reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

ja już po becie, wynik będzie pewnie wieczorkiem online. pielęgniarka opowiedziala mi ciekawą historię o jednym z tutejszych lekarzy. w 5 tyg, stwierdził puste jajo płodowe i skierował na zabieg, ale poszła za kilka dni na szczęście do drugiego gina i teraz ma zdrową córcie..do tej pory nie może mu darować że się tak pomylił..

Witam Pampuszek:)

Ja już się nie mogę doczekać czwartkowej wizyty, jeszcze tylko 3 dni:)

reklama
A ja się dziś czuje fatalnie biorą mnie mdłości ale bez wymiotów na razie ehhh masakra a zaraz mam jechać na zakupy i pomóc mojemu w firmie :(

ja już po becie, wynik będzie pewnie wieczorkiem online. pielęgniarka opowiedziala mi ciekawą historię o jednym z tutejszych lekarzy. w 5 tyg, stwierdził puste jajo płodowe i skierował na zabieg, ale poszła za kilka dni na szczęście do drugiego gina i teraz ma zdrową córcie..do tej pory nie może mu darować że się tak pomylił..

Witam Pampuszek:)

Ja już się nie mogę doczekać czwartkowej wizyty, jeszcze tylko 3 dni:)

Co za konował lekarzem go nie można nazwać tak się pomylić!!!

Sylvi- ja też w czwartek mam wizytę :D
A co do tej historii to ja miałam calkiem podobnie, tzn. mi lekarz powiedział, że jest jeden zarodek a drugi pusty i że się wchłonie. Mi to jednak nie dawało spokoju i pojechałam do innego lekarza a tamten oznajmił, że są dwa żywe zarodki :D

Ja bylam dzis umowic sie na termin i dostalam dopiero na 4 sierpnia .Ale w tym tygodniu przejde sie do kliniki niech sprawdza czy wszystko oki .Pozatym mam ciezka prace i troche sie obawiam pracowac do sierpnia .Temmperatura 3 stopnie , wszystko na szybko i dzwiganie

Ja dzisiaj mialam wizyte u lekarza rodzinnego . Mam zwolnienie na tydzien tylko zeby odpoczac i w pon znowu do roboty.

Czekam na list ze szpitala kiedy mam sie na usg zjawic.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witam nowe przyszłe mamusie :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) Ja idę jutro na pierwszą wizytę, jakoś się stresuje ...

Ja dzisiaj już ćwiczyłam zajmowanie się małym dzieciaczkiem, bo miałam przyjemność pilnować moją 5-cio miesięczną bratanicę :)

Lewusek psychicznie tak. Pracuje z masa ludzi (czyt. klientami). Uzeram sie z nimi itd. Caly dzien musze stac , bo u mnie w pracy jest zakaz siedzenia przy stanowiskach pracy.

Po za tym to Irlandia a wiec do 12tyg ciezarnej nie traktuja jak ciezarnej.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej Dziewuszki :)

Witam nowe Mamusie :)

Wróciłam właśnie od swojego lekarza rodzinnego, dostałam zwolnienie do końca tygodnia, od poniedziałku zaczynam 2 tygodnie urlopu po którym już nie wrócę do pracy :) jutro dzwonie do ginekologa i może uda mi się jeszcze w tym tygodniu do niego załapać :)

Badań jako takich też żadnych jeszcze nie miałam ze względu że nie byłam jeszcze u lekarza, ale jutro idę oddać próbkę moczu - rodzinny mnie skierował bo narzekam na bóle pęcherza.

Do góry