reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja OM miałam 31.05 a pozytywna beta wyszła mi 23.06 :tak:

Oooo jak szybciutko :) :) a myslicie ze zwykly test apteczny juz cos pokaze? W pierwszej ciazy zrobilam test za szybko i jakiez bylo moje rozczarowanie gdy pojawila sie tylko jedna kreseczka.. dlatego teraz nie mialam zamiaru sie spieszyc z testem, ale jakos nie moge sie doczekac zeby poznac wynik ;)

reklama
Beta 0,1.a więc raczej nici z tego :/ no trudno.ale wiecie dziewczyny nie płaczę bo choć bardzo chciałam to 3.06.miałam rtg i zaczęłam się bać, że coś może nie wyjść dobrze...
Myślę, że beta jest wiarygodna.Panna Myszka a ile ci wyszło na wyniku? Dużo czy jakoś nisko skoro to początek był ciąży?
Jak to człowiek sobie wkręci objawy ;) choc dzis bardzo zakreciło mi sie w glowie!!!! I myślę no ciąża! A potem odebrałam bete

Myszka czyli już na początku 5 tc? a dlaczego tak szybko, mam nadzieję że nie tylko po kasę :|

Raczej dlatego, że ja nie jestem "normalną" ciężarówką, tylko po przejściach i ciąża od początku wysokiego ryzyka i zagrożona. Później mój lekarz jedzie na urlop, więc woli teraz zobaczyć czy wszystko ok.

Beta 0,1.a więc raczej nici z tego :/ no trudno.ale wiecie dziewczyny nie płaczę bo choć bardzo chciałam to 3.06.miałam rtg i zaczęłam się bać, że coś może nie wyjść dobrze...
Myślę, że beta jest wiarygodna.Panna Myszka a ile ci wyszło na wyniku? Dużo czy jakoś nisko skoro to początek był ciąży?
Jak to człowiek sobie wkręci objawy ;) choc dzis bardzo zakreciło mi sie w glowie!!!! I myślę no ciąża! A potem odebrałam bete

Byłam 9 dni po owulacji, beta wyszła 24.

Witajcie dziewczyny! Mogę dołączyć do Waszego grona? Wczoraj miałam termin @, nie pojawiła się. Dwa testy zrobione i każdy z nich potwierdził...dwie kreski. :-):-) jestem już mamą z marca 2014 r. i jak dobrze pójdzie (odpukać w niemalowane) to drugi maluszek również pojawi się w marcu. :tak: Ja póki co nie mam żadnych objawów...no może poza tym że biegam do łazienki za potrzebą średnio co godzinę. :-D

Cześć.

Mogę dołączyć? Trzy testy wyszły pozytywnie. W piątek idę do lekarza. Mam już córkę Hanie z sierpnia 2013 i bardzo pragmelismy rodzeństwa dla niej.3 miesiące starań i chyba udało się. Z OM termin wychodzi mi na 3 marca.

Pozdrawiam

reklama
chrobek pewnie że możesz czym nas wiecej to weselej :) śliczne imie córcia ma bardzo mi się Hania podoba

A dziekuje, nieskromnie powiem, ze wiem, ze jest sliczne. Jak trafi nam sie druga corcia to bedzie problem z imieniem, bo najpiekniejsze jest juz zajete przez nasza pierworodna ;-)

Do góry