reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Balladyna i dobrze, jak otoczenie w pracy kiepskie to trzeba uciekać na zwolnienie.

Rozmaryn kciuki za Ciebie.

Fruzka mnie na szczęście cycki nie bolą, w poprzedniej ciąży też nie bolały.

reklama
Hej dziewczyny, wychodzi na to że chyba do Was dołączę (dziś wyszły mi 2 krechy na teście) ale chyba jeszcze nie teraz bo boję się zapeszyć. W marcu straciłam maleństwo w 6 tygodniu i obawy jednak są.

Trzymam kciuki &&& ja też tym razem strasznie się boję, że coś się stanie....

Anula ja mierzyłam temp. od początku, i już po owulce wiedziałam że raczej nam się udało, bo skok był i temp. utrzymywała się ciągle powyżej 37, więc 9dpo już zatestowałam i pozytyw.

Ja też dużo pracuję, za dużo, jak policzę to i pewnie z 14 godzin wyjdzie, ale ja mam swoją firmę więc to trochę inaczej. Byle do sierpnia i potem już powinno być już lepiej.
Pobolewa mnie brzuch dołem czasami, ciągle chodzę patrzeć czy nie plamię. Paranoja jakaś....

Panna Myszka też tempke miałam 37st ale ogladajac wykresy dziewczyn to i mniejsze tempki mialy i ciaza byla,zalezy od organizmu.a my na ten sam dzien termin bedziemy mialy:-)kiedy idziesz do gina?mój chce isc ze mna ale nie wiem czy lekarz pozwoli,zapisując sie nie zapytałam nawet

witaj Yelonku - robiłaś już test?

Tak, zrobiłam dwa testy i na obu była leciuchna druga kreska.

Z objawów to ból podbrzusza jak na miesiączkę ale okresu brak:)

Ja z uwagi na fakt że szefowa chciała mi dać po macierzyńskim zwolnienie z pracy pójdę od razu na L4

W poprzedniej ciąży pracowałam do 7 m-ca.

Fruzka a to Twoje pierwsze dzidzi będzie? Bo widzę że tu większość dziewczyn już jest mamami i się trochę nieswojo czuję ;)
Myszka mnie też pobolewa brzuch, to raczej normalne :) jak się martwię to łykam nospę - 2 razy tak zrobiłam.
Ja też bym chciała iść na usg ze swoim, ale mu sama nie zaproponuję ;)) może na kolejne...

balladyna ja mam 8letniego syna.chyba cos mlody podejrzewa bo wczopraj wypalil mamo jak juz dziecko bedzie to imie ja wybiore Frania hahahahah chyba w glowe się uderzył w zyciu Franki w domu miec nie chce.
ale czuję się jak by moje pierwsze było bo nic nie pamiętam z poprzedniej ciąży tyle że leżałam plackiem do 12 tyg.uciekam na pogrzeb wróce to zajrzę

Rozmaryn no widzisz :-D gratuluję
kurcze chciałam wstawić suwaczek i mi pokazuje że BB code nie jest dozwolony :// a wszystko chyba dobrze robie, wrrr.

Fruzka Frania hahaha, skad ten Twoj syn ma takie pomysly na imie dla dziecka?????

Balladyna nie czuj sie osamotniona, bo to Twoja pierwsza dzidzia, jeszcze dolacza do nas mamy po raz pierwszy. A do mam ktore juz maja dzieci mozna sie duzo fajnych rzeczy dowiedziec.

Boszzzzz dzis znowu 10 h w pracy, a jutro na 8 rano, nie wiem jak ja wstane.

Dziewczyny jak sie wstawia suwaczek bom zapomniala????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry