reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Oby wyszły dwie tluste krechy ;-)hej
to teraz trzymajcie za mnie kciuki 10 lipca bede wiedziala. jak by sie udalo to termin na 17 marzec :-)
Ja zamierzam testowac ok. 7.07 ;-) i mam nadzieje ze dołącze do marcowek :-)
Karo jakieś objawy; przeczucia ?
anula88
Kochana dopiero 6 hehe ale obserwuje cykl temperatura ;-) póki co jest dobrze ....Anula testuj testuj kciukam mocno za Ciebie.ile dni jestes po ovu?
balladyna
Fanka BB :)
Witajcie nowe marcóweczki ! Leeila wspolczuje Ci straty i mam nadzieję ze teraz juz bedzie u Ciebie wszystko z górki. Co do bladego testu to wszystko zalezy od tego kiedy sie zagniezdzal Kropek, moze u Ciebie troche mu to zajęło ;-) powtarzaj testy.
natka90
Fanka BB :)
Witam nowe Marcoweczki )
dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu owu byla 26 wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam
zycze rowniez 2 kreseczek <3
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu owu byla 26 wiec mam jeszcze czasu troche.
Jak mierzysz temperature? przybliz jak mozesz troszke temat z pierwszym dzieckiem nie mierzulam bo to bylo tak szybko...:-):-)ze sie zorientowalam cos kolo 8 tc a teraz czuje niemalze od poczatku....albo sobie wmawiam
anula88
Mierze od początku cyklu,codziennie o tej samej porze, dowcipnie ;-) wiem kiedy byla ovu,kiedy po ovu nastąpił spadek no i teraz monitoruje wzrost i niech tak zostanie ;-) ...zobaczymy co testowanie przyniesie ....póki co temperatura ksiazkowa i od ovu codziennie ból podbrzusza i klucie w jajnikach ....dziekuje :*
z objawow hmm....uczucie balonika w podbrzuszu owu byla 26 [emoji14] wiec mam jeszcze czasu troche.
reklama
anula88
Jeszcze chyba za wcześnie żebyśmy cos czuly ;-)Witam witam
a ja nie wiem, moze sobie wmawiam. teraz juz nic nie czuje ... a tak mi sie marzy juz 2gie....