reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Eee ja właśnie byłam w Zakopanem, wjezdzalismy na skocznie i nic się nie działo, może faktycznie to złe samopoczucie ma związek z problemami z ciśnieniem u danej osoby...

Ale wam fajnie, mi nikt nie chce okien umyć! A jeszcze 2 mam takie oblepione przez małą, że aż wstyd :sorry: do tego taka pogoda, że aż się odechciewa za nie zabrać ;)

Zrobiłam w końcu przegląd ubranek i takich neutralnych to mam tylko na 62, tak to jakieś pojedyncze sztuki. Wyszły tego 3 torby, ale coś czuje ze i tak trzeba będzie dokupić. Zwłaszcza na 68, bo tu mi się sezony rozjezdzaja i głównie mam wszystko na dlugi rekawek, a tu przecież lato będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Moja teściowa ma tego karchera, jak mylam kiedyś tym okna to jakoś wole normalnie ;p

Bar bra duży Grzesiu juz jest ;)

Chrobek ja myślę ,że nawet jak pójdziesz do diabetologa to powie byś powtórzyła na czczo badanie ;) i będzie dobrze

A u nasz ból ucha, synek wrócił z przedszkola i go boli, narazie dostał krople i poczekamy, najwyżej jutro znów do lekarza. Wczoraj dopiero po chorobie poszedł do przedszkola a dziś znów coś. A najgorsze że sama z nim w domu, mąż do 23 w pracy.

Bar bra nie karmisz go jakimis odzywkami? :D taki duzy!

Ja właśnie wrocilam z galerii jak byłam fanką zakupów mogłam nawet 6h po galerii katowickiej czy krakowskiej lazic a teraz po 30min. Już byłam zła nogi mnie bolały za chwile odezwaly się plecy a Na dokładkę po godzinie chodzenia wiazadla :D ja nie wiem jak bede jeździła za meblami i wyprawka :D

reklama
Jak byłam w 22 tyg ciąży w szpitalu Badaniach mi powiedzieli ze mala waży 430g i ze jak na moją wagę i wogole to jest duża (szybko rosnie) :D pytal ile ja wazylam jak sie urodzilam a ile ojciec dziecka (ja 2750 a moj ponad 4kg) haha Ale nie mówił że to źle czy cos więc ja już nie raz sama nie wiem jak oni na to patrzą :D za małe źle za duże źle :p

Do góry