Ja w pierwszej ciaży nic nei stosowałam i na szczęście nie miałam ani jednego rozstępu (a przy bliźniakach miałam ogromny brzuch), ale teraz się zastanowię...jednak mam już 4 lata więcej . Brzuch mnie swędział strasznie w zeszłym tygodniu. Teraz na szczęście przeszło
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Heeej.
Właśnie wróciłam od dietetyka, dostałam nową dietę, nowe zalecenia, więc Was podczytam do herbatki a potem skakam do kuchni ugotować coś pysznego.
Milagros ja na razie użwam tego rossmanowskiego, podobno jest dobry, jak skończę ten to kupię z palmersa
Baby dream? dobrze pamiętam?
PannaMyszka
Fanka BB :)
Siwa88
Zu2ia witaj i gratulacje, trochę masz do nadrobienia
PannaMyszka
Ale mnie boli głowa... Triche stresu dzis bylo, bardzo emocjonalnie reaguje i nie wytrzymuje juz troche napięcia. Jak sobie radzicie ze stresem?
Nie radzę sobie
W pierwszej ciąży byłam praktycznie bez uczuć, nie potrafiłam płakać, i jak zwykle bardzo szybko się obrażałam i rzucałam fochy, tak w pierwszej ciąży luuuuuz total, zero stresu, nic mnie nie ruszało, kamień dosłownie.
A teraz ryczę co chwilę, krzyczę na klientów, na rodzinę...nikt nie rozumie o co mi chodzi, pod nosem coś o PMSie mówią, zdziwią się jak ich poinformuję o ciąży
natka90
Mi tak chormony szaleja, ze ostatnio zrobilam swojemu awanture o nic :/.
Ogolnie od smiechu do placzu w 3 sekundy [emoji14]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ogolnie od smiechu do placzu w 3 sekundy [emoji14]
Paulina :-)
Zaciekawiona BB
Hej :-) ja juz po wizycie jestem 6tydz 6 dzien serduszko juz ładnie słychać. Ginekolog zrobil nam pierwsze zdj i kartę ciąży juz założył :-)
natka90
To pochwal sie zdjeciem
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Natka, ja na swojego też non stop się dre w jednej chwili śmiechy żarty w drugiej obraza sama nie wiem o co nie obrażam się tylko jak przynosi mi coś do jedzenia