reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka, kolorowych snow :) śpijcie dobrze!
Fanti, super Miś :)
BarBra a Tobie, Wam duuuuuuuuzo zdrówka!
Agiszonek, mój M to by Cie na rękach nosił... Jakbyś go tylko maskowała :)

Ja zasnelam wczoraj z córka o godz 19.... Obudziłam sie o 21 jak M przyjechał do domu.Potem znowu spanko po 22 a mój luby padł w momencie... I jak tu nawet mowić o seksie skoro chłop taki padnięty ;)
Nawet nie pogadał wczoraj ze mną, dobrze ze weekend juz dzisiaj sie zaczyna... Tylko szkoda, ze wieczorem a nie od rana hihi
Pobudka znowu o 5 bo M o 6 rano juz wyruszył na spotkanie... Teraz ogarnęłam Z i za 15 min wychodzimy z domu... Z do przedszkola a ja na 4 godz na wolontariat.... A potem na uczelnie... Ehhhhh i cztery godziny jakiegoś dziwnego wykładu....

Barbra ja też czuje ruchy od 17 tygodnia ,ale od wczoraj są takie już mocne ze hej ;)

No i mnie rozbiera ... cala noc nawalalo gardło i nie spałam prawie nic ; ( teraz mi pęka głowa z tego niewyspania; (

A ja ostatnio spie calusienkie noce. Nawet do toalety wstawac nie musze:)
Dzisiaj jak budzik zadzwonil o 7 to ledwo mialam sile oczy otworzyc tak sie dobrze spalo:)
My teraz szybkie sniadanko i ruszamy z domu. Najpierw ja do lekarza na comiesieczna wizyte a potem z synkiem do szpitala.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Cześć wszystkim!

Moja córcia dziś wyjątkowo aktywna z rana :) tylko budzik męża zadzwonił, już zaczęły się kopniaczki ;)
Dziś na 9 idę na wizytę do położnej, mam nadzieję,że dowiem się czegoś ciekawego :-)

Zdrówka dla przeziębionych !

Takim prezentem mnie dzis moj kochany maz zbudzil :)

Załączniki

• 1448004481053.jpg
    1448004481053.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 50
Witam sie z rana ..
Ja tez mam za soba nieprzespana noc..Obudzilam sie o 12 bo okropnie bolala mnie chyba prawa nerka(z tylu powyzej pasa po prawej stronie) :crazy: I do 2 nie spalam bo bolalo jak diabli.Juz nie wiedzialam czy po pogotowie nie dzwonic.A najwiecej mnie bolalo jak lezalam.Jeszcze zimno mi strasznie bylo i jakby mnie mdlilo.Ale potem niby przeszlo.A spac nie moglam.Teraz mnie zas boli chyba lewa nerka.Jak sie to powtorzy to mam skierowanie na mocz od rodzinnego to w pon oddam i z wynikami zapisze sie na wizyte.A mala o dziwo cala noc kopala jak szalona,nie wiem moze czula ze mnie boli :-(

U nas cala noc lało,teraz tez popaduje,a ja za chwile ide na spotkanie z kolezanka i potem na cmentarz do dziadka znicz zapalic i do sklepu i do domu.Mam chyba faze na pieczarki,wczoraj sos a na jutro chce zrobic pieczarkowa :-)

Co do seksu po CC to mielismy odczekac polog 6 tyg i praktycznie troche przed tym czasem juz bylo ten tego :-)Wiadomo moj we wojsku byl wiec potem tylko raz na msc mielismy mozliwosc te kilka dni poszalec :-)

Witajcie dziewczyny :-)

Ja dzisiaj wstałam pełna energii pomimo szarości za oknem :-) Zabieram się za posprzątanie w domu :-)

Miłego dnia :)

Volka a to jakaś okazja czy tak poprostu Ci prezenty robi ? Aż miło Ci się pewnie wstawało co :-)

reklama
Z tego co kojarzę ., Volka miała robić usg 3d na urodziny ,wiec to chyba teraz ten dzień nastał co ?jeśli tak to wszystkiego naj naj i spełnienia wszystkich marzeń ;)

Do góry