reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
acha czyli pewnie na tej wizycie mi zleci. Mówicie że jest aż tak źle ? :-)
hih, ja właśnie dogadałam się z siostrą cioteczną mojego małża, że oni nam wypożyczą swój wózek z dużą gondolą - bebetto silvia - a my im w zamian wypożyczymy naszego maclarena techno xlr i tak na ok rok... nam akurat przyda się na wiosnę i lato duża gondola, bo będziemy pewnie często jeździć na wieś a oni mieszkają prawie w centrum wawy, więc dla ich roczniaka, taka parasolka jest jak znalazł
najlepsze jest to, że przy okazji przytulimy fotelik samochodowy po młodym, więc kolejny wydatek z głowy

co sądzicie o takiej furze?
najlepsze jest to, że przy okazji przytulimy fotelik samochodowy po młodym, więc kolejny wydatek z głowy

co sądzicie o takiej furze?
Załączniki
MłodaMama93
Arusiowa tak od 4:50 schodze 2 piętra nizej
kładę się spać do 7 ogarniam tą młodszą i prowadzę do przedszkola
jak mnie akurat nie ma to pilnuje jej teściowa Ale z racji tego ze ja śpię cały tydzień u taty poprosiła czy bym te 3 dni nie wyprawila ich do placówek bo by od teściowej miała spokój do weekendu
a ja sie zgodzilam bo nie umie odmówić
MłodaMama93
Aliaolio bardzo fajna fura 
nailie
Kkasia mój też poprzecznie leży, ale jakoś specjalnie nie mam z tym niedogodności
La Luna nie zapomnij zameldować kto u Ciebie mieszka :-)
Arusiowa starałam się cały czas mieć tą myśl o tym, że laktacja zaczyna się w głowie, ale niestety nie wyszło
szok z tym przecięciem wątroby, mam nadzieję że to są bardzo skrajne przypadki
Agiszonek niestety nawet jak się ma 2 na l4 to zus może Cię odwiedzić, spotkałam się w wieloma przypadkami jak przeglądałam forum... Teoretycznie możesz wyjść z domu do lekarza, na badania, do apteki albo do sklepu - warto zabierać ze sobą paragony, bo to powiedzmy dowód w tym, że robiłaś zakupy żeby przeżyć, a nie wykorzystujesz zwolnienie niewłaściwie, tj np wyjechałaś na wakacje ;-)
Co do glukozy to nastaw się na najgorsze, może okazać się że to zwykła słodzona woda ;-)
Aliaolio fajny pomysł z wymianą - duży wydatek z głowy
Ja już drugi dzień mam wrażenie, jakby brzuch był na ciągłym skurczu, a już mi takie uczucie przeszło
W dodatku coś mnie podkusiło i stanęłam na wadze, wyszło że schudłam 2 kg od początku listopada 
La Luna nie zapomnij zameldować kto u Ciebie mieszka :-)
Arusiowa starałam się cały czas mieć tą myśl o tym, że laktacja zaczyna się w głowie, ale niestety nie wyszło

Agiszonek niestety nawet jak się ma 2 na l4 to zus może Cię odwiedzić, spotkałam się w wieloma przypadkami jak przeglądałam forum... Teoretycznie możesz wyjść z domu do lekarza, na badania, do apteki albo do sklepu - warto zabierać ze sobą paragony, bo to powiedzmy dowód w tym, że robiłaś zakupy żeby przeżyć, a nie wykorzystujesz zwolnienie niewłaściwie, tj np wyjechałaś na wakacje ;-)
Co do glukozy to nastaw się na najgorsze, może okazać się że to zwykła słodzona woda ;-)
Aliaolio fajny pomysł z wymianą - duży wydatek z głowy

Ja już drugi dzień mam wrażenie, jakby brzuch był na ciągłym skurczu, a już mi takie uczucie przeszło

Ja mam też ułożenie poprzeczne i czuje po bokach kopniaczki, ale też i po środku, jednak z boku są wyrazniejsze. Ale niż nie boli itp .
Arusiowa mi też lekarka mówiła "cesarka to operacja " więcej możliwych powikłań niż po naturalnym porodzie ,jakby nie patrzeć tną brzuch ...
Tez słyszałam ,że nawet jak się ma dwa na zwolnieniu to znaczy ,że po domu można chodzić czy zejść na dol po chleb itp. A jak jeden to tylko leżenie.
Arusiowa mi też lekarka mówiła "cesarka to operacja " więcej możliwych powikłań niż po naturalnym porodzie ,jakby nie patrzeć tną brzuch ...
Tez słyszałam ,że nawet jak się ma dwa na zwolnieniu to znaczy ,że po domu można chodzić czy zejść na dol po chleb itp. A jak jeden to tylko leżenie.
reklama