reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam wieczorowo

Niedawno wróciłam z pracy, jestem padnieta. Oby do piątku, jak się ciąża u gina potwierdzi to mam nadzieję, że na l4 szybko pójdę. Karo80, Anula88 mocne kciuki zacisniete za testowanie.

reklama
Witam przyszłe marcowe mamy!
Chętnie do Was dołączę. Pokrótce o mnie: mam już synka, który zaraz skończy roczek, a że dowiedziałam się że po macierzyńskim nie mam do czego wracać w pracy, spróbowaliśmy z mężem RAZ postarać się o rodzeństwo. Wszystko wskazuje na to że udało się i termin wypadłby ok 8.03. Życzę spokojnych 9 miesięcy:)

Irlandia troche innymi prawami sie rzadzi. Moglabym isc na zwolnienie, ale ja jestem w takiej sytuacji, ze ani firma ani socjal mi nie zaplaci. Wiec ogolnie musielibysmy zyc z jednej wyplaty.

Teraz juz mam luzik. Wczesniwj nocki robilam, jezdzilam nowe sklepy otwierac, musialam duzo ciezkich rzeczy nosic.

Teraz duzo w biurze siedze i zajmuje sie obsluga klienta.

Cześć dziewczyny,
witaj Yelonku - robiłaś już test?
Chrobek ja też mykne szybko na l4, bo u mnie otoczenie w pracy kiepskie i obiecałam sobie że nie będę na nikogo patrzeć tylko spadam, a że urlop za kilka dni zaczynam to już nie planuję wrócić po url - jak dobrze pójdzie.. :)

Hej dziewczyny, wychodzi na to że chyba do Was dołączę (dziś wyszły mi 2 krechy na teście) ale chyba jeszcze nie teraz bo boję się zapeszyć. W marcu straciłam maleństwo w 6 tygodniu i obawy jednak są.

reklama
witajcie nowe marcówki,.
Anula mnie własnie po owu odrazu brzuch zaczął boleć i piersi i tak zostało do teraz cyc jak bomba tylko czekam kiedy buummmmm będzie bolą okrutnie

Do góry