystko... a ja wiecie ,miastowa' haha

Bar bra Isia mój w tamtym roku był i we wigilię i w sylwestra w pracy na 14 :( i już coś zagaduje ze grafik jest już zrobiony na grudzień i tak samo ma być ze pójdzie po poludniu do pracy :D a jak pytam czy dzwonił i zapytał się jak idzie remont i czy go skoncza na święta to on nic nie wie nie miał czasu dzwoni i ze najwyżej po świętach Ale ja nie mam zamiaru latać ze ścieżką i sprzątać gdzie w styczniu już będę odczuwać małą bardziej niż teraz więc będzie sam sobie sprzatal :D

Witam :)

ja byłam dzisiaj na glukozie - nawet nie było w moim przypadku tak źle :) Chociaż do tej pory odbija mi się słodkim :) Pani na początku sprawdziła mi poziom cukru na aparacie do mierzenia cukry - wyszło mi 81, a potem pobrała krew, za godzinę znowu i za 2 znowu. Do tego jeszcze pobrała krew na morfologię i oddalam mocz do badania. Popołudniu powinny być wyniki, więc czekam.

Jeszcze się wkurzyłam dzisiaj, bo wczoraj odebrałam paczkę, którą zamówiłam na allegro i w sumie przyszło mi wszystko co zamówiłam tylko oprawki do halogenów nie w tym kolorze co zamówiłam, a nie umie się do nich dodzwonić ;/ Ciekawe kiedy na maile odpiszą ;/;/

Jezu Bar Bra Ty jeszcze w lozku? Hehe :p. Ja juz sie nauczylam wstawac o 7 i powiem Wam,ze lepiej funkcjonuje. Jak za dlugo spie albo sie wyleguje dopada mnie jakas dolina i deprecha. Jak nie mam rozplanowanego dnia to tez tak mam :p. Dzisiaj juz zalatwilam zakupy,biblioteki dwie,obiad dla meza,odprawilam go do pracy i jeszcze poodkurzam dom zanim po dzieci pojde ;). A po poludniu usg :)

reklama
Tez sie witam :) Ja rowniez zle spalam Non stop jakies glupoty mi sie snily...Do wc tez czesto wstawalam.Teraz robie zapiekanke ziemniaczana :-) Pozniej po corke,do lekarza i na darmowe spa :-)

Do góry