reklama
Witam przyszłe marcowe mamy!
Chętnie do Was dołączę. Pokrótce o mnie: mam już synka, który zaraz skończy roczek, a że dowiedziałam się że po macierzyńskim nie mam do czego wracać w pracy, spróbowaliśmy z mężem RAZ postarać się o rodzeństwo. Wszystko wskazuje na to że udało się i termin wypadłby ok 8.03. Życzę spokojnych 9 miesięcy
Chętnie do Was dołączę. Pokrótce o mnie: mam już synka, który zaraz skończy roczek, a że dowiedziałam się że po macierzyńskim nie mam do czego wracać w pracy, spróbowaliśmy z mężem RAZ postarać się o rodzeństwo. Wszystko wskazuje na to że udało się i termin wypadłby ok 8.03. Życzę spokojnych 9 miesięcy
natka90
Fanka BB :)
Ja to nawet nie mam co liczyc na L4 ;p
natka90
Irlandia troche innymi prawami sie rzadzi. Moglabym isc na zwolnienie, ale ja jestem w takiej sytuacji, ze ani firma ani socjal mi nie zaplaci. Wiec ogolnie musielibysmy zyc z jednej wyplaty.
natka90
Teraz juz mam luzik. Wczesniwj nocki robilam, jezdzilam nowe sklepy otwierac, musialam duzo ciezkich rzeczy nosic.
Teraz duzo w biurze siedze i zajmuje sie obsluga klienta.
Teraz duzo w biurze siedze i zajmuje sie obsluga klienta.
balladyna
Cześć dziewczyny,
witaj Yelonku - robiłaś już test?
Chrobek ja też mykne szybko na l4, bo u mnie otoczenie w pracy kiepskie i obiecałam sobie że nie będę na nikogo patrzeć tylko spadam, a że urlop za kilka dni zaczynam to już nie planuję wrócić po url - jak dobrze pójdzie..
witaj Yelonku - robiłaś już test?
Chrobek ja też mykne szybko na l4, bo u mnie otoczenie w pracy kiepskie i obiecałam sobie że nie będę na nikogo patrzeć tylko spadam, a że urlop za kilka dni zaczynam to już nie planuję wrócić po url - jak dobrze pójdzie..
reklama