reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Balladyna zapisalam sie na 23 lipca do lekarza to bedzie 7tydz i 4 dzien chce zobaczyc serduszko,bez sensu isc wczesniej,na dzis mialam wizyte ale odwolalam bo by nic widac nie bylo a zapisana bylam po co innego wogóle
Natka90 Ty chyba udzielalas sie na staraczkach wiosennych 2015 co?bo kojarze nick

To trochę czekania będzie, ale masz rację. Ja też poczekam ale z drugiej strony chciałabym już robić badania, głownie mnie toxo martwi. Nigdy nie badałam i nie wiem czy przeszłam czy nie, a akurat kilka tygodni temu wzięliśmy kociaka i tylko ja przy nim sprzątałam. Pół roku temu też się opiekowałam kocurem który się przybłąkał do nas. No i ogród szykuję i sporo w ziemi grzebałam :// Zastanawiam się czy nie pójść zbadań już przeciwciał. I tak do lekarza prywatnie pójdę więc prędzej czy później zabulę za to badanie..

Natka bardzo się cieszę że już lepiej :-)

to badanie na toxo mozesz zrobic sobie juz jak wyjdzie dodatnia to wczesniej do gina po leki.ja też mam kota ale on domowy i szczepiony na wszystko co się da,bo spi ze mna:-)

Hej, jestem tu nowa :). @ powinnam dostać wczoraj, no ale nie ma, więc od razu dzisiaj poleciałam po test - dwie kreseczki, z tym, że druga mega bladziutka... No i nie wiem. Wkurzyłam się, że test w sumie nic nie wyjaśnił. Jeszcze do tego moja pani doktor idzie na urlop, więc zapisałam się na wizytę 27 lipca. Ale myślę, że będzie ok, bo jeśli bym była w ciąży to i tak byłaby ona bardzo wczesna, w sumie nie ma się po co stresować, a do innego lekarza i tak nie chce iść. Poprzednią ciąże poroniłam, w październiku w 9tc, dlatego teraz trochę się boję :(. Ale z mężem bardzo chcemy dzidziusia (dzień przed wizytą u lekarza będziemy obchodzić 1 rocznicę ślubu! :D - więc byłby super prezent ;)). Pod koniec tygodnia zrobię drugi test, a za tydzień pójdę na betę. Czy któraś z Was reż miała taką jasną kreseczkę na teście?

Hej, jestem tu nowa. Kurcze, tyle się napisałam, a chyba źle kliknęłam ,,wyślij". @ powinnam dostać wczoraj, dziś poleciałam po test są dwie kreseczki z tym, że jedna jaśniutka bardzo. Czy któraś z Was tak miała? Umówiłam się na wizytę na 27 lipca. Jestem po jednym poronieniu i trochę się boję... :(.

Anade Ty mialas om 5 czerwca? Jestem taka ciekawa czy beta juz wyjdzie bo mialam om w tym samym czasie:) trzymam kciuki!!

Ja OM miałam 31.05 a pozytywna beta wyszła mi 23.06 :tak:

Ja sie na usg do 8 tyg nie wybieram.

Wczoram plamilam na brazowo. Brzuch mnie boli jak na @.

Balladyna zapisalam sie na 23 lipca do lekarza to bedzie 7tydz i 4 dzien chce zobaczyc serduszko,bez sensu isc wczesniej,na dzis mialam wizyte ale odwolalam bo by nic widac nie bylo a zapisana bylam po co innego wogóle
Natka90 Ty chyba udzielalas sie na staraczkach wiosennych 2015 co?bo kojarze nick

Ja też nie wybierałam się wcześniej niż 7 tc, ale zadzwoniłam do lekarza i kazał mi przyjść za tydzień, czyli w tc...

Piersi bolą, mdłości się rozkręciły, spać się chcę....naprawde jestem w ciąży :-D:-D:-D:-D

reklama
Fruzka to nie bylam ja ;). Ktos mial podobnt nick ;). Ja sie pojawilam na wrzesniowych mamach, ale bobo polecialo do Nieba. Teraz mam nadzieje, ze marcowkach zostane przez najblizsze 8 miesiecy ;))

Do góry