reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

marcowa skoro było tak źle z lekarzem prwadzącym, to teraz na pewno będzie lepiej :)

Barbra te czkawki takie zabawne są :) fajne uczucie.

Młodamama ja w pierwszej ciąży nie ćwiczyłam, bo najpierw czasu brak a potem ciąża zagrożona. Teraz staram się chociaż trochę rozruszać, bo podobno wtedy poród łatwiejszy jest. Z córką miałam ciężki, więc zobaczę teraz jaka jest różnica.

Nailie ja wiem, że moja będzie zazdrosna. Poza tym dla naszych maluchów to będzie nowość i nie łudzę się :). Tylko mimo tej zazdrości będzie też wielka miłość ;).

izik też nie lubię takicch późnych drzemek. Potem jest buszowanie po nocy a ja zasypiam na stojąco. Moja córeczka teraz w przedszkolu się choć trochę z dziećmi oswaja, więc mam nadzieję będzie w porządku.

dzastibasti ja się boję tej glukozy. Może w tej ciąży nie będzie tak źle. Z tymi zakupami nieciekawie. Oby odpisali.

Cień też bym chętnie do spa poszła :D

Ja też dziś średnio spałam, za to rano ciężko było wstać. Może to ta pełnia. Teraz chętnie bym się zdrzemnęła, tylko czasu brak.

reklama
Ja pije syrop z cebuli i mąż ma mi kupić *spam*- kaszel myślę ,że do piątku dam rade. Bo nic mi nie dokucza tylko ten cholerny kaszel ... najważniejsze że malutka się rozbrykala, teraz ma czkawke i juz chyba znam przyczynę ,wcześniej czułam ja bardzo po bokach a teraz leży już niżej i główka chyba w dole dlatego tych ruchów niczyjej tak mocno ,ponieważ mam to łożysko na przedniej ścianie ... no i mój synek juz nie ma takiego kataru ,chyba go puszcza ;)

Ale odpuszczę sobie badanie na glukozę ,zrobię tylko mocz i morfologie, bo ma bank wszystko bym zwróciła w tej sytuacji teraz .. zrobię to badanie w przyszłym tygodniu i telefonicznie podam lekarce wynik. Nie bde się bardziej męczyć ...

Obiad dziś na szczęście mam zrobiony ,tylko musze ziemniaczki albo ryż ugotować ,wczoraj robiłam pulpeciki w sosie i buraczki na dwa dni ;D a jutro zrobię ogórkowa, bo mnie naszła ochota .. koleżanka juz mi zakupy zrobiła także mąż po pracy nie będzie musiał mi żeberek do zupy szukać ;D

Czesc :)

Ja jeszcze w lozku, obudzilam sie jakies pol godziny temu ale nie mam mocy wstawac.
Maly wczoraj i przedwczoraj kopal jak szalony :D super uczucie !
Niby nie czuje jakiejs choroby u mnie ale nos od wczoraj dziwny taki, smarkam i smarkam i nie moge skonczyc ..

O mmm zjadlabym ogorkowa, jutro chyba zrobie.

Mlodamama golabki kocham !! Moglabym jesc codziennie :) oddawaj :p

Ogorkowa ostatnio miałam gołąbki wczoraj jadlam i mam jeszcze zamrożone bigosu mam dużo zamrożonego dziś kluski z gulaszem i ciasto że sliwkami :)koło ale zurekj bym zjadła może jeszcze w tym tygodniu zrobię no i wątrobie z cebulka z ziemniaczkami lub frytkami to też :)

reklama
Do góry