Edit ja miałam podobnie z dochodzeniem do siebie po porodzie, z rok mnie tam wszystko bolało przez to szycie

Do tej pory zdarzy się że mnie zaboli, ale jest jeden plus, po porodzie inaczej, o wiele lepiej to wszystko smakuje

Pierwszy raz był chyba po 7 tygodniach, ale fajerwerków nie było przez te nacięcie.
Fanti i jak, konkurs wygrany?
Agiszonek o, z nieba mi spadłaś ;-) ja mam problemy z piersiową częścią kręgosłupa po porodzie,nie zdążyłam się zdiagnozować od czego to mi się dzieje, czy od znieczulenia (mniej więcej to miejsce mnie boli gdzie było wkłucie), czy od mojej nieprawidłowej postawy, dźwigania itp. Są momenty gdzie boli codziennie, aż się nie mogę wyprostować, teraz do poprzedniego tygodnia od początku ciąży ani razu mnie nie bolał, a tu znowu to samo. Ból przechodzi tylko po nocy, w ciągu dnia nie potrafię przyjąć takiej pozycji leżąc, żeby przeszedł
Kubusiowa czemu jedziecie z synkiem do szpitala?
Cień ty to masz przeboje, pamiętaj o przekroczonym limicie na szpitale ;-). Ja chyba dziś jednak zrobię ten makaron, jeszcze się zastanawiałam, ale przekonałaś mnie
Volka wszystkiego najlepszego

Ciekawe czy wyjaśni się płeć Twojego malucha ;-)
Elisse o, dobrze wiedzieć że cokolwiek można w ciąży

Ja ze swojej strony wiem, że można tantum verde i orofar na gardło. Natomiast jak pytałam ostatnio gina co na kaszel to powiedział że na pewno można wszystkie syropy dla dzieci, ale sama nie wiem co o tym myśleć
My dziś idziemy z mężem sami na randkę i cieszę się jak dziecko, tak dawno nie byliśmy