reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

To szybciutko! Ja sie wlasnie obawiam jak to bedzie po... Ale coz, oby Zuzulinka zdrowa wyszla! :) zawsze mam jeszcze rece, nogi, usta, cycuchy raczej odpadna... Haha [emoji12]

Ps. U nas tez Zuzia bedzie jako pierwsza! [emoji7]

reklama
Ja po ciąży jakoś po 3 miesiącach . A bolalo mnie aż do 9 po porodzie :/ teraz nawet nie myślę kiedy zacznę jak urodze. ;D

U nas po cc wszystko wróciło do normy miesiąc po porodzie.. i w tym wypadku cc ma swoje plusy bo nic nie boli, nie ma blizn, nic nie ciągnie itd..;-)
,
A ja dostałam wieczorne zajęcie.. mój syn na jutro miał z rodzicami przygotować pracę plastyczną na konkurs z okazji święta pluszowego misia.. nieco nam to czasu zajęło ale mama starała się stanąć na wysokości zadania ;-)
Oto co nam wyszło:
12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg

Załączniki

• 12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg
    12270480_1235241369836199_382315665_n.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 55
Fanti! Misia tez sami robiliscie???

Volka- jak dobrze pamietam masz biala 3drzwiowa szafe z ikei- dobrze wypatrzylam? Zastanawiam sie czy jest ona pojemna...

Fanti sliczny! U nas tez,zakaz tylko 6 tygodni po porodzie do wizyty a potem hulaj dusza. Az sie boje jak to bedzie jesli bede rodzic naturalnie :p

reklama
Śliczny misiu :)

Ja czekam na tego mojego jak wróci zobaczymy jak to będzie ;)

Mam znajomego który jest rehabilitantem a zaczynają się mój problemy z plecami mianowicie miałam za młodu problemy z kregami (przez rozciąganie i parę rwzy na zawodach kopneli mnie w plecy ) wyleczylam było spoko a teraz jak mam większy brzuch i np. Kucam i chce wstać to jak jakby ktoś mi na dole po lewej stronie blokadę założył i nie moge wstać a przy tym mam takie zrywy i dretwienie :( dzisiaj jak mnie chycilo to aż się poplakalam bo nie mogłam się podnieść

Nie wiem czy w ciazy nie zaszkodzi mi iść do niego może ma jakieś ćwiczenia żeby mi to przeszło...

Do góry