reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja w pierwszej ciaży nic nei stosowałam i na szczęście nie miałam ani jednego rozstępu (a przy bliźniakach miałam ogromny brzuch), ale teraz się zastanowię...jednak mam już 4 lata więcej :p. Brzuch mnie swędział strasznie w zeszłym tygodniu. Teraz na szczęście przeszło ;)

reklama
Heeej.
Właśnie wróciłam od dietetyka, dostałam nową dietę, nowe zalecenia, więc Was podczytam do herbatki a potem skakam do kuchni ugotować coś pysznego.

Milagros ja na razie użwam tego rossmanowskiego, podobno jest dobry, jak skończę ten to kupię z palmersa :)

Baby dream? dobrze pamiętam? :)

Ale mnie boli głowa... Triche stresu dzis bylo, bardzo emocjonalnie reaguje i nie wytrzymuje juz troche napięcia. Jak sobie radzicie ze stresem?

Zuzia mój tez ma prawie 14 miesięcy, wiec będziemy miały podobna roznice wieku :D

Ale mnie boli głowa... Triche stresu dzis bylo, bardzo emocjonalnie reaguje i nie wytrzymuje juz troche napięcia. Jak sobie radzicie ze stresem?

Nie radzę sobie :)
W pierwszej ciąży byłam praktycznie bez uczuć, nie potrafiłam płakać, i jak zwykle bardzo szybko się obrażałam i rzucałam fochy, tak w pierwszej ciąży luuuuuz total, zero stresu, nic mnie nie ruszało, kamień dosłownie.
A teraz ryczę co chwilę, krzyczę na klientów, na rodzinę...nikt nie rozumie o co mi chodzi, pod nosem coś o PMSie mówią, zdziwią się jak ich poinformuję o ciąży :-D

Mi tak chormony szaleja, ze ostatnio zrobilam swojemu awanture o nic :/.

Ogolnie od smiechu do placzu w 3 sekundy [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hej :-) ja juz po wizycie jestem 6tydz 6 dzien serduszko juz ładnie słychać. Ginekolog zrobil nam pierwsze zdj i kartę ciąży juz założył :-)

reklama
Natka, ja na swojego też non stop się dre :) w jednej chwili śmiechy żarty w drugiej obraza sama nie wiem o co :) nie obrażam się tylko jak przynosi mi coś do jedzenia :D

Do góry