reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie w ten ponury,deszczowy dzien...
U nas znowu pada maskra,a myslalam ze umyje okna.Wczoraj posprzatalam,wypralam i przeszlam w sumie 5 km tam i spowrotem po corke do przedszkola.Dzis po poludniu tez sie na to zanosi bo maz auto wzial do pracy...

Mocz bylam oddac rano,najpierw spytalam czy mnie nie przepuszcza bo tylko mocz,to slyszalam ze wszyscy sa z moczem i tam jest kolejka,ale jak powiedzialam ze jestem w ciazy to mnie puscili :-)

Na dzis na obiad mam jajko i szpinak i ziemniaki.Powidzialam mojemu wczoraj ze nie potrafie jesc miesa,wiec do obiadu jak bedzie mieso to tylko do niego :-) A ja same ziemniaki i jakas jarzyna:-)

reklama
Mi właśnie moja mała urządza pokaz histerii, bo nie chce zakładać skarpetek... Ostatnio często robi takie sceny, ale trzeba być konsekwentnym - tak sobie powtarzam :)
Jutro już usg! oł jeeeeah! ale się naczekałam.... ;)

Cien opamietaj sie i nie myj okien w ciazy. Mozesz zaslabnac od trzymania rak w gorze...ja wyszlam w ta wstretna pogode do Biedry!ale przynajmniej mam juz prezent urodzinowy dla moich chlopakow z glowy. Kupilam im transformersy za dobra cene :)

Ja juz po glukozie, o bleeee o wiele gorzej to znioslam niz w 1 ciazy. Po ostatnim lyku tak mnie cofnelo ze az spanikowalam ze nie wiem gdzie w razie co lazienka :O teraz ide namowic meza na jakis nieslodki obiad/ przekaske, dobrze ze byl ze mną, bo od rana mialam karuzele w glowie.

Cien mnie tez przepuscili dzis, nawet sami zaproponowali zebym sie wcisnela, bo kolejka byla dluga, nie sadzilam ze moj brzuch ze spozywczego sie przemienil na ciazowy ;)

Grandiflora ja bylam 2 tyg temu w gorach i wszystko jest ok, pooddychalam swiezym powietrzem, ani razu glowa nie bolala.

Elisse ja w tej ciazy caly czas chodze wkurzona, kazdy bzdet jest dla mnie zapalnikiem:sorry:

volka nie mam wysokich okien ,wiem o tych rekach w gorze,jak bede myc to postaram sie dlugo nie myc zeby sie nie przemeczyc.Okna mam tak brudne ze szok,a maz nie ma czasu umyc non stop z jednej pracy do drugiej :no:

ja zapowiedziałam mojemu małzowi, że jak do połowy grudnia nie umyje, to będzie płacił pani która przyjdzie i zrobi to za niego :-p zobaczymy czy podziała :-)

Elisse skąd ja znam sytuację z parasolem...
Kurcze dziewczyny Wy tak piszecie ze pierwsza ciaza łatwiejsza wiadomo nie mam małego szkraba biegajacego po domu :D coraz wyzej czuje się zmęczona wszystko mnie boli nic mi sie nie chce :p jestem rozdrazniona irytuja mnie małe rzeczy :/ do tego mój mi podnosi ciśnienie bo obiecał ze będzie dzwonił wieczorami to napiszę parę smsów i pisze ze idzie już spać a tak nie zapyta w nich jak sie czuje czy cos tylko cały czas pisze o kursie Ale trudno :D Musze przeżyć

Witam. Daaawno się nie odzywałam ale jak wiele innych dziewczyn zapewne czytam codziennie ale nie pisze:) U mnie tez pogoda barowa:) od końca października jestem na L4 i tylko jak poszłam to zaczeło się jelitówka, kręgosłup, bóle podbrzusza, chora córka.... także zwolnienie jak najbardziej uzasadnione :))) Jutro też mam wizyte i pewnie bedę musiała wypić tą słodycz bo jeszcze nie robiłam krzywej.
Kkasiaa ja mieszkałam w 4 lata temu w Szklarskiej u teściów a teraz 25 km od Szklarskiej. Śnieg już tam padał w jakuszycach jakieś 5 cm napadało ale już po śniegu.
A ja ciągle szukał swojego ideału wózka.... lekki z duża budką w spacerówce i już mam taki mętlik w głowie, że nie wiem co chcę...

reklama
Do góry