reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

witajcie, nie zaglądałam tu ponad tydzień, mały był chory, najpierw rotawirus, potem katar i kaszel, tydzień wyjęty z życia:crazy: na szczęście ja się nie zaraziłam. Nie dam rady Was nadrobić niestety, zaległości są zbyt duże.
Pisałyście o dziwnych snach - od początku ciąży mam głupie sny, większość z nich szybko zapominam, bo mam kilka pobudek w nocy, a to wysadzić małego, a to sama na siusiu. Marzy mi się noc przespana ciurkiem - najbliższa będzie pewnie za 10 lat:-)

reklama
Witam sie z rana ;)

Co sie ostatnio ze mna dzieje to ja nie wiem. Chodze spac po pracy tak okolo 3 w nocy i caly poprzedni tydzien budze sie okolo 13 dopiero.. a o ktorej wstaje z lozka to juz nie wspominam. Nie mam sily totalnie na nic.
Najwiekszy problem jaki mam to wydaje mi sie ze za malo jem a na dodatek nie roznorodnie. Po prostu nie mam czasu na przyrzadzanie czegos fajnego przy tym trybie.. bo ledwo wstane zjem byle co, potem szybko jakis obiad a czasem i bez obiadu i do pracy.. a w pracy jem tylko raz plus jakies przekaski. No i wydaje mi sie ze dzidzi gloduje :(
Chociaz ostatnio narzekalam na brak kopniakow tak od wczoraj mam wrazenie ze nie przestaje sie ruszac. Az brzuch rano skakal :)
Mam nadzieje, ze jak juz odejde na macierzynski przed porodem to troche energii wstapi we mnie bo inaczej to ja nie wiem jak to moje dziecko ze mna wytrzyma :D

Fanti to dobre mialas przeczucie, ze jednak cos zlego sie stanie :p

Dziewczyny, a kiedy wybieracie się na zajęcia do szkoły rodzenia? Oczywiscie te, które chcą :)
Nie wiem jak w innych miastach ale w Krakowie panuje teraz taka "moda", ze zapisują sie dziewczyny juz jakies 2-3 miesiące wczesniej na zajęcia ale tak zeby byc bardzo swiezo przed porodem. Wg mnie pojście w lutym to trochę za późno, zresztą wiele sie moze wydarzyć do tego czasu, nie wszystko da się przewidzieć :)

Sylvi ja kupowalam rozm 200x220 jakies dwa lata temu:) ale w Norwegii, moze tutaj maja inne rozmiary:)

Manka_tk jesz za malo? To zapraszam do mnie:-D Rodzice i Babcia chyba mysla ze razem z brzuszkiem rosnie mi zoladek i co chwile podtykaja pod nos jakies pysznosci:) z checia sie podziele :-D

Ja spie calusienkie noce:) bez zadnej pobudki na siusiu az do 8 rano:) synus tez ma mocny sen wiec sie oboje wysypiamy:) ale sny mam straszne. Takie rzeczywiste i dziwne.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Sylvi kiedyś spałam pod zimową kołdrą z Ikei i nawet mi jako zmarzluchowi było za ciepło ;)

Ja od grudnia chodzę do szkoły rodzenia. Tylko ja mam zajęcia aż do samego porodu. Najpierw 7 standardowych a potem wykłady.

Fanti pech normalnie z tym dentystą :-/

Zdrowia dla chorych dziewczyn.

Do góry