reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
isia gratulacje!!!:-)

my byliśmy w ikei widzieliśmy łóżko fajne potem w agacie obok i tam materac oglądaliśmy ale też łóżko 1 wpadło nam w oko:-)
jak siedziałam na materacu i gadaliśmy czekając na panią bo nam dostępność sprawdzała to maluch tak mnie kopał że było widać jakie to cudowne:-D potem jeszcze całą drogę do domu brykał łobuz jeden teraz spokojnie więc zabieram się za jakieś papu:-)

Dziękuję Dziewczyny :) oboje z M chyba bardziej chcieliśmy dziewczynkę tylko M nie wierzy że dwa razy miał tyle szczęścia ;) chociaż powiem Wam, że przy pierwszym poronieniu wiedziałam, że to będzie chłopak i nawet jak go chowalismy czy zglaszalismy do USC to jako Piotrusia a to był 10 tydzień i lekarz nie mógł stwierdzić płci... ale ja się uparlam, że to chłopak... teraz miałam mieszane uczucia co do płci... a wszystko przez wróżke u której byłam kilka lat temu bo mówiła mi, że będę miała parke...

Bar Bra my mamy z ikei łóżko bo sie trafilo z dzialu ostatnie sztuki za grosze ale materac dokupilismy osobno u nas w miescie. Wygodne łóżko podstawa :D hue hue hue
Jutro mam wizyte u ginekologa trzymajcie kciuki zeby dzidziuś sie wreszcie pokazał i zaprezentował czy jest chłopcem czy dziewczynka :D

Mała Mi to kciuki zacisniete. Na którą masz wizytę? Ja jutro na 15 mam. Ciekawe czy Jajek nadal jest Jajkiem czy zmienił się w Tosię...

witajcie po kolejnej przerwie! :)
U nas brzuch nadal doskwiera, czytałam, że to może być kolka ciążowa, ale na wszelki wypadek poleguję ile mi się uda... wizyta u gina już w czwartek, więc może dowiem się czegoś więcej... ;) jak myślę sobie że usg dopiero 02.11 to aż mnie skręca z tej mojej niecierpliwości - a im bliżej tym gorzej hehehe
płci oczywiście znać nie chcemy, ale usłyszeć bicie serduszka i dowiedzieć się że wszystko jest ok - to będzie bezcenne :D

reklama
Do góry