reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kate Ja w kotlinie kłodzkiej mieszkałam a do gór stołowych rzut beretem :-)

Teraz czekam na wizytę, położna sprawdziła tętno u synka i jest idealne :-) dobrze że chociaż przed każdą wizytę mogę posłuchać serduszka :-)

reklama
Barbra jesteś wczesniakiem ?;) ze taka Kruszynka ....

Jezu dziewczyny pierwszy raz taka sytuacja . Musiałam Bartka nosić 3 godziny na rękach . Tak płakał mi cały czas .. I nie wiem czy to przez zęby ( idą mu 3 i 4 -wszędzie tam ma takie gulki spuchniete ) czy jakaś choroba się nie rozwija. Podałam mu Camiliie na zabki i po godzinie dałam jeszcze pedicetamol, który odrazu zwymiotowal ,bo chyba za gęste , jednak po tym pedicetamolu jak ręką odjąć , dziecko zaczęło jeść j się bawić .. a mi pęka głowa z tych emocji ; (

I już wieczór, dziś w Przedszkolu rozmawiałam z inną Mamą i jej kuzynka 4 dni temu miała Cc w 24 tygodniu z powodu łożyska, dzidzia walczy o życie. Makabra. Przecież to dopiero listopad

edit, biedny maluszek i biedna Ty... :( nam pomagały tylko czopki viburcol - ale one są na receptę.

moja mała urodziła się w 39 tc z wagą 2890 i 48 cm, więc teraz też nie spodziewam się olbrzyma ;) zobaczymy co jutro rano wyjdzie na usg.

Dziewczyny ile trwa czasowo cc. Jestem w szpitalu, czekam na usg ale moja lekarka została wezwana do cc... i nie wiem czy na nią czekać a jestem z Zuzka

Moje dziecko padlo o 17, nie dało się dobudzic i teraz wstalo, ech jak ja lubie takie wieczory :baffled:

Kkasia zdrowka dla synka. Rany masakra taki maluszek, oby sprawnie rozl bez komplikacji

La Luna ale duzy wybor, szkoda ze ja juz zakocykowana:(

Mloda mama mam to samo z chodzeniem, mam np do sklepu przejsc na koniec ulicy, a to dla mnie jak kilkukilumetrowy spacer. To jakas porazka :baffled:

Siwa i jak wizyta? W poprzedniej ciazy tez mi detektor przystawiali co wizytę, tetaz nie wiem czemu tego nie robią. Moze dopiero zaczną

Edit o biedny Bartus, u nas teraz 5 na tapecie wiec wiem co czujesz :( u nas dziala tylko ibum i ewentualnie dentinox

reklama
Do góry