reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

a ja właśnie ugotowałam sobie zupkę ogórkowa, taka kwaśna mniammm pycha, a jak zjadłam ogóra kiszonego byłam w siódmym niebie, dawno mi nic tak nie smakowało haha

przeczuwam u siebie chłopca bo z córa cały czas chciało mi sie słodkiego a teraz na słodycze patrzeć nie moge

reklama
Poziomka07 mam to samo kwaśne albo slone napewno nie słodkie, na słodycze patrzeć nie mogę.
Czy wy też czujecie się zmęczone i na nic siły nie macie? Mnie ręce i nogi bolą o brzuchu już nie mówię

No a ja miałam odwrotnie. PRzy bliźniakach chciało mi się słodyczy i się urodzili chłopcy a teraz przy całej mojej miłości do słodkiego wcale mi się nie chce, więc mam nadzieję, ze to będzie dziewuszka! Boże, jakbym chciała żeby to była dziewczynka, bo wiem, że już o 4 się nie będziemy starać. Wiem, najważniejsze żeby było zdrowe, ale ja strasznie marzę o córce :p

Też bardzo chcę córkę .dziś kapuśniak zrobiłam taki super kwasny.przeczucia co będzie nie mam. A nie mogę patrzeć na wędliny śmierdzą mi

Podziwiam was ze mając roczne maleństwa już chcieliście drugie. W sumienie wcześniej nie miałam z kim się starać,bo z ojcem syna kupę lat nie jestem

Ja po cichutku licze na dziewczynke ;) Kubus mial byc dziewczynka, wiec nawet cala wyprawka juz na dziewczynke czeka ;)
Dziewczyny a czy bierzecie jakieś witaminy?

U nas będzie 4 i pasuje żeby był chłopak bo mam syna i 2 córki (5lat 4 lata i 3latka). Z synem chciało mi się kwasnego ogórkowa co 2 dzień z pierwszą córka zabiła bym za ptasie mleczko i wszystko co słodkie, ostatnia córcia była mieszana początek kwaśne a później słodkie. No i każda ciąża inna

Ja też narazie kwas foliowy. Lekarz mi zaleci pewnie jakieś witaminy. Moje dzieci już mają prawie 4 lata, ale w sumie ta ciąża troche nieplanowana, bo mamy kiepską sytuację finansową dlatego nie wiem jak rodzina zareaguje. Może być różnie :/

reklama
U nas tez nie jest jakoś super ale damy radę. Rodzina zareagowała różnie, siostra była wsciekla aż nie chce pamiętać. No nic trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie

Do góry