reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

A ja leżę i myślę :/ mala chyba wyczuwa ze mama jest zla i mnie tak kopie :( nie wiem jaką pozycję sobie wybrać
Mój pojechał na ten kurs obiecywał będzie dzwonił pisał itp. A tak naprawdę cały dzien ma nas głęboko w 4literach :/
Wogole odkad tam jest mam powrotke z rozrywki wrześniowej a pojechał na niego tylko pod warunkiem ze nie będzie odwalal jakieś maniany a ja już nie mam sily ani ochoty się z nim kłócić :) chyba jakiś kryzys się szykuje

reklama
Fanti nie umiem wstawić suwaczka :(
odebralam wyniki glukozy... 52 na czczo i po dwóch godzinach 65....
Możecie mi cos na ten temat powiedzieć...

Na usg chłopak na całego :) widziałam piękna buzie i rączki...
Muszę zaczac brac nospe na to twardnienie brzucha... Ile bierzecie tabletek nospy i w jakiej dawce?

I byłam z córka na usg... Wszystko w porzadku, krew i mocz tez ok... Nawet nie ma krwi w kale, helico tez wykluczone i pasożyty tez...
Jeszcze dwa razy muszę zrobic kał na pasożyty i dac jakis 'super' syrop zeby zobaczyć czy na nią zadziała i czy nie symuluje tego bólu brzucha...

A ja leżę i myślę :/ mala chyba wyczuwa ze mama jest zla i mnie tak kopie :( nie wiem jaką pozycję sobie wybrać
Mój pojechał na ten kurs obiecywał będzie dzwonił pisał itp. A tak naprawdę cały dzien ma nas głęboko w 4literach :/
Wogole odkad tam jest mam powrotke z rozrywki wrześniowej a pojechał na niego tylko pod warunkiem ze nie będzie odwalal jakieś maniany a ja już nie mam sily ani ochoty się z nim kłócić :) chyba jakiś kryzys się szykuje

Mlodamama nie denerwuj sie bo to nic nie daje.... Wiem, ze łatwo sie mówi ale to naprawdę nie jest dobre dla dziecka...

Isia nic sie nie martw ja probowalam wczoraj i nic mi nie wychodzilo :D caly czas jakis blad mi wyskakiwal

To gratuluję zdrowego chłopczyka :)!

A Corka problemy z brzuchem?

Hej, gratuluję udanych wizyt.
Ja dziś pierwszy dzień po l4 w pracy. Wczoraj dwa razy zalało mi łazienkę i dwa razy przyjeżdżał facet żeby udrażniać rury. Oczywiście drugi raz wylało jak posprzątałam cały syf..
Mąż wyszedł ze szpitala i czuje się mega kiepsko. Mam nadzieję że szybko wróci do formy bo się wykończę z tym wszystkim na głowie...

Mloda a jaka maniana? Co Ci odwalił we wrzesniu? Isia lepiej bierz magnez na te skurcze. Nospa zakazana w prawie calej Europie tylko nie u nas...

Fanti nie umiem wstawić suwaczka :(
odebralam wyniki glukozy... 52 na czczo i po dwóch godzinach 65....
Możecie mi cos na ten temat powiedzieć...

Na usg chłopak na całego :) widziałam piękna buzie i rączki...
Muszę zaczac brac nospe na to twardnienie brzucha... Ile bierzecie tabletek nospy i w jakiej dawce?

I byłam z córka na usg... Wszystko w porzadku, krew i mocz tez ok... Nawet nie ma krwi w kale, helico tez wykluczone i pasożyty tez...
Jeszcze dwa razy muszę zrobic kał na pasożyty i dac jakis 'super' syrop zeby zobaczyć czy na nią zadziała i czy nie symuluje tego bólu brzucha...

Gratuluję synusia.. super bo już była obawa że baby nam się tu będą jednak panoszyć.. :-p
Z tym cukrem toś zaszalała.. ty kobieto normalnie funkcjonujesz?? nie zapadasz jeszcze w śpiączkę?? Strasznie niski poziom.. :/

Co do suwaczka.. wchodzisz w panel użytkownika > edytuj sygnaturę. wklejasz wcześniej przygotowany suwaczek np tu Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Młodamama ja to bym przestała się odzywać.. nie że foch czy coś. ale zero reakcji na jego sms czy tel zobaczysz jak szybko zmieni zachowanie.. bo chyba nie wątpisz, że martwi się o Was, tęskni na swój sposób ale jak to facet nie okazuje uczuć tak jak sobie byśmy życzyły, ma teraz co innego na głowie i widocznie jak większość facetów nawet nie wpadł na to że za rzadko się odzywa.. :-p
I skończ z tymi podejrzliwymi myślami.. ;-) jak facet chce zdradzić to zrobi to nawet będąc super idealnym mężem bez wyjazdu i będąc punktualnym w domu.. więcej zaufania do swojego faceta :tak: Oni sa na prawdę bardzo prości w obsłudze- skoro mówią że nie masz się o co martwić to znaczy, że tak jest.. :sorry:

reklama
Kasiaa ja bym mogła jeśc snickersy codziennie!!! Ale się powstrzymuje.
BarBra moj też tak kopie czasem ale moją "piętą Achillesową" jest mój pępek i jak kopnie w niego to mam strasznie nieprzyjemne doznania. Generalnie nie pozwalam nikomu dotykac mojego pępka!
Ide spac. Miałam dzis iśc na basen ale narzeczony mnie zatrzymał twierdząc że mu się nie chce. Na szczęście pocwiczyłam. Jakby któraś miała ochote: https://www.youtube.com/watch?v=gSUJX5zkkb4

Do góry