reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziękuję za otuchę dziewczyny. Staram się leżeć.
Suwaczek mi nie dziala jak pisze z wersji mobilnej, ale w normalnej wstawiłam (bez Url) ale forum sie wiesza i nie daje mi pisać - wiec wole mobilną.
Dzidziuś będzie u nas w sypialni.
Ćwiczeń siłowych bym nie robiła na pewno. Sarah Stage może być wielką ściemą. ;]

reklama
Również obawiam się ćwiczeń siłowych tym bardziej, że przed ciążą zdarzało mi się jeździć na rolkach i też nie za często ze względu na tryb pracy.
Ten tydzień mam nakaz leżenie i się stosuje, zobaczymy co we wtorek powie Pani Ginekolog. :)

milagros, my mieszliśmy w kawalerce z maluchem do jego pierwszych urodzin i było całkiem ok. do tego mieliśmy małego psa i kota i jakoś wszyscy się zmieściliśmy a syn żadnych alergii nie ma:)

jeśli chodzi o cesarkę to w moim przypadku chyba będzie bezpieczniejsza, bo gdyby nie cesarka po 10-godzinnym porodzie to pewnie bym nie miała synka. Obrócił się w trakcie porodu i nie miał szans na wyjście.No i teraz boję się że to samo może się powtórzyć.

Witaj Olencja, moje to bedzie pierwsze ;)

Dzisiaj mam dzień okropnej chandry, pogoda beznadziejna. Nie moge patrzeć na swojego narzeczonego, czy nawet czytać smsów od niego. Irytuje mnie chyba tak mocno jak nigdy.

reklama
Ja mam już 3 dzieci, ciąża moja 5 jedno straciłam. Mnie ciągle boli brzuch i jest mi mega niedobrze. Co byście chciały mieć chłopca czy dziewczynkę?

Do góry