reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hejka! Ja tez wstalam ogarnelam sie troszks i lece na zakupy nie wiem czy bede miala sile z tymi plecami sprzatac to moze moj jutro zrobi to za mnie :(
Agiszonek dzięki za odpowiedz przekonało mnie to bardziej dzisiaj będę dzwoniła kiedy mogę przyjść BO nie da się normalnie funkcojonowac ani spac!
A mam blizne po przepuchlinie pachwinowej :p

Pogoda beznadziejna znowu ! :/

reklama
Ja juz po wizycie. Serduszko pieknie bije, cisnienie w normie, na wadze +0.9kg czyli 2.9kg od poczatku ciazy.

Volka, ale milo z meza strony:) swietna pobudka:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Volka wszystkiego najlepszego :-)
Rysunek1.jpg

Załączniki

• Rysunek1.jpg
    Rysunek1.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 33
Volka wszystkiego najlepszego :) Dzisiaj będziesz mieć prezent w postaci podglądania maluszka ;). Super

Barbra zdrówka. Jeśli masz mocny katar to polecam Sinulan express forte. Można stosować w ciąży i mi bardzo pomógł. Nie mogłam oddychać normalnie przez zatkany nos. Na gardło jest dobry Argentin-T do psikania. Działa przeciwbakteryjnie i przeciwwirusowo- także bezpieczny.

Może jak trochę się ochłodzi, to trochę te wszystkie zarazki wymrozi :D

reklama
Edit ja miałam podobnie z dochodzeniem do siebie po porodzie, z rok mnie tam wszystko bolało przez to szycie :zawstydzona/y: Do tej pory zdarzy się że mnie zaboli, ale jest jeden plus, po porodzie inaczej, o wiele lepiej to wszystko smakuje :cool2: Pierwszy raz był chyba po 7 tygodniach, ale fajerwerków nie było przez te nacięcie.

Fanti i jak, konkurs wygrany?

Agiszonek o, z nieba mi spadłaś ;-) ja mam problemy z piersiową częścią kręgosłupa po porodzie,nie zdążyłam się zdiagnozować od czego to mi się dzieje, czy od znieczulenia (mniej więcej to miejsce mnie boli gdzie było wkłucie), czy od mojej nieprawidłowej postawy, dźwigania itp. Są momenty gdzie boli codziennie, aż się nie mogę wyprostować, teraz do poprzedniego tygodnia od początku ciąży ani razu mnie nie bolał, a tu znowu to samo. Ból przechodzi tylko po nocy, w ciągu dnia nie potrafię przyjąć takiej pozycji leżąc, żeby przeszedł

Kubusiowa czemu jedziecie z synkiem do szpitala?

Cień ty to masz przeboje, pamiętaj o przekroczonym limicie na szpitale ;-). Ja chyba dziś jednak zrobię ten makaron, jeszcze się zastanawiałam, ale przekonałaś mnie :-D

Volka wszystkiego najlepszego :tak: Ciekawe czy wyjaśni się płeć Twojego malucha ;-)

Elisse o, dobrze wiedzieć że cokolwiek można w ciąży :tak: Ja ze swojej strony wiem, że można tantum verde i orofar na gardło. Natomiast jak pytałam ostatnio gina co na kaszel to powiedział że na pewno można wszystkie syropy dla dzieci, ale sama nie wiem co o tym myśleć :sorry:

My dziś idziemy z mężem sami na randkę i cieszę się jak dziecko, tak dawno nie byliśmy :rofl2:

Do góry