reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

hej :)
to teraz trzymajcie za mnie kciuki :) 10 lipca bede wiedziala. jak by sie udalo to termin na 17 marzec :eek::-):rofl2:

reklama
Witajcie nowe marcóweczki ! Leeila wspolczuje Ci straty i mam nadzieję ze teraz juz bedzie u Ciebie wszystko z górki. Co do bladego testu to wszystko zalezy od tego kiedy sie zagniezdzal Kropek, moze u Ciebie troche mu to zajęło ;-) powtarzaj testy.

dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu :D owu byla 26 :p wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat :) z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc :D a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam :)
zycze rowniez 2 kreseczek <3

dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu :D owu byla 26 [emoji14] wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat :) z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc :D a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam :)
zycze rowniez 2 kreseczek <3
Mierze od początku cyklu,codziennie o tej samej porze, dowcipnie ;-) wiem kiedy byla ovu,kiedy po ovu nastąpił spadek no i teraz monitoruje wzrost i niech tak zostanie ;-) ...zobaczymy co testowanie przyniesie ....póki co temperatura ksiazkowa i od ovu codziennie ból podbrzusza i klucie w jajnikach ....

Witam witam :D
a ja nie wiem, moze sobie wmawiam. teraz juz nic nie czuje :( ... :no::confused2:a tak mi sie marzy juz 2gie....:confused2::(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

reklama
Do góry