reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam wieczorowo

Niedawno wróciłam z pracy, jestem padnieta. Oby do piątku, jak się ciąża u gina potwierdzi to mam nadzieję, że na l4 szybko pójdę. Karo80, Anula88 mocne kciuki zacisniete za testowanie.

reklama
Witam przyszłe marcowe mamy!
Chętnie do Was dołączę. Pokrótce o mnie: mam już synka, który zaraz skończy roczek, a że dowiedziałam się że po macierzyńskim nie mam do czego wracać w pracy, spróbowaliśmy z mężem RAZ postarać się o rodzeństwo. Wszystko wskazuje na to że udało się i termin wypadłby ok 8.03. Życzę spokojnych 9 miesięcy:)

Irlandia troche innymi prawami sie rzadzi. Moglabym isc na zwolnienie, ale ja jestem w takiej sytuacji, ze ani firma ani socjal mi nie zaplaci. Wiec ogolnie musielibysmy zyc z jednej wyplaty.

Teraz juz mam luzik. Wczesniwj nocki robilam, jezdzilam nowe sklepy otwierac, musialam duzo ciezkich rzeczy nosic.

Teraz duzo w biurze siedze i zajmuje sie obsluga klienta.

Cześć dziewczyny,
witaj Yelonku - robiłaś już test?
Chrobek ja też mykne szybko na l4, bo u mnie otoczenie w pracy kiepskie i obiecałam sobie że nie będę na nikogo patrzeć tylko spadam, a że urlop za kilka dni zaczynam to już nie planuję wrócić po url - jak dobrze pójdzie.. :)

Hej dziewczyny, wychodzi na to że chyba do Was dołączę (dziś wyszły mi 2 krechy na teście) ale chyba jeszcze nie teraz bo boję się zapeszyć. W marcu straciłam maleństwo w 6 tygodniu i obawy jednak są.

reklama
witajcie nowe marcówki,.
Anula mnie własnie po owu odrazu brzuch zaczął boleć i piersi i tak zostało do teraz cyc jak bomba tylko czekam kiedy buummmmm będzie bolą okrutnie

Do góry