reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kadi, cierpisz na bezsenność? :) ja obudziłam się o 5 jak M wstawal z łóżka, oprócz tego dwa razy w nocy na siku ale ponieważ poszłam spać ok 22 godz to byłam paskudnie zmęczona i zasypialam w momencie ;) zero bezsenności w środku nocy. M wyjeżdża na dwa albo trzy dni więc będę sama z Z. I muszę wszystko ogarnąć... łącznie z paleniem w piecu, no ale jak nie my to kto?
Dzisiaj ok 20 godz idę na usg żeby zobaczyć czy wszystko w porządku z dzidzisiem i co słychać między nogami ;)
Najgorsze, że Z muszę zabrać ze sobą a ona z reguły o 19 30 już śpi...

reklama
Isia1982 moje godziny spania ostatnio się trochę pozmieniały :) nie mogę wyspać pełnych 8h nawet :D wczoraj zasnęłam o 5tej rano, obudziłam się o 12stej, biegiem pod prysznic, bo pasowało się wydepilować przed wizytą u gin :D u mojego "lokatora" jaja wyszły między nogami, będzie syn ;) później zasnęłam o 20, obudziłam się z myślą, że może już jest rano, a tu 23 ;| i tak sobie nie śpię od tamtej pory :D biegam do lodówki i wc na zmiane :)

ja z reguły padam o godz 20 lub parę minut później...
I wtedy budzę się po 1 w nocy i nie śpię przez jakieś 2-3 godzin... jak uda mi się przeciągnąć spanie do 22 to przyspie całą noc ale rano jestem nie do życia bo bym mogła tylko spać...
O 7 muszę budzić Z i dać jej lekkie śniadanie bo na godz 00 30 idziemy na usg brzuszka... od pół roku boli ja brzuch a ostatnio coraz częściej...
Już była odrobaczona, miała dietę i nic... ostatnio nawet w przedszkolu zwrócili mi na to uwagę... mam nadzieję że nic tam nie wyjdzie a potem szybko muszę ją odstawić do przedszkola a ja jadę na uczelnie do godz 17... Dobrze, że Z ma dzisiaj zuchy i drużynowa odbierze mi ją z przedszkola ;)

Z to Twoja córka ?:) no to powodzenia na badaniach;) TRZYMAM KCIUKI, ze nic złego nie wyjdzie, może to tylko stres ? wieele znam takich przypadków :)

Ja się z moim obudziła i jakoś już spać nie umie więc pewnie w ciągu dnia mnie sieknie zaraz ide coś zjeść a potem powolutku do lekarza mam na 12:45 ale pewnie się przeciagnie jak zwykle :/

Witam !

Ostatnio w ogóle nie jestem w temacie, bo tyle skrobiecie,że nie idzie Was nadrobić. Dobrze,że poszłam z mężem na połówkowe prywatnie, bo mój lekarz żadnych pomiarów mi nie zrobił, wszystko wyglądało tak pobieżnie że szok.Pokazał jedną nóżkę, główkę, kręgosłup, brzuszek i koniec. Łożysko na tylnej ścianie, mała ułożona główkowo i tyle. Tak wyglądało jego badanie usg kontrolne w ołowie ciąży. Brak słów. No i oczywiście powiedział,że dziecko nie zdradziło nam płci póki co, ale my już poznaliśmy naszą córcię :) :-)

W temacie karmienia piersią za bardzo się nie wypowiem, bo to temat przede mną. A co do krzywej to za 3 tyg na wizycie dostanę skierowanie. Pozdrawiam!

Hejka !
Dzisiaj przed ostatni dzień jak pilnuje dziewczynek Ale nie mam już siły... do tej najmłodszej :(
Coś mnie pobolewa dzisiaj brzuch :/
Już jest coraz większy i bardziej widoczny i taka kuleczka :D
A wiazadla mnie wykańcza szybko :/ a u Was jak?

reklama
Do góry