reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

marcowa skoro było tak źle z lekarzem prwadzącym, to teraz na pewno będzie lepiej :)

Barbra te czkawki takie zabawne są :) fajne uczucie.

Młodamama ja w pierwszej ciąży nie ćwiczyłam, bo najpierw czasu brak a potem ciąża zagrożona. Teraz staram się chociaż trochę rozruszać, bo podobno wtedy poród łatwiejszy jest. Z córką miałam ciężki, więc zobaczę teraz jaka jest różnica.

Nailie ja wiem, że moja będzie zazdrosna. Poza tym dla naszych maluchów to będzie nowość i nie łudzę się :). Tylko mimo tej zazdrości będzie też wielka miłość ;).

izik też nie lubię takicch późnych drzemek. Potem jest buszowanie po nocy a ja zasypiam na stojąco. Moja córeczka teraz w przedszkolu się choć trochę z dziećmi oswaja, więc mam nadzieję będzie w porządku.

dzastibasti ja się boję tej glukozy. Może w tej ciąży nie będzie tak źle. Z tymi zakupami nieciekawie. Oby odpisali.

Cień też bym chętnie do spa poszła :D

Ja też dziś średnio spałam, za to rano ciężko było wstać. Może to ta pełnia. Teraz chętnie bym się zdrzemnęła, tylko czasu brak.

reklama
Ja pije syrop z cebuli i mąż ma mi kupić *spam*- kaszel myślę ,że do piątku dam rade. Bo nic mi nie dokucza tylko ten cholerny kaszel ... najważniejsze że malutka się rozbrykala, teraz ma czkawke i juz chyba znam przyczynę ,wcześniej czułam ja bardzo po bokach a teraz leży już niżej i główka chyba w dole dlatego tych ruchów niczyjej tak mocno ,ponieważ mam to łożysko na przedniej ścianie ... no i mój synek juz nie ma takiego kataru ,chyba go puszcza ;)

Ale odpuszczę sobie badanie na glukozę ,zrobię tylko mocz i morfologie, bo ma bank wszystko bym zwróciła w tej sytuacji teraz .. zrobię to badanie w przyszłym tygodniu i telefonicznie podam lekarce wynik. Nie bde się bardziej męczyć ...

Obiad dziś na szczęście mam zrobiony ,tylko musze ziemniaczki albo ryż ugotować ,wczoraj robiłam pulpeciki w sosie i buraczki na dwa dni ;D a jutro zrobię ogórkowa, bo mnie naszła ochota .. koleżanka juz mi zakupy zrobiła także mąż po pracy nie będzie musiał mi żeberek do zupy szukać ;D

Czesc :)

Ja jeszcze w lozku, obudzilam sie jakies pol godziny temu ale nie mam mocy wstawac.
Maly wczoraj i przedwczoraj kopal jak szalony :D super uczucie !
Niby nie czuje jakiejs choroby u mnie ale nos od wczoraj dziwny taki, smarkam i smarkam i nie moge skonczyc ..

O mmm zjadlabym ogorkowa, jutro chyba zrobie.

Mlodamama golabki kocham !! Moglabym jesc codziennie :) oddawaj :p

Ogorkowa ostatnio miałam gołąbki wczoraj jadlam i mam jeszcze zamrożone bigosu mam dużo zamrożonego dziś kluski z gulaszem i ciasto że sliwkami :)koło ale zurekj bym zjadła może jeszcze w tym tygodniu zrobię no i wątrobie z cebulka z ziemniaczkami lub frytkami to też :)

reklama
Do góry