reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja tez sie witam z rana.Oczywiscie pomylilam dni i pradu ma nie byc w czwartek :-) Wiec dzis mam kontakt ze swiatem.A od rana sie wkurzam bo do lekarza nie szlo sie dodzwonic.Ale w koncu przed chwila sie dodzwonilam i najpierw uslyszalam ze nie ma miejsca ale powiedzialam ze mam nakaz po wizycie w szpitalu to wcisla mnie na 13.05.Nerki bola ale nie az tak,raz mocniej raz slabiej.A u nas tez pizdzi,rano o 8 bylo -2 prawie.A mi zas tetno skacze teraz mierzylam i 184. i arytmie pokazalo na cisnieniomierzu.Cisnienie teraz 90/78 a pol godz temu 116/64.Ciekawe co jutro kardiolog mi powie....

A wy tez tak macie ze duzo zapominacie w ciazy?Albo mylicie duzo rzeczy?Bo mi sie czesto zdarza :eek:

reklama
No a ja sobie zrobiłam chorobowego cd. Na 10.20 mam wizytę. W nocy kaszel masakra, do tego katar i gardło. W nocy sie wypocilam, ale to chyba dobrze.
udanych wizyt dziewczynki usg i u dentysty itp.
mi mąż już opony wymienił na zimowe. U nas tez wszystko zaszronione.

Ja to bym chciala 10 rzeczy na raz zrobic, ale po chwili wymiekam i jak zrobie 2 to jest ok. Zaliczylam spacer z mloda do sklepu, u nas tez mrozno, ale fajnie sie tak przewietrzyc. Przynajmniej raz na jakis czas, bo jak nie musze to nie wychodze z domu.
&& za wizyty.
Moja A tez ostatnio bardziej ruchliwa sie zrobila, czasami wydaje mi sie, ze w ogole nie spi.

Biedna Sarna,kuruj sie! Izik ja lubie jednak codziennie wyjsc chociaz po zakupy na pol godzinki pochodzic,jednal widze,ze teraz nawet zwykly spacer bez zakupow konczy sie czasami twardnieniem brzucha. No ale co zrobic. Ja bym nie wysiedziala w miejscu,bo domu non stop,bo bym ch yba na glowe dostala. Tylko jakbym miala nakaz lezenie od lekarza hehe. U mnie ladnie dzisiaj. Mrozik maly,ale jakie sloneczko. Dzieci po przedszkilu na spacer zabiore jak tak bedzie ladnie.

Witam po weekendzie . Kciuki za wizytujace dziś ;)

Cień bardziej Twoje tętno przeraza niż ciśnienie . Dobrze ,że w tygodniu zobaczy Cię ten kardiolog.

Sarna witaj w klubie . Ja kaszle od soboty i ból w klatce piersiowej . Ale do lekarza narazie nie idę . Postaram się wyleczyć domowymi sposobami . Ja jako ja ,ale najgorzej ,że syn ma katar i spływa mu to do gardła . Na szczęście od wczoraj leci mu to wszystko na zewnątrz niż tam w środku ...

Mój dentysta zrobił mnie w konia. Jestem zła na niego. Odwołał wizytę ale dopiero jak siedziałam przed gabinetem i 15 min po czasie. A że ja już paliwo straciłam żeby do niego te 20km dojechać to mało? Że musiałam wyjść z domu mimo takiej pogody.. eh .
A tak go do tej pory chwaliłam.

Witam po weekendzie . Kciuki za wizytujace dziś ;)

Cień bardziej Twoje tętno przeraza niż ciśnienie . Dobrze ,że w tygodniu zobaczy Cię ten kardiolog.

Sarna witaj w klubie . Ja kaszle od soboty i ból w klatce piersiowej . Ale do lekarza narazie nie idę . Postaram się wyleczyć domowymi sposobami . Ja jako ja ,ale najgorzej ,że syn ma katar i spływa mu to do gardła . Na szczęście od wczoraj leci mu to wszystko na zewnątrz niż tam w środku ...

No w koncu po 3 tygodniach byly wyniki z Holtera.Mam czesto takie skoki tetna,mimo ze biore juz Metocard na nie.Wiekszej dawki nie moge bo wlasnie cisnienie niskie.Ja zbieram sie do rodzinnego,napisze po wizycie.

reklama
Nailie podroz wcale nie byla ciezka :) Synus jest tak grzeczny, ze nigdzie nie ucieka a jak go zawolam to od razu do mnie przychodzi:) no i na szczescie tuz przy naszej bramce byl plac zabaw, wiec sie grzecznie bawil:) gorzej wlasnie ze znieczulica wsrod ludzi. Bo widzac ciezarna z dzieckiem na rekach to raczej wypadaloby przepuscic w kolejce.. przynajmniej ja bym tak zrobila. A ludzie odwracali wzrok.. przykre to bylo.

Sylvi ja tak samo jak nailie polecam koldre z Ikei. My mamy wlasnie 200x220. Tylko zwroc uwage, zeby nie kupic zimowej bo jest strasznie goraca. No chyba ze jestes zmarzluchem:) bo ja kiedys w zime potrafilam zakladac skarpetki na noc bo tak marzlam. A pod ta koldra spie w samej koszulce gdy w pokoju jest 16-18 stopni.. :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry