MłodaMama93
Fanka BB :)
Współczuję dziewczyny takich dziennych atrakcji z chorymi maluszkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siwa a skąd dokładnie z Sudet? W ogóle czy jest ktoś z okolic Jeleniej Góry / okolic?
Isia1982 ja tez dopiero teraz dostrzegam o ile latwiejsza byla pierwsza ciaza.. a w takie dni jak dzisiaj to juz w ogole.. ja jestem niewyspana, obolala a musze sie zajac moim ząbkującym maruda. Na codzien jest ok, ale teraz, jak wychodza mu piątki to jest tragedia. Na szczescie Maz od czwartku ma wolne, wiec bede mogla opoczac
Izik_89 podziel sie energia! Daj choc 10%![]()
![]()
Kkasiaa nie boisz sie jechac w gory? Ja slyszalam ze nie wolno bo to zmiana cisnienia itd.
My wczoraj mieliśmy usg 4d prywatnie, super sprawa! Mały cały czas wkładał sobie stopę do buzi i zaslanial twarz i nie było takiej pełnej rekonstrukcji 3d ale i tak było dużo widać i mamy filmik na przyszłośćzdrowy cały tylko rośnie duży, bo mamy 23 t 3d a waży 620 g; )
Ja siedze w kolejce do położnej ale dziś wyjątkowo mało ludzi więc może nie będzie tak zle jak zawsze![]()
A my jutro jedziemy w goryale tylko na jeden dzien do Szwecji
potem w sobote lot samolotem. Na 5 tygodni. I kolejny lot samolotem. Ale ja sie takich rzeczy nie boje. Bo dzidzia nawet lotu nie odczuje
a ja sobie poradze
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wozek juz jestnawet fajny, wyglada o niebo, lepiej niz na zdjeciach z internetu.
Ja mam dzisiaj placki na obiad, taka mnie ochota naszla.
W gory to nie jest dobry pomysl .Cisnienie ... Ja bylam w zakopanem w pazdzierniku i zle sie czulalam poszlam tam do szpitala sprawdzic bo i tetno skakalo i brzuch pobolewal to tamtejsza Pani doktor powiedziala ze absolutnie w gory w ciazy sie nie jezdzi bo sa wlasnie zmiany cisnienia. Powoedzialam jej ze pytalam swojego lekarza to ona na to ze zawsze tak gadaja a nie mieszkaja w gorach .
A u nasz ból ucha, synek wrócił z przedszkola i go boli, narazie dostał krople i poczekamy, najwyżej jutro znów do lekarza. Wczoraj dopiero po chorobie poszedł do przedszkola a dziś znów coś. A najgorsze że sama z nim w domu, mąż do 23 w pracy.
ok 15 minut plus szycie... jak będzie szyła to może ze 40 min jej nie być![]()