reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

witajcie, nie zaglądałam tu ponad tydzień, mały był chory, najpierw rotawirus, potem katar i kaszel, tydzień wyjęty z życia:crazy: na szczęście ja się nie zaraziłam. Nie dam rady Was nadrobić niestety, zaległości są zbyt duże.
Pisałyście o dziwnych snach - od początku ciąży mam głupie sny, większość z nich szybko zapominam, bo mam kilka pobudek w nocy, a to wysadzić małego, a to sama na siusiu. Marzy mi się noc przespana ciurkiem - najbliższa będzie pewnie za 10 lat:-)

reklama
Witam sie z rana ;)

Co sie ostatnio ze mna dzieje to ja nie wiem. Chodze spac po pracy tak okolo 3 w nocy i caly poprzedni tydzien budze sie okolo 13 dopiero.. a o ktorej wstaje z lozka to juz nie wspominam. Nie mam sily totalnie na nic.
Najwiekszy problem jaki mam to wydaje mi sie ze za malo jem a na dodatek nie roznorodnie. Po prostu nie mam czasu na przyrzadzanie czegos fajnego przy tym trybie.. bo ledwo wstane zjem byle co, potem szybko jakis obiad a czasem i bez obiadu i do pracy.. a w pracy jem tylko raz plus jakies przekaski. No i wydaje mi sie ze dzidzi gloduje :(
Chociaz ostatnio narzekalam na brak kopniakow tak od wczoraj mam wrazenie ze nie przestaje sie ruszac. Az brzuch rano skakal :)
Mam nadzieje, ze jak juz odejde na macierzynski przed porodem to troche energii wstapi we mnie bo inaczej to ja nie wiem jak to moje dziecko ze mna wytrzyma :D

Fanti to dobre mialas przeczucie, ze jednak cos zlego sie stanie :p

Dziewczyny, a kiedy wybieracie się na zajęcia do szkoły rodzenia? Oczywiscie te, które chcą :)
Nie wiem jak w innych miastach ale w Krakowie panuje teraz taka "moda", ze zapisują sie dziewczyny juz jakies 2-3 miesiące wczesniej na zajęcia ale tak zeby byc bardzo swiezo przed porodem. Wg mnie pojście w lutym to trochę za późno, zresztą wiele sie moze wydarzyć do tego czasu, nie wszystko da się przewidzieć :)

Sylvi ja kupowalam rozm 200x220 jakies dwa lata temu:) ale w Norwegii, moze tutaj maja inne rozmiary:)

Manka_tk jesz za malo? To zapraszam do mnie:-D Rodzice i Babcia chyba mysla ze razem z brzuszkiem rosnie mi zoladek i co chwile podtykaja pod nos jakies pysznosci:) z checia sie podziele :-D

Ja spie calusienkie noce:) bez zadnej pobudki na siusiu az do 8 rano:) synus tez ma mocny sen wiec sie oboje wysypiamy:) ale sny mam straszne. Takie rzeczywiste i dziwne.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Sylvi kiedyś spałam pod zimową kołdrą z Ikei i nawet mi jako zmarzluchowi było za ciepło ;)

Ja od grudnia chodzę do szkoły rodzenia. Tylko ja mam zajęcia aż do samego porodu. Najpierw 7 standardowych a potem wykłady.

Fanti pech normalnie z tym dentystą :-/

Zdrowia dla chorych dziewczyn.

Do góry